Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cristina ..Rody...am revazut acum pozele de la intalnirea din aprilie dintre Isa si Vladut...Ce s-a schimbat Vladut...Acum e un flacau...Iar printesa Isa nu mai spun...Acum e o domnisoara ..Asa realizam cat de repede trece timpul si cat de repede cresc strumfii astia....
Sunt tare nostalgica dupa vremea cand il tineam mereu in brate si nu se zbatea ca acum sa fuga si sa stea pe jos...Cand il puneam intr-un loc si tot acolo il gaseam....
Plus ca acum au deja trasaturi de omuleti...sunt deja copii in toata regula nu mai sunt bebelusi

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

crissy, facem analize o data pe an, si suntem bine
bumblebee am ras cu gura pana la urechi uitandu-ma la Victor
Astazi m-am intalnit in parc cu o minune de delfinasa cu ochi albastri, Larisa lui ochidut, si bineinteles si cu mama ei ! Sper sa ne mai intalnim si sa povestim mai multe. Sara s-a dus la ochidut si i-a imbratisat esarfa de la gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Haha, Iuliana, exact azi ma uitam si eu la V si ma tot minunez de cum a crescut, cum s-a schimbat. din brunet cu par intins (de zici ca era intins cu placa), acum e blond si cret. Vai, ca imi aminteam cum il tineam in brate, in sling si ii placea atat de mult. Mi-e dor si de acea perioada. Apoi ma gandesc ce scump e acum, cum ne intelegem, cate stie. Mor de dragul lui cand rade din tot sufletul, ma topesc cand il vad fericit!

Lala, bine ai revenit! cum sunteti?

Alice, am reusit sa ma curat cu scrum de tigara, prin fata. maine ma face mama la spate.

Am plecat la somn, imi pica ochii in gura.

Va pup! Noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara fete dragi,

semnez si eu condica la sfarsit de zi. Da, aveti dreptate sa va minunati cum au crescut delfinasii. Azi cum tot fugeam dupa el pe-afara, ma gandeam ca anul trecut pe vremea asta era doar o maogaldeata mica in carucior, iar acum e baietel mic-mare (asa il porecleste tati )

Bumble l-am vazut pe Victor ce frumos rade , cat e de scump. Trebuie sa-i recit si eu poezia cu piticul, ca am uitat de ea.

Paula, de o saptamana imi tot propun si eu sa va intreb de reclama, dar tot uitam. Si mie mi-au dat lacrimile cand am vazut-o prima data

Ramona Vlas, atentie la vinete, pot fi amare si iuti acum toamna...eu am zis ca am patit-o si le-am aruncat, si zilele trecute am aflat ca tocmai li s-a intamplat si unor cunostinte. Eu am mai congelat mure, rosii decojite si maruntite cu blenderul pt. sosuri., afine, coacaze rosii, ciuperci-hribi, brocoli autohton.

Imaya

Oana, nu-mi spui te rog unde in Cj e magazinul cu pantofiori Melania, recomandat de dr. Vasilescu?

Victo spor la treaba, las' ca trece si examenul asta si te decizi tu apoi ce faci la anul.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetele, asa m-am distrat aseara cu rasul plodixului, sunt molipsitori piticii!!

El face vai-vai si fara poezie, dar nah, era pt camera.
Mie sincer mi se par cam sadice/horror povestile astea pt copii. In poezia asta piticul se ineaca , in 'capra cu 3 iezi' iezii pacaliti ajung cu capul ranjind la geam, peretii manjiti de sange s.a. Or fi avand morala, dar zau ca-s sangeroase..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, ai dreptate..cum vor creste un pic, aveti grija ce povesti le cititi..plangea Stefan de rupea randurile la din astea triste...
si la cantecele...
pai stiti ala cu motanul-golanul..ca-l calca masina..vaaaii cat mai bocea..
inchid. va pupez. maine la serv avem iar chef-in fiecare sapt am avut cate unu..baiu e ca eu nu am chef de ele acum, ca ajung seara tarziu acasa..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Uf,fetele, sunt cu ochii in lacrimi, atit de tare m-a impresionat reclama cu fluturele,of,asta da mesaj pt orice parinte si copil

Va salut si eu,mai rarut asa, ca am scolari si stau dupa fundu' lor,cu temele, cu antrenamentele.

Victor e "dragalasenia Pamintului"-asa-l alinta Roby, e un mare dansator,un mare pofticios, ma striga nonstop,cum vede usa deschisa la intrare,iese in curte,noi fuga dupa el, mi-e frica de scari, si in casa vrea sa urce scarile, si mai grav vrea sa le coboare, ne sta inima,am luat gardut sa-l montam ca nu se mai poate.
Inca maninca sin, inca doarme cu noi in pat,se da si se urca singurel in pat, doarme 2-3 ore ziua,atit, ora de culcare este 8 sau 9, trezirea 7-8, cind copiii sunt la scoala ii cauta,ii striga asa cum stie el,iar cind sosesc e taaare fericit,nonstop merge dupa ei, sa-i vada ,sa se joace,se baga si el in sufletul lor

Ieri am facut infarixul, a fost bine,fara reactii de vreun fel, si am vorbit sa fac ROR-ul la primavara,spre 2 ani maxim,nu l-as fi facut dar e mai bine(vin femei cu copii din Rep.Moldova nevaccinati si pot aparea epidemii,cum au mai fost)

Congelatorul e plin,am renuntat sa fac zacusca, nu-mi mai trebuie,nu mai am timp.,ghebe nu se fac pt ca nu ploua si nici nu va ploua curind.
Masina de facut piine e noua mea prietena, in fiecare dimineata miroase a piine calda,nu am incercat panetonele de la rodyca, si am si o reteta de cozonac, urmeaza.

CRISTINA Serban,multa sanatate

VICTOR,esti adorabil,ce m-am distrat

Vreau si eu sa renunt la carne,

aaaa, ce mai am prin congelator:zmeura, afine, visine fara simburi, mure,caise(toate astea pt tarte si praji), apoi vinete, ardei gras,marar,patrunjel,rosii mixate pt ciorbite,paste,etc, spanac nu mincam,si un curcan

plec linga leutz, ne ies premolarii,uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

dragelor, oare cartea cu supernany mai exista slavata undeva? Nu am gasit-o pe grupul yahoo...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

dragelor, oare cartea cu supernany mai exista slavata undeva? Nu am gasit-o pe grupul yahoo...

Ilinca am salvat-o eu si o trimit acum pe yahoogroup

Mergi la inceput

Gata. Sper ca am trimis-o bine

Mergi la inceput