Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxana si Bernix, sa fiti sanatoase si iubite, sa va bucurati de o viata sanatoasa si lunga! La multi ani!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaia multumim. Si ? ramane sau nu cu logan? se marita maica-sa cu luke pana la urma? Asa am patit-o si eu cu Fringe , depresie tottala

Nu, nu ramane cu Logan, desi o cere in casatorie, ea spune nu. Si nici maica-sa nu ramane cu Luke, desi eu as fi vrut sa ramana cu taica-su. Dar nu ramane cu niciunul. Ambele raman ca la inceputul serialului: singure!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna seara,
intru si eu cu o mare rugaminte adresata fetelor din Bucuresti,colega mea are o sora care locuieste undeva la tara pe langa Slobozia,baietelul ei are de vreo luna o eruptie pe tot corpul,a mers la medicii de prin imprejurimi (a ajuns pana la Galati) la un renumit medic care i-a spus ca micutul(are 8 luni)are alergie la laptele de vaca ,i-a prescris un tratament,fara sa-i faca analize de sange,i-a dat tratament,i-a schimbat laptele de vaca cu lapte humana dar nici o ameliorare.
Ea ar vrea sa vina cu copilul la un spital din Bucuresti,aici vin eu cu rugamintea catre voi,stiti care sunt pasii care trebuiesc urmati ,a mers la medicul ei de familie de la ea din sat si i-a spui ca nu poate sa o ajute decat cu o trimitere ,dar ea nu stie catre ce spital sa se indrepte ,catre ce medic?nu stie incotro sa o apuce...
Poate sa mearga la urgente?o primeste,o interneaza cu copilul pt analize?
daca stiti ce trebuie sa faca si incotro sa mearga da-ti un semn

Mergi la inceput

Eu nu mai apuc sa va citesc zilnic. Dar sper sa scap de proiectul asta peste 2 saptamani si sa revin la normal.
Luy, scuze, nici mailul nu mi l-am mai verificat si nu am vazut ca era nevoie de urare. Dar voi stiti ca va iubim si va dorim toate cele bune!

Fug sa vad si poze inainte de culcarea copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Maria mai bine puneai intrebarea pe FB acolo fetele sunt mai prompte.

Primul meu gind ar fi spitalul de copii Grigore Alexandrescu. Analize mai speciale nu stiu unde se fac la stat. Multa santate micutului>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Maria mai bine puneai intrebarea pe FB acolo fetele sunt mai prompte.

Primul meu gind ar fi spitalul de copii Grigore Alexandrescu. Analize mai speciale nu stiu unde se fac la stat. Multa santate micutului>

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

ms mult,ai mare dreptate l-am posta pe fb
asa m-am gandit si eu ca la Grigore Alexandrescu sa mearga ,dar nu stie daca o primesc la urgenta,daca sunt locuri sa o interneze,

Mergi la inceput

Am vazut pozele de pe contul comun si recunosc ca au crescut atat de mult copii, ca pe unii nu i-am recunoscut si nu stiu cine sunt! Dar m-am bucurat si m-am linistit: fetele sunt una mai fumoasa ca alta si poate ma aleg si eu cu o nora dintre ele. Asa ca ne apucam de lucru, sa aiba si baiatul meu ceva atuuri sa cucereasca vreuna din frumoasele domnisoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am trimis si eu pe contul comun link catre pozele de la party. Revin dimineata cu impresii de la party.
Somn usor tuturor !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaaa. Saptamana frumoasa!

Unde ziceti ca sunt impresiile alea?

Yaia,

Maria, si eu tot Grigore Al;exandrescu as fi zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si pentru ca in weekend nu prea m-am descurcat cu netul la Bran, urez acum LA MULTI ANI sarbatoritilor!

Ebonee
Lisa
Miruna
Andrei

sa fiti sanatosi, norocosi, voiosi si voinici!

Danielle, Adimercedes, Danuta si Papanas!

Mergi la inceput