Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Intru doar un pic ca-s pe fuga. Crispro, Baby78, Rubia si cine mai doreste e ok sa ne intalnim miercuri sau joi, in jur de ora 18.

Ne mai "auzim" maine, sa stabilim locul de intalnire.

Am iarasi treaba cu carul, va pup dulce pe toate!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Salutare delfinariu!

Azi e ultima zi de concediu, maine dimineata plecam de aici. A fost tare frumos, soare, mancare buna, odihna, chiar mi-a priit. Bianca a fost cuminte, a mai avut perioade de nerabdare (cand se ridica in picioare in carut sau in scaunul de masa) dar a fost foarte bine.
I-a placut in apa si in nisip, cu greu o mai scoteam de la balaceala.
va pup, sper ca sunteti bine, nu am apucat sa citesc din urma.

poze aici

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

hai ca am si eu 5 minute.

marius azinoapte a fost la pescuit si deci inca doarme. am culcat'o si pe fisa, si eu mananc

acum sa va zic parerea mea despre constanta in extra sezon. pare rece si trista si gri, dar e asa bine si liniste cand pleaca toti turistii . oricum eu vara rar calc in mamaia. am locurile mele preferate in oras si tot acolo mergeam

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna fete!
Vin si eu la intalnire daca pot, stabiliti voi si scrieti aici, da? Acum stau mai prost cu timpul, ca avem teme, Radu incepe saptamana asta si inotul,dar sper sa reusesc sa ajung si eu.
Am vazut poze cu Isa, e absolut superba, seamana cu papusile Aradeanca daca le tineti minte, cu ochii mari, rotunzi si albastrii. Si Vladut e adorabil cu carliontii si falcutele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!

Mi-a fost tare dor de voi dar nu am avut timp sa intru deloc, acum am reusit sa recuperez din urma...
Sasha vrea toata ziua plimbat de mana, l-a invatat asa bunica-mea si nu mai am rabdare sa-l dezvat. Nu pleaca singur, nu vrea si pace, isi pune mana in mana mea si vrea sa vin cu el. Se da cu fundul de pamant si urla rau de tot daca nu fac ce vrea el.
Acum are muci, a luat de la Bogdan, sper sa nu apara prea curand complicatiile. De fapt eu sper sa nu apara deloc, dar tare greu imi este sa cred ca nu va aduce Bogdan alte belele de la gradi.

Aseara dupa o ora dupa ce l-am culcat, s-a trezit si a plans neconsolat, nu stiam ce sa-i fac, nu vroia nimic, tipa si suspina. A adormit pana la urma si dupa vreo jumatate de ora iar s-a trezit, tot plangand. S-a potolit totusi mai repede a doua oara.

Pup toti delfinasii bolnavi sau accidentati
Distractie placuta fetelor care sunt in concediu!

Cam asta, revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragele mele,

acuma incarc in sfarsit poze pe picasa, si pana atunci am zis sa mai stau de vorba cu voi, ca tare mi-a fost dor Noi ne pregatim sa fim iarasi nasi pe 1 octombrie, asa ca iar sunt in focuri si pregatiri, mi-am luat rochie, sandale, asa la foc automat, nici nu-s sigura ca-mi plac, da' n-am timp sa bat magazinele.

S-a trezit V, revin...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Am fost la dr. Are un rosu in gat dar destul de urat. Zicea dr ca de mult nu a vazut culoarea asta mov in gat la copii. Si se mira ca mananca copilul... Nu ne-a dat antibiotic, dar mergem joi la control si daca nu vede nici o imbunatatire ne da antibiotic. Tuseste tot mai rau Raul, dar important e ca nu are nimic la plamani si nici bronsiolita( de care imi e frica mie)
Michelle, frumoase poze
Larisa, bona lui Raul il plimba, se joaca cu el, si face mancare si ii da sa manance. Ordine si curatenie nu. Sta de la 9 la 4 dupamasa. Si pe mine m-a suparat odata, cand m-a anuntat ca ea merge in concediu cu 2 zile inainte, si am zis ca o schimb, dar dupa ce m-am calmat mi-am dat seama ca Raul o place, se ocupa de copil si asta conteaza. In plus, in Tg Mures e greu sa gasesti o bona.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Am vaazut si eu pozicile cu Isa si Vladut! Tb sa mai intru in contul comun, sa vad care-s noutatile in materie de poze, dar asta cand mai am un moment de respiro, ca-i cam greu. Acuma puiul doarme si eu pun de-o supa cu galuste.
Azi noapte s-a trezit doar de 3 ori, dar tot in urlete ca seara de inainte, o fi de la dintoci, nu stiu, caninii de sus sunt complet iesiti, astia de jos au pocnit gingia si si-au facut loc binisor, un premolar de jos e iesit cu totul, unul cu 2 colti, cei de sus inca n-au spart gingia. Bag Chamomilla in el si respir adanc.
Azi de dimineata am luat-o la plimbare. Dupa ce s-a trezit, l-am pus la olita, unde a facut pipi. Cat m-am foit, cat am mancat, am pregatit hainutele, l-a luat si kk. L-am pus din nou pe olita, a prestat si nr1 si nr 2. Am luat olita, am spalat-o si m-am dus sa ma imbrac. Piscotul ramasese in sufragerie, unde era liniste, cand am ajuns, framanta asta al meu de zori, facuse nr 2, din nou . Dar ce pasionat era ca nici nu m-a bagat in seama, eu ii spuneam sa mergem sa ne spalam, el nicio treaba, nicio sinchiseala, framanta de zori, ba mai bagase si o jucarica in decor. Atat de manjit era pe picioare ca mi-am aranjat si chiuveta si cam tot pe ce a mai putut el pune mana. Asadar, strange, sterge, spala mizeria de pe covor, pe jos . Oricum, a fost comic, eu cred ca-s mai dusa, iar am ras copios.

Oana, concediu placut!!

Michelle, ma bucur ca v-ati simtit bine! Va ateptam pe plaiuri mioritice cu mai multe detalii!

Crisu', arunca o bucata de pizza si incoa.
Ce fain ca va intalniti!!

Larisa, cam tupeista tanti asta, nu e deloc ok atitudinea asta. Ma scot din sarite oamenii de genul asta, care nu-si controleaza iesirile. Clar tb sa-i spui fara menajamente ca asta nu este o atitudine normala, in niciun fel de relatii (colegi, angajati, superiori ). Daca nu isi revizuieste atitudinea, poate incepi cautarile iar.
Eu nu am bona, dar la cat de capsomana sunt cred ca mai mereu as avea cate o nemultumire.
Ce ar tb sa faca, in viziunea mea, sa hraneasca puiul (dupa indicatiile primite), schimbe, plimbe, sa mai povesteasca cu copilul, sa se joace, sa-i mai puna cate un cantecel, poate sa si cante cu el. De atitudinea fata de copil nici nu tb sa mai mentionez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

daca aveti chef, puteti vedea niste poze din vacanta

Musai sa ies afara cu micul terorist, ca nu mai are rabdare. Sper sa mai revin diseara, va pup!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Bumblebee, ce patanie cu micul artist

Paula, poate trece repede fara alte complicatii movul din gat!

Am vazut poze foarte frumoase din concediul lui Victoras al Ilincai

Mergi la inceput