Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor lunii noiembrie!

Felicitari Ilincai pentru cuvintelul mult asteptat!

Diana, Teo e frumusica foc! Felicitari si tie pentru costume, sunt foarte reusite!

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare si de la mine.La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat! Ne-am intors duminica de la Moneasa.Afara a fost,frig,in hotel cald si bine,eu mi-am facut plinul la citit romane - trei am dus cu mine,le-am citit si dupa aia am mai citit doua ... pe laptop - vai de ochii mei,dar fu ok si asa,noroc cu o prietena de pe DC care mi le-a trimis.De scris scriam ff greu de la minilaptopul ala, era si netul slab si fara mouse nici macar copy-paste nu am stiut sa dau la ce-am scris dincolo si sa reiau inca odata aici, era munca de titan si oricum nu aveam audienta .
Ioana sper sa fie ok in continuare,abia iti astept postarile - noroc cu Alina care are mereu grija sa imi trimita linkul cand apare ceva nou.
ALINA ma bucur ca sunteti mai ok cu mutatul!
MIHA chiar asa sa uiti de aniversarea husbandului beton
DIANA mai scrie si tu ce mai faceti pe-acolo! Super pozele!

Am pus si eu cateva poze la Moneasa http://www.dropshots.com/DITU#date/2011-11 De Tudor toata lumea intreba daca e ... fetita

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Salutare fetele!Multumim de urari!

I-am facut un tort surpriza pentru care mi-a multumit Bogdisorul de vreo 10 ori, si a venit fratele meu cu prietena pe la noi si bunicu!
Sarbatoarea oficiala de ziua lui si a Maiei o sa fie in decembrie.Sa vedem cand or fi apti de primit copii ca acum in weekend si luni si marti au tusit ca 2 magarusi!Astazi sunt la gradi ca sunt mai bine; fac si poze pentru Craciun!
Moni eu chiar mi-am bagat ochiu pe aci zilele astea sa va mai citesc, dar n-am avut ce!Pozele le vizionez cu copiii cand se intorc de la gradi.
Miha felicitari Ilincai pentru cele 7 luni implinite si pentru "mama"

Mergi la inceput

Moni faine pozele si protagonistii![:
Ce mobilitate are Tudor, intr-o poza aproape ca face sfoara, si Diana ditamai domnisorica.A recunoscut-o Maia in poze!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui niko_26

Moni faine pozele si protagonistii![:
Ce mobilitate are Tudor, intr-o poza aproape ca face sfoara, si Diana ditamai domnisorica.A recunoscut-o Maia in poze!

Chiar ca are mobilitate,Dianei ii e tare ciuda pe el ca de ce o poate face asa,ca ea se cam chinuia la gimnastica-aerobic la palat sa o faca!

Tu nu pui poze de la chef?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, am vizionat pozele, sunt super si copiii tare scumpi, in special Tudor "fetita". Chiar are mutrisoara de fetita.
Io ti-am mai vazut si filmuletele si-i mortal cum se joaca si vorbeste.
Mergem si noi 2 zile la Moneasa (sambata si duminica), ne-a invitat niste prieteni.

Eu am fost libera ieri, azi si voi fi si maine. D-na dr. a fost libera si m-a lasat si pe mine. Macar daca ma lasa saptamana viitoare ca ii si 1 decembrie...dar ce sa mai comentez...ma bucur ca am mai putut aranja pe-aici, azi ne-au adus mobila din dormitor.
Ioi ce bine a fost ca am dormit dimineata mai mult si chiar m-am odihnit.
Ieri chiar m-am relaxat si odihnit. Am fost la un salon de infrumusetare, am facut impachetari cu ciocolata, scortisoara si nu mai stiu ce creme, apoi m-a bagat la "capsula" 30 minute sa transpir. Apoi am facut electrostimulare timp de 45 minute. Am stat aproape 2 ore acolo. D-na dr. m-a cadorisit de ziua mea cu sedinta de infrumusetare, am fost in premiera.
A fost fain si relaxant, dar io nu mi-as pierde timpul si banii pe la saloane de-astea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Aoleu ALINA ce mai lux pe tine Impachetari in ciocolata???
Am vazut si poze cu Ioana azi
Na ma duc la nani desi nu mi-e somn ,ca la noapte iar plec la Debrecen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Na ma duc la nani desi nu mi-e somn ,ca la noapte iar plec la Debrecen.

Moni, drum bun si sa te intorci cu vesti bune!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, vedeti ca la Metro weekendul asta sunt reduceri de 40% la toate jucariile si ornamentele de Craciun.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Moni , te asteptam cu vesti bune!
Diana ce mari sunt si copii tai si ce costume faine le mai croitoresti tu!Cum va mai descurcati cu germana?Am ascultat astazi muzica pntru copii in germana si m-am gandit la voi!

Mergi la inceput