Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Neata! Ma laud cu flacaul meu dansator, care sambata a avut primul concurs important, si a luat locul 5 in finala, trecand din sferturi de finala, spre semifinala, ajungand la finala. ![]() Va las filmuletul din finala si de la premiere! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EKPPmjWO2lg&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=lP1VhQ_QAoo&feature=share Edit: am uitat sa specific ca are nr.48. Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Felicitari lui Alex si partenerei! Sunt exceptionali. Este incredibil ce au realizat la varsta asta.

Gabriela77 spune:
Mi-e si rusine, sa stiti...de-atatea ori am vrut sa deschid laptopul si sa intru ...uneori am reusit sa mai citesc cate o pagina, dar nu am mai reusit sa fiu cu informatia la zi...Cred ca de-aia are succes FB! Ca e voie si cu temele nefacute![]()
Citisem de Vale! Si m-a ravasit mesajul ei. Dragul de Andrei! Si draga de tine, Vale! Sper din suflet sa nu mai treceti prin incercari din astea!
Sabina, si de la tine doar vesti bune astept!
Luiza, acum sunt bine fetele, asa-i? Draga de Irina!
Elena, m-am gandit la voi, sa stii!
Altfel, crestem mari si noi! Eu tot mai incantata de gradi si copiii tot mai incantati de mine! Nici nu ma gandeam cava fi altfel!
Sofi e fantastica la cresa! Atat vorbeste si e asa de independenta! Stie deja cantecele, si de la Sara invata o gramada! Se integ foarte bine, Sara e protectoare si rabdatoare cu ea. Impreuna le fac pe toate. Masa, joaca, somnul...
Am implinit 10 ani de casnicie, si i-am sarbatorit cu ele, fetele noastre. Nu stiu cand au trecut...asa cum nu stiu cand au trecut si anii acestia, de cand sunt mamica...
Stiu doar ca Dumnezeu a fost generos cu noi si ne-a daruit sanatate si doua fetite superbe. Ca suntem inca impreuna, desi am avut si noi momente de ratacire...Sunt recunoscatoare ca fac ceea ce imi place si ca sunt inconjurata zilnic de copiii veseli si care au atatea de oferit. Ma incarc din energia si setea lor de viata, invatam sa ne bucuram de viata si sa o pretuim.
Sunt recunoscatoare ca v-am cunoscut pe voi, cele mai dragi prietene. Perioada odiseei imi ramane una din cele mai pretioase amintiri. Nu stiu cum au trecut anii, dar au trecut frumos si cu realizari fantastice.
Multumim Carpatinei pentru organizare! Luizei pt efortul unor petreceri asa de reusite. Tuturor pt fiecare vorba, gand....
Am uitat sa spun, am slabit intr-un ritm....Am 50,5 kg. Nici nu stiu ce-o fi. M-am speriat nu fie ceva, prea a fost alert. Dar analizele arata bine. Sunt eu mereu in priza, si acasa si la gradi. Mereu ma intrerup de la masa, mereu cu una in brate, la gradi mancare usoara si calculata caloric...Spersa nu continui, ca asa e ok. As fi vrut sa ma opresc pe la 52 kg....
va pupacesc cu toata dragostea
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Hannah Patricia, spaima primarilor de Dantje
Eliza cea zambareata de gabitz78
Angelik Melany de angipangi
Mircea Gabriel, zis Mirciulix de Andries!
Sa veti vieti minunate, sa va bucurati de ele din plin!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mirella76 spune:
Iata-ne si in ultima zi de scutece; era si timpul sa trecem mai departe caci copilasii nostri sunt deja mari, adevarate printese si printisori parca rupti din povestile disney...
Am zis sa nu ratez ultimile momente de la scutece si cum Gabriela a descris totul asa de frumos m-am scufundat si mai tare in butoiul cu melancolie
; dar ca sa nu ratez momentul:
LA MULTI ANI...DRAGI DULCETURI SI PAPANASHI sa cresteti mari,frumosi si sanatosi...sa fiti la fel de dulci si plini de veselie si-n floarea copilariei 

Nu-mi vine sa cred cand au trecut cei 4 ani si cand au crescut copiii acestia atat de mari ....

