Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
carla_2008 spune:
Krys la E-uri ma refer inclusiv la iaurtul din comert,subiect pe care a insistat dr mult. cica asta e un lucru important,sa le fac eu iaurt in casa.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ramonavlas spune:
Inca nu am mers la cresa. Luni ar fi trebuit insa miercuri mergem la Paris si am zis ca nu o duc pentru 2 zile si apoi pauza de 5. Asa ca o duc de lunea cealalta, din 10 oct.
Aici unde mergem noi e cresa de stat, deocamdata va sta 2 ore, la ora 8 trebuie sa fie in grupa si somnul de amiaza e la 13. Noi exact asa ne-am facut programul.....ma rog, ea si l-a facut asa in concediu.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ramonavlas spune:
Ieri m-am hotarat sa pun si eu ceva pe iarna, asa ca azi i-am zis la sot sa cumpere o combina frigorifica.
Pana acum, ma pregatit de pun vinete, ardei copti si porumb la Raisa. Ce mai puneti pe iarna in congelator?
Eu ma gandeam sa mai pun spanac (tot pentru Raisa ca eu nu mananc) si branza facuta din cas.
ooana spune:
Michelle pozele 
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 oana, eu lui Filip chiar daca ii dau carnita direct sa muste din ea, ca el e mancacios si deschide gura la toate, daca e mai atoasa sau mai uscata, i se aduna in gurita...n-o paote inghiti...daca o mixez e mult mai bine...relax, e vreme pt toate... |
no' exact asta e si la noi problema cu carnea

iti urmez sfatul
| citat din mesajul lui crispro Oana, iti admir calmul si optimismul. |
m-am "molipsit" de la nemti din perioada cand am stat in Germania, aia nu se streseaza asa ca noi romanii si sunt mult mai fericiti
cred ca trece atat de repede timpul acum ca e mama ta aici...
| citat din mesajul lui paula_m Il pui la culcare la amiaza la 12, si seara la 8 si uite ce program frumos aveti!! |
la cresa/gradi la ora 12 e masa de amiaza
Ramona, branza facuta din cas am pus acum 2 ani si nu mi-a placut cum s-a pastrat, parca a luat un miros de punga! dar am pus spanac si e super, adica nou suntem fani eu si Matei

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas Ieri m-am hotarat sa pun si eu ceva pe iarna, asa ca azi i-am zis la sot sa cumpere o combina frigorifica. Pana acum, ma pregatit de pun vinete, ardei copti si porumb la Raisa. Ce mai puneti pe iarna in congelator? Eu ma gandeam sa mai pun spanac (tot pentru Raisa ca eu nu mananc) si branza facuta din cas. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
o tona de vinete
afine

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crissy77 spune:
ramonavlas, dar se mai gaseste spanac la vremea asta? Pe langa ce ai zis tu, eu mai pun fructe (voi pune prune curatate de samburi si taiate sferturi), verdeata tocata (patrunjel, marar, leusetan), amestec ardei gras+kapia+gogosar taiat ca pt mancaruri, conopida pt ciorbe si snitel
(spalata, fiarta cateva min si scursa bine), dovlecel, poate dovleac placintar, vreau sa incerc si telina, iarna e tare scumpa.
ramonavlas spune:
Oana, mami tot timpul pune asa branza la congelator si e super buna, nu am patit niciodata sa ia alt gust.
Crissy, mersi de idei......da, am vazut chiar azi spanac in piaza la 7,5lei/kg.
btz_ovi spune:
Ms Ramona 
La rece noi avem asa:vinete la borcan,ardei taiati felii,capsuni,visine,caise,piersici,tot un fel de fructe a caror nume nu imi aduc acum aminte dar la noi in zona se numesc "avrame",rosii la borcan,mar ras,morcov (aveam prea mult si nu aveam ce face cu el),gogosari,toate din curte inclusiv fructele,plus verdeturile obisnuite.Urmeaza sa pun si eu prune pt Paul,plus gutui deoarece el le adora insa iarna sunt greu de gasit si scumpe,dovlecel verde si galben,cas in ulei.
imaya spune:
Buna.
Mi ati dat idee buna. Pun si eu niste spanac pe iarna.
Pan acum am pus vinete , ardei, gogosari si castraveti. Am copt vinete si pt zacusca, ma pregatesc sa o fac maine sau poimaine.
Ilinca pantofiorii de la nunta sunt din piata de la tarabe. De unde am luat costumul aveau la 1 mil si am zis ca pt 3 ore nu merita, asa ca am dat 23 lei pe ei. I-a purtat fix 3 ore. Deja i am dat.
Andrei doarme de la 1, eu fac mancare pe 2 zile, si lui si noua. Veselie mare, ii au premolarii de sus desi jos are doar doi. Maraiala, bale cat cuprinde, mai nou musca din ce apuca inclusiv din mine si pretenii lui copilasi.
Ma pregatesc de serviciu, mi am scos haine , pantofi -daca oi mai putea umbla pe ei
- de la naftalina.
Va pup si va urez o zi buna!
lauri_ca spune:
Buna fetelor1
Am vazut poze si filmuletele cu Victor, mi-au placut la nebunie, e mortal si cum rade, asa molipsitor, si cu mutrita poznasa
.
Am vazut si pozele lui michelle de la turci, super frumos, si Bianca dulce foc si tare, tare alba. N-a prins-o deloc soarele vara asta?
Cu programul, intr-adevar trezirea la 7-8 pt. cresa e excelent.Nu stiu ce o sa ma fac eu cu Stefi, azi s-a trezit la 7, a umblat prin casa pana la 8 cand au plecat baietii la scoala/serviciu cand a cazut lata. La 11:30 am trezit-o eu. Pai cum o sa se trezeasca ea zilnic la 7 si sa stea treaza pana la 13? Imposibil, cred ca o sa adoarma cu capul in farfurie.
Mai fetelor, m-ati zapacit cu pregatirile pt. iarna. eu n-am pus nimic, nici macar vinete. A pus soacra-mea rosii in bulion, zarzavat de ciorbe si un fel de ghiveci de legume si pt. noi. Parca nu as munci atata daca gasesc tot timpul anului la piata, stiu ca nu sunt la fel de bune, dar... In ce priveste spanacul am citit ca nu trebuie pastrat in congelator mult timp pt. ca nitratii pe care ii contine se transforma in nitriti si este f. toxic.