Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Neata si o saptamana buna!
Multa sanatate bolnaviorilor, mai ales lui Sebi! Da-l incolo de vaccin ca aveti timp sa il faceti.
Si Andrei e cam fonfait, l-am trimit la gradi asa ca nu am ce sa ii mai fac. De la FTK am decis sa il retrag, insa ii ramane engleza la IH.
In weekend a fost ok, ieri au venit prietenii lor in vizita. M-am descurcat si cu 4.
Andrei a fost agitat insa toata ziua, poate nu se simte prea bine de la raceala.
Eu debordez de munca la birou, asa ca va pupacesc.
mirella76 spune:
Neata si o saptamana reusita si de la noi

Sanatate bolnaviorilor....noi suntem ok deocamdata, sper din tot sufletul sa nu o luam de la capat macar pentru Isabelle...
Luy
ma aflu printre fericitele mamici pe care tati o ajuta foarte mult cu copiii si chiar de foarte mici, si o face si cu mare placere; nici nu as fi reusit altfel; si da mi-a prins foarte bine iesirea si copiii au fost foarte fericiti, asa ca ma gandesc deja la ideea ta cu locul de joaca cand vor fi dvd-urile gata

![]()
Acum ca cei mari sunt la gradi reusesc sa va mai citesc si sa mai scriu si cateva cuvinte....

mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Ema, sanatate lui Sebastian, sa scapati repede de febra!
Yaia, cel mai mult conteaza ca Tudor creste intr-o familie care il iubeste, nu neaparat tara in care locuieste.
Fiecare tara are avantajele si dezavantajele ei.
Mamici, daca cautati un inlocuitor sanatos pentru cafea/cacao, puteti sa incercati pudra de roscove, inclusiv pentru copiii, si are si efect antidiareeic, antienterocolita.Uitati aici un articol despre roscove: http://www.casamea.ro/lifestyle/sfaturi/sanatatea-ta/ce-ai-zice-de-o-roscova-4064
Eu am inlocuit lapetele cu cacao si pt mine si pt Antonia cu laptele cu pudra de roscove, si este f bun, mult mai aromat.Am facut si o prajitura cu pudra de roscove, vreau sa mai incerc un chec.
mandarinutza spune:
La multi ani! sarbatoritilor de azi:
Teo de Alinus_25
Teodora Victoria de Claudia1178
Andrei de andeea27
Iris Maria de Ripley
Stefania de Andrruzza
Amalia Maria de danyelle005
mandarinutza spune:
Trebuie sa va anunt, de 2 zile Filipache merge singurel, asa ca e motiv de sarbatoare la noi in familie.
luy spune:
La multi ani, isabeluta ! 
Sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta, sa te simti pretuita si apreciata, iar Vladut sa iti aduca numai bucurii !
La multi ani, Teodor de alinus ! 
La multi ani, Teodora de Claudia1178 ! 
La multi ani, Stefania de andruzza ! 
La multi ani, Iris de Ripley ! 
La multi ani, Andrei de aandreea27 ! 
La multi ani, Amalia de danielle005 ! 
Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati de copilarie si sa-i aveti mereu aproape pe cei dragi !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Yaia, ce frumos ai scris despre Tudor, m-au emotionat cuvintele tale despre intrebarile pe care ti le pui cu privire la viitorul lui
. Sa stii ca si in domeniul gastronomic se poate obtine o cariera extraordinara, daca ai cu adevarat talent si un suflet de artist ( asa ca sa iei in ras eventuala lui inclinatie in acest sens
).
Tare ma bucur ca a ajuns felicitarea, mi-a fost teama sa nu uit sa pun la timp, cu toata agitatia cu petrecerea. Inca nu m-am ramolit de tot
. De-abia astept sa vad pozele 
Sa porti mereu cu aceeasi placere pantofii rosii ! Si sa nu te simti nici o clipa vinovata ca sunt 'cam scumpisori', meritam si noi din cand in cand sa ne rasfatam 
Aveti adapost antiaerian ? Wow ! ![]()
Multa, multa sanatate lui Seb ! Ce cadou iti face el la aniversare
( frumoase cizmele
)
Si Irina a facut aseara febra, la ora 21 avea 38.9 si i-am dat 5 ml de Nurofen. Dupa o ora avea 39, asa ca am dezbracat-o in body cu maneca scurta si i-am pus sosete cu otet. La ora 1 am trezit-o sa-i dau Panadol si avea 36.3.
De dimineata la 10 avea 35.6 si am zis ca poate am scapat; insa la ora 16 avea 37.7 , deci ma astept sa creasca si mai mult pe seara 
Nu are insa nimic in rest, nu-i curge nasul, nu tuseste, nu e agitata, a mancat ca de obicei... O tin sub observatie, nu aveam de ce sa merg cu ea azi la dr, insa mai voi uita acum pe site sa vad ce locuri libere sunt in zilele urmatoare, macar sa fac o programare preventiv.
Noroc ca Maria e ok si azi am trimis-o la gradi, cu mancare de regim, ce e drept.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Iulius Teodor de Alinus_25
Teodora Victoria de Claudia1178
Andrei de aandreea27
Iris Maria de Ripley
Stefania de Andrruzza
Amalia Maria de danyelle005!
Sa aveti vieti minunate, sa va bucurati din plin de ele!
La multi ani plini de sanatate si bucurii, isabeluta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)