Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)
Raspunsuri - Pagina 15
bernix spune:
Am citit cu drag postarile fetelor ce nu si-au mai facut de mult aparitia si salut din inima pe ligeea, rnico, Andreea11.
Tre' sa spun si ca mi-e tare dor de slippers
!
bernix spune:
Si acum, inspirata fiind de iesirea unora dintre noi intr-un week-end prelungit la munte vara trecuta, intreb timid: nu-i nimeni interesat de revelion cu copilasii la vreo cabana sau de o saptamana la munte dupa sarbatori in compania noastra?
luy spune:
Buna dimineata, dragele mele ! Hai sa facem un efort si sa terminam capitolul pana diseara - ce ziceti, reusim ?
Eu va ofer cate o cafeluta, pt energizare 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
papanash spune:
Salutare fete dragi !
ce mai faceti ? Noi, bine, imi place mult de tot aceasta perioada de 4 anisori. Nici Adi nu a facut vaccinul inca.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
luy spune:
Multumim pentru urarile de sanatate - Irina e intr-adevar mai bine, sper ca ca am trecut de ce a fost mai greu si ca in cateva zile o sa pot rasufla usurata. Momentan o tin si pe Maria acasa, inca mai tuseste f.rar, nu ar fi nici o problema s-o trimit la gradi, dar nu vreau sa agate vreun virus si sa-l aduca acasa, la Irina, macar saptamana aceasta.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
alinkav spune:
Neata!
Ma laud cu flacaul meu dansator, care sambata a avut primul concurs important, si a luat locul 5 in finala, trecand din sferturi de finala, spre semifinala, ajungand la finala.
Va las filmuletul din finala si de la premiere!
http://www.youtube.com/watch?v=EKPPmjWO2lg&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=lP1VhQ_QAoo&feature=share
Edit: am uitat sa specific ca are nr.48.![]()
gabitz78 spune:
buna tuturor.
luy - multa sanatate irinei.

alina - felicitari printului!la mai mare!

noi am facut vaccinul sambata, azi-noapte a mucarit, asa ca azi am decis s-o tin acasa.mi-a parut rau, ca azi aveau petrecere de halloween, dar....asta e... o sa mai fie si la anul.
eu, sincer, nu prea stiu cum au trecut acesti 4 ani....cu bune, cu rele....dar eu sunt optimista si increzatoare ca pana la urma totul se va termina cu bine!
va pup.
papanash spune:
La gradi este totul excelent, Adi are ca si educatoare pe dna director, care-si pune amprenta puternic pe toata activitatea lor, au fel de fel de evenimente, Adi merge acum cu drag, cantand la gradi. Sambata a fost ( cu tac-su) la plantat de pomi, langa Ploiesti, in proiectul "Micul ecologist". Au avut activitate toata ziua, s-au distrat, au mancat, si totul numai cu "sponsorizare" cumpararii unui copacel ( 8 RON) care-i poarta acum numele :).
maine au petrecerea cu dovleci, au sculptat si maine se vor distra mascati. Au facut salata din fructe de toamna, au facut placinta de dovleac, au facut salata din legume de toamna, ce sa mai, face mult mai multe decat as fi reusit sa fac eu cu el acasa, in plus s-a sudat bine echipa, sunt deja o gasca de prieteni care fac "prostioare" ( fara sa stie doamnele-cica) dar care se si incurajeaza/ajuta/intrec in diverse. Se viziteaza si acasa, am avut surpriza de vreo 2 ori , cand ajungeam seara acasa dupa vreun curs, sa-l gasesc cu vreun prieten la joaca :)
As mai povesti dar e luni si am treaba multa, mai revin.
Multa sanatate bolnaviorilor, asa-i sezonul asta, dar trece !
pupici tuturor !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
crishtina spune:
Salutari si de la noi! Emotionati in acest moment aniversar :) Multumim Carpatina de "oferta de voluntar"
Sanatate tuturor copilasilor inclusiv noua ![]()
Roxana_G spune:
Bernix, bravo Anei, auzi la ea sa il recunoasca pe "r". Wow! Sa stii ca multi copii sunt mai cuminti la gradi/scoala, total altfel decat acasa.
Papanash, ce bine ca acum ii place la gradi. si e tare bine ca stiu cum sa ii atraga.
Andrei al meu a ratat insa party de Halloween care a fost vineri la gradi, iar el era la Bran. La sedinta chiar am intrebat si mi-au confirmat ca pe 31 se tine, si apoi s-au razgandit. Azi era cam dezamagit in vestiar cand a gasit deja decorurile facute. Ei au un panou unde pun lucrarile din saptamana respectiva si erau multi dovleci, vrajitoare si alte lipituri de ale lor.