Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu
Raspunsuri - Pagina 16
alinamoro spune:
Moni, vesti bune, ma bucur!
Fetelor, vin si io cu o intrebare si rugaminte....Nu cumva mai aveti hainute de bb si vreti sa le donati? Nu conteaza cat sunt de uzate sau purtate. Avem o familie (pacienti) care au gemeni, fetita si baiat, acum i-am inscris, sunt tare micuti, 2300 g si 2100 g.
Sunt vai de ei saracii. Traiesc numai din ajutorul social al tatalui si ce mai lucreaza el la "negru" plus alocatia copiilor.
Stau intr-un apartament cu o camera pe Tarafului, sunt 7 copii si 2 adulti, va dati seama. Sunt la ultimul etaj, la mansarda si au doar geam din ala sus in acoperis si ala cam mic, nici lumina buna nu au.
A fost ieri d-na dr. la ei sa vada bebelusii.
Sunt tigani, dar sunt foarte curati si cu bun simt, nu ne-au cerut niciodata nimic.
M-am gandit ca as putea aduna niste hainute pt. bb-lusi ca nu cred sa aiba, ceilalti copii sunt mai mari, sunt la scoala toti.
Daca cumva mai aveti si alte lucruri ramase cum ar fi pampers, creme fundulet...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA imi pare tare rau de ei , dar eu am dat deja demult grosul de hainute si lucruri de bebe,am tinut doar ce erau mai ca lumea pentru frate-meu. Si acum chiar ca avem nevoie de ele pentru la primavara cand vine bebe De erau ceilalti copii mai mici decat ai mei,tot mai gaseam cate ceva macar pentru ei,dar daca zici ca restul sunt toti la scoala nu se nimereste defel ... In ceea ce priveste pampersul,as vrea io sa imi mai fi ramas,din pacate Tudor se vede ca e baiat Diana la 2 ani fix scapase de pampersul de zi , el nici poveste
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011"
Somleac spune:
Salut, am inviat si eu. Doamne ce bolnava am fost, brrr cu febra si tot dichisul.
Multumesc de urari fetelor.
Alina mai am eu ceva lucrusoare si mai pot vorbi cu tipa careia i-am dat hainutele de la Ghighi sa le faca pachet sa ti le duc.
Moni ma bucur pentru rezultatul bun. De sarbatori o sa fie bine precis.
Alina Ade a primit pictura pe fata azi? Ce draguta e techera lor!!!
Gabi ai primit mailul de la mine?
Clau cum sunteti? Cum e Raul?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
monica70 spune:
Mai si eu ma simt ca Diana a luat Cedax si e super ok,dar si pe mine a inceput sa ma doara gatul rau la inghitit zilele trecute si n-am luat mai nimic,adica miere si propolis ,ceai ... de-astea.Rezultat - nu ma mai doare gatul dar de ieri am senzatie de febra (desi n-am) si ma dor incheieturile la maini si corpul in general ca si cand ai gripa
ALINA ai idee ce naiba sa iau?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011"
alinamoro spune:
Miha, pe Ade o picteaza maine ca azi a ajuns Calin prea repede dupa ea.
Stii ca ea si Matia au fost alesi in ceva echipa de dansuri si luni au program ca le vin musafiri la gradi din nu stiu cate tari?
Azi am cautat iegari rosii, am gasit in Jackson pana la urma.
Moni, si eu am fost cu gatul praf, Ade la fel.
Eu am luat in prima faza Paracetamol alternativ cu Ibuprofen (Nurofen), Faringosept (de supt) si in final am luat antibiotic ca era rosu-visiniu gatul si abia puteam inghiti. Eu am luat Azitrox ca-i mai usor de administrat, in prima zi 2x1, api 1/zi. Am mai facut gargara cu apa calduta cu sare (1 lingurita de sare la 1 pahar de apa) si am baut ceai cu lamaie si miere in cantitati industriale.
Exista un spray foarte bun pt. gat, Bioparox, se da gratuit la copii, la adulti nu se compenseaza.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA mersi de idei, chiar aveam Bioparox din ala pe-acasa,trebuie sa il caut.Atat ca nu ma mai doare gatul,ci cum ziceam parca s-a progagat infectia pe la incheieturi Io n-am voie nici lamaie,de fapt grapefruit in mod special si citrice in general - din cauza medicamentelor.Nu stiu care e interactiunea,dar la toti care le iau li s-a zis sa le evite ...
alinamoro spune:
Buna dimineata!
Haideti repede la cafea ca-i calda!
Eu sunt la lucru, dar sunt "sefa" de cabinet azi ca nu-i d-na dr.
La multi ani Teodora!
DianaR, sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea si de fratiorii ei!
La multi ani Cristinacsa!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
(Scuze ca am ratat ieri)
ILDI25 spune:
La multi ani TEODORA
Moni sanatate si tie si Dianei si rezultatele analizelor trebuie sa fie pozitive .
Alina ,Miha felicitari dansatorilor
Si eu la anul vreau s-o dau pe Ivett la ceva dans sau balet ca are abilitati de dansatoare mi-ar fi placut sa-l duc si pe David la dans din asta de societate ,dar nici o sansa ...
Alina hainute eu numai am ,le-am dat pe toate la finutii mei.
Noi ieri am avut la gradi sedinta cu parintii ,tema principala fiind legata de scoala .Asadar la anul cu siguranta vom merge la scoala .
monica70 spune:
LA MULTI ANI CRISTINA SI TEODORA!
Io am cam elucidat misterul durerilor articulare: se pare ca-s de la reumatism de fapt ca am vorbit cu mami si fix asa a durut-o si pe ea zilele astea,mai mult aseara.Si in ultimii ani am devenit si eu tot mai "meteosensibila". Si pe mine aseara au inceput sa ma doara si picioarele de la genunchi in jos,de abia am putut adormi (mai mult seara apar). Nu-i o durere insuportabila,e mai mult deranjanta.E clar ca se schimba vremea de-aia ne-a apucat.Am mai patit sa ne doara asa pe amandoua cam cu o saptamana-doua inainte de a incepe sa ploua/sa se faca frig Si tocmai ma gandeam ca poate-s efect advers de la medicamente.Acum mi-au trecut vad.
ILDI si eu asa cred ca n-ai sanse cu David la dans de societate.La palat venise si un coleg de gradi de-al Dianei,dar a doua oara n-a mai aparut,ca nu-i placea ca nu prea erau baieti.Mai erau doar vreo doi baieti pe-acolo Dar e tare fain! Aseara i-au invatat ceva gen "passo doble" ,dar cam degeaba invata fetele gramada,daca parteneri ioc
flavia ramona spune:
Cristina
Teodora
Cu iertare ca nu am urat in zilele potrivite.
Moni ma bucur de vestile tale si sper sa fie cel putin la fel in continuare.
Alina, am eu ceva hainute, chiar ieri am luat inapoi de la sora-mea 3 plase, poate is putin cam mari pentru ei inca, dar nu cred ca le strica. O sa te sun sa vad cum ti le las.
In rest nimic nou la noi.
Va pup.