Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)
Raspunsuri - Pagina 20
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nu, nu ramane cu Logan, desi o cere in casatorie, ea spune nu. Si nici maica-sa nu ramane cu Luke, desi eu as fi vrut sa ramana cu taica-su. Dar nu ramane cu niciunul. Ambele raman ca la inceputul serialului: singure! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
,, si maine e o zi''
ceamica spune:
buna
azi am reluat si noi gradinita si de frica sa nu-mi mai ude pantalonii de plans , l-am trimis cu Puf !
Nu a plans , nu s-a smiorcait , a fost cum mi-am dorit !
Eu nu stiu ce-i fac de urla de fiecare data cand merge cu mine
sa vedem maine !
luy spune:
Buna, fete dragi ! 
Scuzati slaba mea 'prestatie' pe forum din weekend, am avut nevoie de o scurta perioada de refacere toti 4. In plus, la mine in casa era jale, dezordine si pustiu in frigider, pt ca nu am mai avut timp sa ma ocup si de asa ceva in ultimele zile.
Azi am tinut-o si pe Maria acasa, la somnul de ieri dupa-amiaza am auzit-o tusind o data spart, azi dimineata ( tot in somn ) a tusit de cateva ori si respira mai greu. Putini muci, nu-s curgatori, de aceea si senzatia de nas infundat. Am preferat asadar s-o tin sub observatie, sa vad cum evolueaza si de teama sa nu 'agate' vreun virus de pe la gradi, e clar ca imunitatea e scazuta in acest moment.
Deci mai putin timp pt forum. Dar am zis ca postez impresii, asa ca nu ma las, chiar daca scriu cu intreruperi si postez mesajul intr-o ora
.
Asa... Din ceea ce am citit pe aici si pe dincolo
, din ce mi-au spus direct mamicile, se pare ca toata lumea s-a simtit bine la party
. Vedem noi cine mai vine si la anu' ![]()
Serios vorbind, sper ca intr-adevar toti copiii s-au distrat si s-au bucurat de cadouri, ca toate mamicile au fost bucuroase de revedere, ca s-au relaxat, au socializat si au admirat papanashii minunati
. Taticii nu au fost nici ei mai prejos, chiar am remarcat pe FB ca s-au integrat foarte bine in grupul de mamici ![]()
Atmosfera a fost foarte frumoasa, cel putin mie asa mi s-a parut - si asa vreau sa cred ca a fost pentru toata lumea, ca a meritat efortul organizarii. Sotul meu intreba vineri seara : 'pana cand mai facem aniversarile papanashilor ?' ![]()
M-a ajutat foarte mult si asta si pentru ca si lui ii sunt dragi papanashii, ii cunoaste aproape pe toti, iar daca vede o poza si nu stie cine e, ma intreaba.
Multumesc mult, Erina&Co
pt ajutorul de vineri seara, fara voi probabil plecam la miezul noptii. M-am bucurat ca Maria si Daria s-au imprietenit si se joaca asa frumos impreuna 
. Multumesc mult, Alinkav, pt ajutorul nepretuit cu tortul si artificiile, fara tine nu ma descurcam
. Mii de multumiri lui Bobo, in fiecare an are multa rabdare, creativitate si disponibilitate 
Mamicilor gospodine care ne-au demonstrat talentul lor culinar
si
( am si o curiozitate : cine a adus checul ?
)
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Imi pare rau ca nu am reusit sa stau mai mult de vorba cu fiecare mamica in parte - nu am putut rezista sa nu fac si pe fotograful
. Asa ca au rezultat vreo 300 de poze pe care le-am 'bibilit' sambata seara si ieri seara, am mai sortat din ele si am trimis azi noapte link pe adresa comuna. De asemenea, acolo gasiti si un link catre albumul cu mesajele pentru papanashi de la mamicile care nu au putut ajunge la party.
Multumim, Erina, ca ai incarcat atat de repede pozele si ai satisfacut curiozitatea mamicilor de peste judete
, mari si tari
. Si tin sa-ti multumesc in mod special pt ultima poza din album 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Cine face capitol nou ? As mai avea de scris ... ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
ceamica, si la noi este la fel, daca o duc eu pe Maria e jale mare, daca o duce tati e ok.
Cred ca pur si simplu le e mai greu sa se desparta de mama decat de tata. ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )