Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Piciulika, nici toti
si
din lume nu ajung pentru mesajul frumos si plin de suflet pe care l-ai scris. Sper ca lucrurile sa se aseze si pentru tine, cat mai curand, cuibul sa fie cald si dulce, si departe sa nu mai fie atat de departe. Cu mare drag, o imbratisare pentru prieteni din "ustralia".
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Oricum, pune-l pe lista pentru data urmatoare |
Cine stie cand va fi, daca va fi, data viitoare.

Poate in formatie completa, candva...
alinkav spune:
Neata!
O saptamana frumoasa si usoara tuturor!

Petrecerea a fost superba!Ce copii mari si frumosi avem!Mamicile radiaza de frumusete si fericire!
Pacat ca nu au reusit sa vina mai multi!
carpatina spune:
La multi ani Sara de mami Alinamuller! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Multumiri Bobo pentru afise. Mi-ai placut maxim, acum imi explic de ce e Ana asa de dezghetata si dezinvolata. Frumusetea o are de la mami. |
Adica Bobo-i urat?????
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
crishtina spune:
Ma bucur de petrecerea voastra. F frumos sa se intalneasca toti copilasii. Visam si noi vreodata sa ajungem...desi nu vad cum. Si in tara de am fi Bucurestiul e f departe de noi ![]()
Uite ca am venit sa va povestesc si de viata in 5
Pana acum am fost 6...cu bunica sa ne ajute. De ieri suntem singuri. Sper sa fac fata la toate
Robert e la gradinita de la 9 la 4. Merge in continuare cu autobuzul. Deja e obisnuit,ma asteptam sa fie grea acomodarea. Insa a asteptat sa mearga. Il vad obosit seara, mai ales la inceput...cred ca nu se odihneste destul. Si daca nu e cate o zi libera pe saptamana din diferite cauze(sarbatori etc) o sa il tin eu acasa sa nu ii fie prea greu. Parca in vacanta era mai usor cu el. Acum invata multe prostii de la ceilalti si cand vine trebuie dubla rabdare si atentie sa il inveti ce e bine si ce nu din ce a invatat.
Nicole e cam geloasa. Cu bunica alaturi ne-a fost usor ca atunci cand alaptam pe Carlotta o lua ea si ii trecea durerea. In rest cam vrea in brate exact atunci si plaaange. In general e cuminte...insa cand e bolnava chiar putin e tare irascibila. Cu ocluzorii continuam pana in ianuarie, altenand ochii. Si in ianuarie daca se uita egal cu amandoi suspendam pt o perioada.
Carlotta e o fire linistita, imi aminteste de Robert cand era bebe. Si la fizic seamana. Nu e f mancacioasa si asta ma streseaza putin. Am zis cu experienta la doi copii alaptati acum o sa fac fata cu brio. Nu e chiar asa. La o luna jumate are 4800g. De la 3680 nascuta, scazut la 3510g. Ma asteptam mai mult. Sper sa creasca de acum. Are si colici si poate de asta.
Si cam atat despre noi. Cand o sa mai pun poze va anunt sa ne si vedeti cat suntem de frumosi ![]()
PS: Carpatina ti-am admirat minunea. E asa frumoasa cu parul lung. Pare sfioasa si tare draguta. Mi-ar placea sa ne vedem si in realitate. Pupici.
mandarinutza spune:
Christina, ce frumos ai povestit despre viata in 5.
Eu zic sa nu iti faci griji cu luatul in greutate pt micuta Carlotta. Pentru o luna si jumatate chiar a luat f bine in greutate.
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Adica Bobo-i urat????? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
I saw that comming
My main concern was about Monica not to be left aside...so I added the beauty remark. Bobo is handsome!!!

Erina spune:
Carpatina am admirat frumoasa sarbatorita si tortul in forma de gentuta!!! Felcitari!
Deasemeni sunt foarte incintata ca te-ai deschis si ai pus poze si cu tine
Lovely!!!