Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
palomina spune:
Am intrat si eu sa va salut pe ziua de azi
am vazut si eu poze cu Vladutz obraznicutz si Isa frumusika
mi-ar placea sa -i vad si pe delfinasii de pe grup dar nu am parola si recunosc ca nici timp![]()
Mycya, sper din tot sufletul sa nu fie nevoie de operatie...si noi suntem cu probleme la rinichi si ii tinem dub observatie
zilele astea scapam si noi de vaccin si sa vedem ce zice si pediatra .....
Noi azi iar ne-am facut de lucru prin Ikea dar A. a fost extrem de marait, m-a scos din sarite si m-am luat si de sotz
noroc ca pe drumul de intoarcere m -am intalnit cu niste prietene intamplator si a trecut timpul altfel ![]()
Ma duc la smotru ca mi-a adormit printzul ! Noapte buna!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Victo spune:
salutare
sunt hiperobosita, stresata rau, cu nervii la pamant..deci jale mare.
va dati seama ca nu pot tine pasul.
vin de la serv, mitunache dragu de el..gata..numa la mine vrea, in brate, plange daca il las. si asa le fac..vine stefan de afara..cu mihai dupa mine il descalt..ne spalam pe maini toti 3..Stefan incepe sa turuieeee...si nu mai tace..:):)
mananca mihai-cu mine..stefan se fataie prin casa, face toate minunile..apoi ca sa il ajut si pe el si tot asa pana se culca.
ma chinui ingrozitor sa mai citesc cate ceva seara- daca asta vara leneveam pe forum, in loc sa invat..na...
nu stiu cd voi termina..nu stiu cd voi mai intra..
oricum, va pup si nu fug eu de tot...asa o data pe saptmana poate mai intru.poate mai prind pe careva pe mes.:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ilinca79 spune:
Dragelor,
in sfarsit am timp sa intru la taclale cu voi
I-am facut bagajele sotului, sandvisuri, ca pleaca in delegatie o saptamana
Mai voiam sa matur si sa spal pe jos dar ma doare spatele de cat m-a alergat azi Victor, asa ca las pe maine, ca poate nu mai trebuie facut 
In primul rand vreau sa zic ca racusoru si Georgia au fost niste nasici superbe
Georgia, cu scuze pentru intarziere, iti urez
cu sanatate si bucurii. Sa te bucure mereu Antonia, sa treaca toate supararile cu sotul, sa fiti o familie unita si fericita! 
Apoi am mai vazut poze cu Stefi adorabila cu codite, a Laurei, cu Raul si Raisa la Sovata, cu fetele frumoase ale lui Rodi
Am vazut-o si pe Bianca de Michelle, tunsa si balacindu-se ca o delfinasa adevarata 
L-am admirat pe cretulinul de Vladut cu mami lui frumoasa. Ce mi-a placut poza cu Vlad, mami si bunica, mi se pare ca asa seamana toti trei
Si da, chiar se potriveste Vlad cu Isa, ca si ea are niste bucle adorabile.
Am vazut-o si pe Katalina cu familia ei minunata
, pe scolarelul blondin al lui Krys, pe frumosii de Eric si Filip ai Andreei
...si sper ca n-am uitat pe nimeni ![]()
Rodi si Cris asa ma bucur ca v-ati reintregit familiile cu mamicile dragi
.
Rodi, m-am intristat sa citesc despre patania cu portofelul, of, mama lor de hoti. Iar cu munca, s-a rezolvat, ai dreptul sa te apuci din nou de treaba? Sper ca da! Vad ca seful face figuri, dar sigur gasesti tu si altceva 
Cris am vazut ce necajita ai fost, sper sa fie totul mai bine daca o ai pe mama la tine, si sa te odihnesti un pic. Sa va priasca vacanta in continuare! Mi se pare incredibil, cum te-ai intalnit intamplator si cu puiutz si cu lauri_ca 
Paula pup pe Raul, sa treaca repede gatul rosu.
b]Bumblebee
pe dragulul de Victor, sa treaca toate bubele si vanataile.
Oana sa va fie de bine vacanta in Irlanda! Cum a mers intarcatul? N-a plans Matei dupa titi?
Crissy, Denisa, felicitari micilor umblareti!
ochidut s-aveti o vacanta minunata!
Mycya[/b]
tin pumnii sa fie totul bine cu Andra, sa scapati de operatie!
...cred ca am umplut o pagina de forum
, asa ca ma retrag, NB delfinasi si mamici! 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
racusor2010 spune:
Hopa si noi sa semnam condica 
am una bucata delfinas maaarraaiitt 

tocmai a stat jumate de ora treaz, cul il luam in brate, cum inchidea ochii, il puneam jos miorlaia, asa ca i-am pus perna pe care adoarme el de cand era mic
in partea cealalta de patut, si l-am pus invers...si acum cica doarme...sa vedem ce noapte am ...
asaaa, ieri dimineata a venit pediatra, suntem in grafic de data asta cu greutatea, tot 11600 (data trecuta era cantarit seara cu burtica plina), deci a stagnat sau a luat corespunzator...1 cm a mai crescut, are vreo 80-81 cm ( greu de spus ca urla ca din gura de sarpe numa cand il atingea pediatra)
am facut si noi infarix , nu a facut febra, in schimb este extrem de marait, doar tipa si maraie
ne-a dat imunorice (sunmedica) pentru imunitate, 1 luna si luam din nou ulei de ficat de cod de la lysi
aa, sa nu uit de putica pentru ca nu am mai tras de ea, i s-a mai lipit, dar acum sunt convinsa sa ii trag iarasi tare de ea. baiatul unei colege a fost acum la doctor, era plin de mizerii acolo 
era la un pas de fimoza...asa ca i-a facut acum, la 1 an jumate, chirurgical...
Ilinca 
ce poze frumoase
deci si voi ramaneti fara tatic acasa...si noi suntem, e bunica la schimb, si vine si bunicul cateva zile ![]()
Victo greu mami la serviciu, cu invatat si 2 copii 

o sa iti intri in ritm, o sa vezi 
imaya si tu incepi munca?
bine ca o ai pe mama ta sa stea cu piticania frumoasa cu ochi albastri 
Crispro ce fain ca te intalnesti cu fetele (si intamplator si organizat)
am vazut pozele 

eu cred ca trebuie sa o rog pe bona sa stea jumate de ora in plus, imi e din ce in ce mai greu sa plec mai devreme de la munca 

cam atata de la noi, mor de somn si sper ca la noapte sa doarma delfinasul marait...tre sa ajung si eu la epilat, pensat, manichiura...offf....as putea ca e mama, dar nu imi vine sa plec, cand stau asa putin cu el 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Alice_Elena spune:
cred ca Laurei ii place sa ne surprinda. si noi tot asa ne-am intalnit cu ea, intamplator ![]()
iar azi in parc ne-am intalnit cu pufescu si raducu.
despre noi nimic nou. azi a zis si mara in sfarsit "papa" in timp ce facea cu mana. pana acum doar dadea din maini sau se uita lung.
merg la dus si somn.
noapte buna si linistita
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
24+ 
baby78 spune:
Fetele din Constanta si Cristina...vreti sa ne vedem maine la ora 17-17.30 la Cazino sau la Rex (sa ii fie mai usor Cristinei) ?....Sau daca aveti alte preferinte de locatii veniti cu propuneri 
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Sau daca vreti sa ne vedem la LAKE WIEW caci are locul de joaca foarte frumos si curat cu multe tobogane si casute de joaca (pe bd Mamaia prin zona Delfinariu)
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
adrianaBuc spune:
Semnez si eu condica la ore tarzii in noapte. Eu inca lucrez si mai am inca pana termin pentru azi. Uf! Noroc ca am furat azi 1 ora de somn la pranz ca acum era terminata.
pupici
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta ![]()
19+
rodyka spune:
Žneatza delfinariu
vin cu
de dimineata, is treaza de o ora
. m-am culcat prea devreme aseara asa ca acum nu mai am somn, Isa mi-a dat desteptarea de 2 ori la 2 si la 5, a doua oara am fentat-o cu doar 90 ml lp, adica am crezut doar ca o fentez ca a inceput sa planga de-a binelea strigandu-ma cu sticluta in mana si fluturand-o in aer, asa ca am mai pregatit 60
. eu cred ca tot nu i-a fost de-ajuns, ca a inceput sa se foiasca, sa se ridice in fund... asa ca m-am ridicat eu din pat, sa stie ca nu mai is in camera. intre timp ea a adormit, s-a trezit tati, eu am uitat sa pun masina de paine de aseara asa ca e in probe programul de paine rapida
.
azi am program de facut bulion
. vorba vine ca eu
, dar ma mai invart si eu pe langa mama ![]()
AELITA, pana la urma ce asigurare i-ai facut tatalui tau?
PAULA, am uitat sa-ti spun ca imi place freza ta
. si mie mi-a ramas incalcita o perie rotunda in crestetul capului anul trecut, atata am tras de ea si am tot dat cu apa de-aia de descalcit pana am scos-o, nu m-am indurat sa tai din par, mai bine l-am rupt
. si nu mai degraba ieri vine Isa dragastoasa la mine cu un delfinas mic de jucarie pe post de ventilator (cu elice de plastic de-ala moale, ca si cartonul, sau ce-o fi) si cum ma cuprinde mi-l baga direct in par. noroc ca am nimerit repede butonul si i l-am oprit, dar tot mi-a luat ceva vreme sa mi-l scot din cap. rezultatul: delfinas cu o singura elice 
VICTO, cum mai stai cu psihologul? mai ai vreme si de el? 
fetele de la mare, ce fain ca va intalniti!! sa nu uitati de
multe multe
MYCYA, PALOMINA, pupici la delfinasi si la mamicile lor 
ILINCA 
RACUSOR, de unde mai ai mami atata energie? 

OOANA, voi cum stati cu amenajarea? 
BUMBLE, vroiam sa-ti spun ceva, dar nu mai stiu ce 
BTZ, mami, iar nu esti?! 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ciristina_serban spune:
Buna dimineataaaa...
Dati-mi voie, dati-mi voie....
Azi dau eu cafeaua, cu frisca si cu cateva patratele de ciocolata auxiliar. Sa nu ma bateti fetele cu dieta.
Azi e aniversarea casatoriei mele. Eu si sotul implinim 9 ani de casatorie (daca ii mai pun si pe aia 7 de prietenie avem 16, ne apropiem de majorat
).
Noi am avut o noapte grea, cu treziri in miez de noapte, cu plans, si cu tuse. Se pare ca ai mei copii tusesc amandoi acu.
La un moment dat i-am separat, Razvan a dormit cu tati, eu cu Riana, pentru ca era prea mare concertul si se deranjau reciproc.
Cam atat despre noi. Va mai citesc si revin.
O zi frumoasa sa avem!!!