Si totusi sa incheiem aceasta perioada intr-o atmosfera mai vesela 

SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui luy Buna dimineata, dragele mele ! Hai sa facem un efort si sa terminam capitolul pana diseara - ce ziceti, reusim ? Eu va ofer cate o cafeluta, pt energizare ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Of Luy, draga Luy! Te-am citit pe fb si atunci am realizat ca nu o sa mai fim in scutece ci gata, ne tragem jeansi!
Hai sa terminam capitolul!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Annisia Yaia, mai multe persoane au spus ca Fabian e naspa. Vroiam ceva mai special. Mama m-a zapacit ca vrea Edmond, dar mie mi se pare prea pompos... Mai avem timp si nu prea sa gasim ceva potrivit si pe placul tuturor. |
Annisio, tu, care erai o enciclopedie de nume nu gasesti combinatia acum? Imi amintesc cum insirai nume la fete si acum ai ramas tu fara!
Cum am zis, Fabian nu imi place ca am cunoscut unul si de fapt nu imi place de acel Fabian, dar impresia s-a extins si la numele pe care-l purta.
Andreas in schimb merge bine cu Yannis. Adica la ei se vor referi ca Yannis si Andreas, de aceea mi se pare inspirata alegerea. Acum nu stiu care e numele de familie, dar iti trebuie doar acel nume de mijloc care sa lege Andreas cu numele de familie si gata.
Andreas Oliver
Andreas Patric
Andreas Eduard
Andreas Frederic
Daca nu iti place Andreas, si Matias mai merge cu Yannis. Sau Lucas. Ceav musai care sa se termine cu S.
cecilia L spune:
Bernix, Cristi este exact ca si Degetica, pardon Ana, vrea sa fie mereu primul, cuminte si cooperant la gradi, iar acasa un vulcan. Sa fie sanatosi, restul se regleaza pe parcurs, sper.
El nu iubeste fisele la gradi, pt ca nu are rabdare sa i se spuna ce sa faca si mai ales nu ii place sa coloreze, totul pana la colorat, vrea sa termine primul si normal ca greseste, mai nou lucram la acest "primul"...in rest nu are treaba cu literele, nici o curiozitate...mai nou ma pune sa-l invat sa-si scrie numele, dar ii trece repede cand il intalneste pe R, pe care nici el nu il pronunta chiar in toate cuvintele, insa, numerele sunt punctul forte, le recunoaste, scrie multe dintre ele corect, le aduna, scade pe degete, totul de la un joc "Broscuta oac, savantul de pe lac", jocul lui favorit, este asa fericit sa ne jucam impreuna cu broscuta"nu ma ajuta, mami, stiuuuu eu"....chiar va recomand gama( chiar daca pare pentru copii mai mari, le starniti curiozitatea si placerea de a piui broscuta cand raspunsul este corect)...cel putin Cristi o adora.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ligeea unde va mutati fetelor dupa ce se va termina si Floarea Copilariei? |
In Floarea Adolescentei, dar telul meu e sa ajung in Clubul Soacrelor Acre!
Ligeea, cand e rost de sporovaiala, veselie si ce mai aducem fiecare pe aici, ne gasim noi loc de povestit si dam de veste, asa ca stai fara griji si mai vino pe aici!
Yaia spune:
quote]citat din mesajul lui Roxali
Multumesc fete dulci pentru toate ganduri si urarile bune adresate Soniei si mie(Voluntara -yaia?)
[/quote]
Din ce ai descris tu, Sonia are o vointa de fier si si-o impune mai mereu. In sensul asta am folosit cuvantul. Sau nu e asa?
Iti doresc sa iti gasesti linistea si sa gasesti metoda de a comunica cu jumatatea asa cum iti doresti, sa nu mai apara frustrari.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 dar eu sunt optimista si increzatoare ca pana la urma totul se va termina cu bine! |
La ce te referi?

mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra