Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Ma iertati ca scriu asa 'pe bucatele', dar iar sunt singura cu fetele si ma tot intrerup. In plus, stau prost la capitolul concentrare si memorie, ma mai uit in urma sa vad cine si ce a scris.
Mirella, ma bucur ca ai reusit sa mai intri si sa scrii cateva cuvinte despre voi. A fost o mare placere sa va revad, cred ca ti-a prins si tie bine iesirea si socializarea cu mamicile. Cred ca si lui Albert si Mirunei le-a placut la party, ce bine ca ati reusit sa veniti ! Merita si tati un buchet de
ca a stat acasa cu Isabelle si ati putut ajunge 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
ceamica spune:
La multi ani Tudor !
Yaia 
!
Se mai plimba Tudor cu masinuta fulger sau acum a cedat locul domnisoarei Alexia ?
Yaia spune:
Dragele mele,
Multumesc din suflet pentru urari, nu imi vine sa cred ca Tudor a implinit deja 4 ani! Mi se pare ca a zburat timpul, dar in acelasi timp a trecut si greu...cred ca va este familiar tuturor sentimentul. Incep sa intrezaresc viitorul om din Tudor, uneori timid, alteori mult prea indraznet, uneori generos, alteori egoist, dar in principiu cu suflet bun, e cuminte si pasnic daca nu e 'atacat', are o imaginatie fantastica, nu are inclinatii artistice, dar cred ca va fi un inginer bun, asta daca nu cumva va deveni bucatar, ca se pare ca ma mosteneste la asta.![]()
Lui Tudor i s-a urat sa devina inalt..ei bine, e la categoria tantar deocamdata, la 4 ani are 1m si 14 kg. Delicat ca o floare.
Si inotator pasionat e, dar nici pe departe grozav, doar normal pentru varsta lui. Iar aptitudinile pe gheata sunt sublime, dar deocamdata cam lipsesc. Nu pica, se tine pe patine, dar e departe de desavarsire.
Departe de mine sa fiu nerecunoscatoare pentru frumoasele cuvinte, dar sa stiti ca nu vreau sa va faceti impresia gresita despre Tudor. E doar un copil normal si sanatos si ma bucur sa fie fiul meu! Cea norocoasa sunt eu de fapt, mai putin el ca locuieste in Finlanda! Uneori locuitul aici mi se pare un dezavantaj si in ultimul timp ma tot gandesc daca nu ar trebui sa ii ofer alta casa...
In fine, ganduri de mama nostalgica, 4 ani! E fantastic de mult timp si totusi, atat de putin! Sper sa avem mult mai multi de acum inainte, sa ne putem bucura unii de altii.
In ceea ce priveste consumerismul, ei bine, Tudor a primit o bicicleta, casca cu Spiderman si multe jucarii, fie cu Buzz, fie cu MaQueen. Asta pana sa ajungem la stadiul de 'Razboiul stelelor'. (Am inteles de la vecina mea si de la o amica ca dupa 5 ani asta e 'stadiul'). Si tortul a fost cu Spiderman, cand reusesc sa pun poze anunt.
Ce pot sa va spun, ieri a fost o zi grozava...si grozav de aglomerata, am tot sarbatorit! Azi am avut deja inot, si dupa somnul de pranz, avem vizita de joaca la cel mai bun prieten, Alex, apoi patinaj si ritualul de seara.
Cam atat despre noi, am un sentiment ciudat dupa acesti 4 ani, parca deja il intrevad pe adolescentul Tudor, ma tot gandesc cum ii va fi prima iubire, prima dezamagire, ce scoala va urma, ce meserie isi va alege, cum ii va fi sotia...sper ca va fi un om bun!
Va las acum, fug sa ajut economia mondiala (a se citi cumparaturi - eu nu sunt deloc o persoana in pas cu moda. Dimpotriva! Nu imi cumpar niciodata ce e la moda, ci doar ceea ce imi place mie. Si nici nu sunt cu 'de firma'. Si hainele produse pe vapor sunt facute tot 'de o firma', doar ca necunoscuta si care probabil rezisa foarte putin timp pe piata.
Dar imi plac hainele de calitate, care arata bine si dupa utilizare indelungata, pentru ca eu am tendinta de a purta ceva in care ma simt bine pana se strica lucrul respectiv. Dar mersul la cumparaturi ma relaxeaza, imi da o stare de bine, mai ales ca joi mi-am cumparat o pereche de pantofi rosii cam scumpisori, desi nu aveam nevoie de ei.
Dar imi plac la nebunie si ma simt fantastic in ei. De fapt asta exploateaza vanzatorii, nevoia noastra de iluzii si de stari de bine, de asta si au succes.)
Gata, fug acum, nu inainte de a multumi din suflet Mariei, Irinei, Luizei si lui Mihai pentru felicitarea cu 'multe cadouri'. 
Sa aveti o saptamana viitoare minunata!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
LA MULTI ANI Michael, ursuletul meu preferat, matroz aflat acum peste mari si tari! Sa-ti fie viata o calatorie presarata cu multe aventuri si fara furtuni, sa ajungi mereu pe taramuri de vis si intotdeauna sa ai alaturi oameni de nadejde!
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Bravo, felicitari! Sa fie sanatoasa! ![]() Cum a fost azi? Ai udat sau nu pantalonii? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

nu am udat nimic caci am ales varianta strutz , l-am trimis in continuare pe Puf . De abia vineri mi-am facut si eu curaj si l-am dus , a plans un pic dar cand m-am dus sa-l iau am primit plangeri o tona : n-a ascultat nici un pic si i-a crestat fruntea unui baietel cu o masinuta . A vrut sa-l bata !

El sustine ca baietelul a vrut sa-l bata insa nu e ca n-as avea incredere in copilul meu , doar ca n-ar fi prima data cand i s-ar parea . Si la petrecrea aniversara i s-a parut ca vrea Adi a lui Papanash sa-l bata cu sabia si s-a infipt la bataie

Yaia spune:
Mititica, acum McQueen va intra in concediu de iarna (a se citi va fi dus jos, in adapostul antiaerian) si va mai iesi la vara!
ceamica spune:
Elena
multumim
Rox eu ma uit a 3-a oara la cars 1 si imi place
Are si inconvenient cu jargon (boule , idiot ) care inca nu s-au lipit de Seb. Nu am vazut cars 2 desi era in plan de f multa vreme . Acum cu timpul acesta ,,extraordinar'' vom concretiza . Si concretizam si muzeul antipa
eu maine cred ca-i fac vaccinul , spun cred pentru ca mi-a zis s-o sun ca nu-mi tb programare. Daca nu , sigur zilele acestea !
apropos de ce discutati , mi s-au lipit ochii de cizme corso como si fiindca astazi facem si noi 7 ani de casatorie , Puf a zis ca ,, stiu cand sa cer''![]()
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Dar mersul la cumparaturi ma relaxeaza, imi da o stare de bine, mai ales ca joi mi-am cumparat o pereche de pantofi rosii cam scumpisori, desi nu aveam nevoie de ei. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |

Gabriela77 spune:
La Multi Ani celor doi barbatei:
Tudor si Michael! sa fiti fericiti si sanatosi!Va iubim mult!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele