Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

DianaR, ce mari si frumosi sunt copiii! Sa va traiasca!
Pune mai des poze.
Vad ca nu te-ai lasat de cusut costumatii.

La Adelina in grupa e un caz de meningita bacteriana, un baietel. Azi n-am dus-o la gradi, nici maine probabil.
Acum am un stres pe cap.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Susu. Miha sa iti traiasca 100 de ani fara reparatii.

Mergi la inceput

La multi ani Susu!
Miha, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti in continuare!

Gabi, bine ca ai scris ca io n-am mai verificat listuta. Miha a fost pe la mine ieri da' n-a zis nimic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Citat:
Gabi, bine ca ai scris ca io n-am mai verificat listuta. Miha a fost pe la mine ieri da' n-a zis nimic.

N-a zis nimic pentru ca il tine numa pentru ea, nu-l mai imparte cu prietenii...
Diana ai niste copii superbi. De costimatii ce sa mai zic... ti-ai putea face o afacere din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

http://povestiprafuiteiraq.blogspot.com/

Nu am net....asa ca nu prea pot intra...:(
Va pup pe toate!:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Susu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani sarbatoritilor!
Multumesc si eu pt urari...
S-a facut cam frig...
Diana, tare frumosi copilasii tai si costumatiile sunt super...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Niko, La multi ani lui Bogdi!
Sa creasca mare si voinic, sa v-aduca numai bucurii!
Nu zici nimic si nu faci cinste?

Ioana, ai grija de tine!

Ce mai faceti fetelor?
Noi suntem din ce in ce mai bine cu despachetatul si bagajele. Mai avem 4 cutii de despachetat, dar deocamdata nu avem unde le pune, mai trebuie sa ne aduca mobila in camera copiilor si in dormnitor (ne-a adus pe bucati). Bine ca am dulapuri. Usi n-am peste tot, dar vin si alea in 2-3 saptamani maxim (asa ne-au promis).
Ade merge la balet si-i tare incantata. Io-s si mai incantata ca-i foarte aproape, la blocul din fata noastra.
Dragos nu mai face niciun sport (deocamdata), nu mai vrea nici baschet, merge doar la pian si engleza o data pe saptamana.

La lucru e mare aglomeratie, avem pacienti "en-gros" cu viroze respiratorii si digestive.

Mergi la inceput

La multi ani Bogdan. Nico sa va traiasca si sa va bucurati de puisorii vostri.
Unde ait disparut toate?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani Bogdi de Nico!!!!!!

Multumesc de urari.

Gabi nu fii rautacioasa. Ce sa va spun voua de ziua lu Susu ca am uitat si eu si nu l-am felicitat.

Ufff scriu cu Ilinca in brate si tot vrea sa apese si ea. Scumpa mea a implinit 7 luni si ieri cand era suparata tare a spus mama printre lacrimi si muci.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput