Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
vazut pe Vladut cretulinul lu' mami si o mami frumoasa...
si pe Isuca cu Maria si bunica...
vazut si pozici frumoase cu Victor, mami si tati in vacanta...f frumos...
of, Paula, sanatate lui Raul...ce fac ceilalti bolnaviori???
Larisa, nu stiu cum e in Bucuresti, dar aici o bona buna si de incredere e greu de gasit...asa ca, daca faptul ca a fost nervoasa de cateva ori e singurul ei bai, si mai ales daca se poarta frumos cu piciu si n-ai alte vini sa-i bagi, eu zic sa n-o schimbi...eventual vorbeste cu ea, asa, prieteneste, spune-i ce te deranjeaza...stii tu cum...
vezi tu, toti suntem oameni, avem zile bune si mai putin bune...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
imaya spune:
Buna seara!
Crispo, eu am fost la mare in septembrie acum cativa ani si mie imi place ca i pustiu, ca i racorica. Bucura te de liniste
.
Maine am zi grea, ma duc la servici sa fac cererea de revenire din CIC. Imi este groaza, zilele astea cand s-a trezit Andrei ma gandeam numai ca peste 2 saptamani se trezeste cu mama si nu cu mine si ma napadeau parerile de rau si tristetile.
Acum l-am dat pe afara cu mama, am facut curatenie, m-am apucat de un program pentru noi pentru cand voi merge la servici si astept o prietena coafeza sa ma tunda, vopseasca etc.
Andrei tot vesel si umblaret cat e ziua de mare. O clipa nu sta. Cand se plicti si si cauta de joaca , se plimba cantand sau facand tacatacataca... ![]()
Mananca bine, mananca tot, nu avem probleme.
Nu prea stiu cum sa l imbrac pe vremea asta. La soare e cald, la umbra e rece. Juma' de parc e la soare , juma' la umbra.
Giorgia (sper sa nu gresesc) si eu vreau tatuaj. Imi poti recomnada undeva?
Va pup \!
crispro spune:
Ia ghiciti cine mi-a vazut herpesul?
o mamica slabaaaa, faina, blonda, tanara. Laurica!!! Si ne-am intalnit intamplator.
Era cu Radu si Stefi, o dulceata de fetita Stefi! Nici nu am apucat sa zic litera "t" din cuvantul "Salut", ca ea deja ma saluta la randul ei, facea "pa" si zicea "pa-pa"!

Raducu- un baiat finut, simtit! Vlad al meu s-a rusinat, si nu a vrut sa stea sa ii cunoasca. Putin am stat de vorba, ca baietii erau mai nerabdatori. haha, chiar ma gandeam ca poate ma intalnesc cu ea, si incercam sa imi aduc aminte din poze cum e- adica blonda, slaba si frumoasa!!!
Copil nervos, in continuare, deja loveste in lucruri cand nu ii convine ceva. Mai, dar de unde comportamentul asta? Noi chiar nu l-am invatat nici sa loveasca locurile unde se loveste, gen masa, scaun, etc (ca cica facem "na-na" acolo si trece)- asa nu am facut niciodata, deci nu stiu de unde a invatat el sa se manifeste asa. Da din picioare, urla de nervi. IOI!!!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena acum sa va zic parerea mea despre constanta in extra sezon. pare rece si trista si gri, dar e asa bine si liniste cand pleaca toti turistii . oricum eu vara rar calc in mamaia. am locurile mele preferate in oras si tot acolo mergeam |
eu am fost cu sotul (pe atunci doar logodnic, in ´98) la o inmormantare in Constanta in prima jumate a lui septembrie, dupa ce in iulie mai fuseseram o saptamana in Mamaia! vreau sa spun ca am prins o vreme minunata, am stat o zi intrega pe plaja (parca Dan Company ii spunea) si m-am minunat de cat de calda si de curata era apa, de cata liniste si relaxare am avut parte!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui lauri_ca Am vazut poze cu Isa, e absolut superba, seamana cu papusile Aradeanca daca le tineti minte, cu ochii mari, rotunzi si albastrii. Si Vladut e adorabil cu carliontii si falcutele lui. |
deci se potrivesc amandoi, nu?

rodyka spune:
| citat din mesajul lui crispro Copil nervos, in continuare, deja loveste in lucruri cand nu ii convine ceva. Mai, dar de unde comportamentul asta? Noi chiar nu l-am invatat nici sa loveasca locurile unde se loveste, gen masa, scaun, etc (ca cica facem "na-na" acolo si trece)- asa nu am facut niciodata, deci nu stiu de unde a invatat el sa se manifeste asa. Da din picioare, urla de nervi. IOI!!! ![]() |
CRIS, nici noi n-am invatat-o pe Isa sa muste si sa loveasca, singura a inceput sa plesneasca masa cand se lovea cu capul de ea, si apoi spunea si "na naaa". si-acum loveste cu palmele in tot ce nu-i convine, ne impinge din calea ei, musca. pe jumate e amuzant, stiu ca trece asa ca nu-mi fac tare multe griji. e o etapa ca multe altele...
rodyka spune:
numai eu is pe-aici, singura?! de fapt, si-acasa is singura, fetele mi-s in parc
. azi am petrecut o ora jumate singura prin oras, m-am simtit ciudat fara sa imping un carucior
, eram prea usoara doar cu grija posetei! acuma am avut si ceva treaba de rezolvat, dar data viitoare (vineri, daca nu si mai devreme) o sa ma ocup mai mult de mine! Isa nu s-a trezit pana m-am intors eu, Maria a terminat temele, mama la televizor la stiri, asa ca nimeni nu mi-a simtit lipsa ![]()
crispro spune:
Rodi, ce bine ca ma incurajezi ca e doar o etapa. Vai, ca si eu si sotul suntem socati de nervii lui Vlad.
Bumblebee, pupam poznasul.![]()
Eladea, ce scump e Eric, si ce pletos!
Rodi, ce mi-a placut de Isa si de pozitia ei de somnic.
Isi scoate singura piciorusele de acolo? Sau i le muti tu inainte sa ceara ea?
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
| citat din mesajul lui crispro Rodi, ce mi-a placut de Isa si de pozitia ei de somnic. |
singura se foieste in toate pozitiile peste noapte, nu stiu cum as mai putea-o baga la iarna in sac de dormit
. oricum are obiceiul de a adormi tinandu-se cu o mana de gratiile patutului 
Mycya spune:
buna seara dragele mele 
apar si eu din cand in cand sa va salut ![]()
inca nu mi-am cumparat laptop sa pot scrie si citi iar ca pe vremuri
mai intru sa vad pozici cu voi si sa mai aflu noutati cand mai doarme sora ori cand mananca....
noi suntem bine, sanatosi si la fel de miscatori cam ca toti delfinasii : cu trante, lovituri, buze crapate, cazaturi in freza, nervi din cauza dintilor....tot tacamul
saptamana viitoare avem controlul la rinichi...ultima data mi-a zis ca acum se va decide daca i se va face operatie sau nu :( numai cat ma gandesc mi se pune un nod maree in gat....dar mai bine sa gandesc pozitiv .
inca suntem sugatori de tzatzica
am tot amanat intarcatul din cauza posibilei operatii....sa am cu ce o alina putin in caz ca va trebui sa se faca si asa ceva.
am vazut mai toate pozici cu delfinutii si mamicile
sunteti foarte frumosi
imi cer scuze ca nu intru sa scriu la fiecare in parte cand le postati.
si acum ma retrag ca ma tot impinge sora de la spate. va 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010