Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Teodora!
La multi ani Cristina.
Ce liniste e pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani fetitelor sarbatorite!
Moni mersi de link.Tinem pumnii sa ai sarbatori fericite.
Alina hainute nu mai am.
Miha bine ca ai inviat!Cum te descurci cu naveta de acasa:sus-jos de la un copil la altul?!
Clau ne gandim la tine.Cand te simti in stare poate ne mai scri cate ceva.

Fetelor nu vrea nimeni un scaun de masina Chicco 0-18 luni?Cred ca-l pun la bazar,desi e plin de ele.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Portocale de la Mos Nicolae!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Clauditza Condoleante!

La multi ani Teodora!

Mergi la inceput

La multi ani Cristina!
Ne povestea Maia astazi cand am venit de la gradi ca ea o sa fie Fecioara Maria in sceneta de la gradi pe care o pregatesc cu doamna de engleza , la care Bogdi o intreaba daca o sa mearga cu rolele.
Carmen, nu vrea Maia fratior mai mare, dar cred ca un bebe mic , mic le-ar placea la amandoi;sunt foarte dragastosi cu fetitza prietenei mele Andreea, care are o luna !

Mergi la inceput

Sanatate mamicilor si copilasilor bolnaviori.Am reusit sii eu sa citesc din urma.Alina si eu o sa am hainute de la Andreea pentru bebelusi; chiar sambata ma intreba daca nu stiu pe cineva cu bebe mic sa i le dam.
Sa-mi lasi nr tau de tel pe PM sa te sun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui niko_26

La multi ani Cristina!
Ne povestea Maia astazi cand am venit de la gradi ca ea o sa fie Fecioara Maria in sceneta de la gradi pe care o pregatesc cu doamna de engleza , la care Bogdi o intreaba daca o sa mearga cu rolele.

Mortal!!!
Niko, ti-am trimis numarul de telefon PM.

Moni, ce-ti pasa, te relaxezi la Moneasa!
E frig acolo?

Flavia, daca poti sa duci hainutele la lucru il trimit pe Calin dupa ele. E ok asa?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Citat:

Flavia, daca poti sa duci hainutele la lucru il trimit pe Calin dupa ele. E ok asa?[/blue]

Is in masina la mine, numa sa ma sune inainte sa nu vina aiurea ca nu stiu cum is pe la birou azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Va pup si va multumesc ptr urari! Am sarbatorit la modul restrans noi, ai mei si 2 familii de prieteni de aici. Ceva poze de la miniparty si nu numai puteti vedea incepand de aici.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Diana, e superba Teodora. Cat de scumpa e cu bucle!! N-am vazut demult poze cu ea. Si Timea e tot mai frumoasa iar Vlad pirat in toata regula! Sunteti faini de numa'.
La multi ani celor care s-au sarbatorit zilele trecute.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput