Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Mama da cate bunatati faceti voi pt iarna...eu nu am pus la congelator decat vinete si ardei copti si fructe:capsuni si visine si vreau sa pun si prune...castraveti,gogosari,zacusca si restul le face mama...eu doar ma duc si le iau

Acum fac un ostropel de pui cu mamaliguta...tare mult imi place...si vad ca si Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Din seria de pus pe toamna: am pus zero... noroc cu socrela, ca a pus vinete la congelator. Anul trecut a pus si ardei copti, eu nu ii mananc, asa ca ba i-am aruncat, ba i-am dat inapoi. A facut bulion pentru un cartier intreg. A pus castraveti murati, jumate cu ardei iute, super buuuuuni, si juma fara ardei iute, dar asa, acrisori. Ca nu ne palc dulci. Dulceturi si compoturi a pus ceva socrela, noi nu mancam. Anul trecut a pus visine pregatite pt praji, fara samburi, si cumva indulcite. No, alea mi-au placut, ca asa mai faceam o praji cu visine (adica visine cu un pic de blat)

Am zis ca merg la coafor doar ca sa nu mai fiu rosie pe urechi, frunte si laterale, de la vopsea. Dar sunt mai rosie decat daca m-as fi facut eu!!! Am crezut ca ma da cu un pic de crema inainte de a incepe (eu asa fac acasa). Dar nu m-a dat cu nimic. Am zis ca nu ma bag in seama, sa intreb, ca sigur stie ea mai bine decat mine, si probabil ma sterge cu ceva solutie la sfasit. Ciuciu!!! M-am dat cu spirt, demachiant- nu merge. Acum incerc cu scrum de tigara.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Rody ce super trebe sa fie sa te maseze si sa te mangaie in par….. Si cum este parul dupa tratament???

ooo, minunat a fost!! imi venea sa dorm acolo, si apa calduta, si tipa aia are niste maini de aur!! nasol era ca trebuia lasat nespalat 4 zile, eu il spal normal la 2-3 (nu ca vreau, dar a 3-a zi deja e tot uleios). dar tratamantul a fost excelent, nu mi-a mai cazut parul, s-a intarit firul si a crescut repede si sanatos

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

deci, vad ca puneti bunataturi pt iarna. f bine!
eu nu am mai facut nimic.

de sapt viit. intru in concediu pt studiu :)- de-adevaratelea, asa ca nu e nimic de serbat, apoi imi iau tot concediu pe anul asta, prin urmare de Craciun, Rev nu voi avea nimic nimic liber. asta e, numa sa treaca odata ex

mihai in continuare o minunatie de copil,un frumos, un cuminte si-un vesel!
ii culc pe amandoi deodata-mai ales seara, stefan nu mai vrea sa ii culc pe rand. la 9-9,10 sunt in pat amandoi :) iar eu invat, of course pana cand mi se inchid ochii.aseara cred ca am batut recordul pana pe la 2 si povesti cu sotul pana pe la 3.
mama va pleca si ea in curand, va veni soacra in loc.
eu tot stau in cumpana ce sa fac din ianuarie..colegii cred ca raman la serv...eu nu stiu ce vreau..as ramane pt bani, m-as intoarce pt pici...ufff...
oi vedea. mai este.

cu invatatul-jale..citesc din 3-4 carti deodata, ca nu mai am rabdare sa stau doar pe o materie, si asa am mai mult spor.

gata, fug, ca-s afara prichindeii si e liniste.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Pe mine m-a obosit tare mara azi. Tasu e plecat si incercam sa ne mai suportam o ora pana o culc
Eu nici nu mai citesc cand scrieti ce ati pus la rece. Eu am doar vinete si spanac. Cateva borcane de gem de prune si compot de visine. Astept muraturi si zacusca dr la mami

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Bumblebee ce frumos rade V...si cum face el vai-vai

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Nu-i bai ca se trezesre la 7, dar macar sa stiu sa isi faca programul asa. Ca la noi e haotic, de obicei la 8-9... Si de aia nu imi place sa ma ia prin surprindere. Daca se trezea un pic mai devreme , probabil ar fi adormit la loc... Dar asa daca a vazut lumina, i-a zburat somnul.

No, is la coafor cu vopseaua in cap :)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Ne arati si noua poze cu noua culoare?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Foarte scump e Victor, cum rade, zici ca e din reclame!

Iuliana, . Apoi cam tot aceeasi nuanta o am... o sa fac si poze zilele astea.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

simona, voi ce faceti? imi insusesc un pup din alea pe care le-ai impartit, si va trimit altul inapoi

eu am mancat ca porcu, paste cu ton si m-a luat un somn. ma duc sa fac dus si cred ca ma culc.

cristina, sa iti fie de bine vopsitul. ai reusit sa te cureti?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput