Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanna81 spune:
Va pup fetelor
ce frumos povestesti tu Roxy cum se joaca puii tai
Mai vreau si eu un copil
(mai asteptam insa)
Eu am o problema. Sa va povestesc. Lui Razvan i s-a shimbat programul la serviciu si merge dupa-masa. asta inseamna ca nu mai sta maica-mea cu baiatul dimineata ci vine doar pe la 11-12. Si asa am aflat ca maica-mea ii spune copilului daca nu faci cutare lucru, se supara tati si nu iti mai cumpara jucarii
sau daca nu faci cutare lucru ne bate mami 
WTF!!! i-am zis de nenumarate ori sa nu ii mai zica asemena tampenii baiatului. i-am explicat si calm si necalm, si diplomat si rastit si cum mai vreti voi ca trebuie sa-l faca sa intelegea ca face un lucru pentru ca acel lucru trebuie facut nu pentru ca altfel nu mai primeste una-alta. de exemplu, eu ii spun trebuie sa mananci ca sa te faci mare, ca tati! cu variatiile de rigoare.
eu ce mama lui proces verbal fac? acuma sunt si certata cu maica-mea si face mai rau ca un copil de cinci ani, exact pe dos. in fine, nu intru in detalii ca ma ia durerea de cap.
x_ggg spune:
Ioanna, i hear you, sister! La mine e soacra si cumnata...cu dam na-na la fund!
Si asta avand in vedere ca eu lipsesc maxim 4 ore pe zi(adica foarte rar prind sa ii dea de mancare, 1 data pe saptamana sa il culce,acu cu olita...) Noroc ca el inca nu stie ce e aia "na-na". Eu inca incerc, politicos(fiind soacra si nu mama) sa le explic ca eu nu imi cresc copilul asa. Dar mentalitatile de mult apuse se schimba greu sau deloc. Fiind mama ta, poti sa insisti in explicatii mai bine decat mine.![]()
laura78nico spune:
Buna.
La multi ani cu intarziere Mihai de Madyrizi!
Noi tusim de zor(asta-i Ramona) Mihai vad ca este mai rezistent.La servici e nebunie, dar azi pot sa beau cafeau cu voi![]()

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Buna dragelor!
Am un pic de timp liber...hai sa va spun ce faceau pustii mei de stateu asa cuminti: Ramona ii dadea lui Mihaita cu stugurelul ei de buze pe corp si bineinteles ca el statea.
Si cand i-am spus Ramonei ca-si consuma strugurelul replica ei a fost: Lasa sa zica lumea ca este frumos.![]()
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Buna dragelor! Am un pic de timp liber...hai sa va spun ce faceau pustii mei de stateu asa cuminti: Ramona ii dadea lui Mihaita cu stugurelul ei de buze pe corp si bineinteles ca el statea. Si cand i-am spus Ramonei ca-si consuma strugurelul replica ei a fost: Lasa sa zica lumea ca este frumos.Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |

laura78nico spune:
LA MULTI ANI MATTIA! Sa cresti mare, sanatos alaturi de fratiorii tai!
Si acum buna fetele!
Am intrat putin pe fuga voi unde sunteti?
Monica nu mai stiu nimic de voi.
Nici de Lali, nici Dana, nici Cata, nici Kiki, nici Geanina.
Noi suntem binisor, adica Ramona mai tuseste, la Mihai au aparut niste mucisori, iar eu una sunt franta...avem mult de munca, cum zic eu munca ca iar ni se schimba organigrama
si cum eu lucrez la personal o gramada de acte aditionale, dar sper sa fie bine si poate poate sa mai primesc si ceva banuti.
Va urez we placut si numai bine
laura78nico spune:
Selen am uitat de voi
...vezi daca s-a terminat Ezel si nu ma mai uit pe kanal d. ![]()
Ce mai faceti voi si ce face Ebru?
monikus spune:
La multi ani Mattia! Cu scuzele de rigoare pt intarziere iti dorim sa fii sanatos, frumos si voios, sa te joci frumos cu fratiorii tai si sa ii faci fericiti pe parintii tai.
Fetelor din pacate nu am mai reusit sa intru pe la voi. Sper insa ca voi avea timp sa mai citesc maine dimi cate ceva si apoi sa va mai scriu cate ceva.
In principiu, suntem bine. Nu mai suntem racitit, mergem la cresa de dimi fara marescandal si stam cu bona de la 12.30 la 18 fara probleme. Asta e cel mai important.
Va pupam.
danangie spune:
Multumesc de urari!!
RARES la multi ani pui mic. Scz de intarziere!!
Urez de pe acum la multi tuturor dovleceilor dragi mamici. Ma tem ca iar nu reusesc sa intru si nu vreau sa nu fac urarile. Va puppp
Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 11 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (8 luni) !
.Pozici cu noi
Danuta1979 spune:
La multi ani Mattia! Sanatate si noroc in toate!
Am revenit si eu pe aici...Sapt asta am fost la munca si apoi pana vineri seara in team building. A ramas sotul cu fetita...iarasi bolnava...iar luni si marti e el in delegatie si incercam sa o punem pe Alexandra pe picoioare ca sa o duc la gradi de luni.
In rest toate bune si nimic nou sub soare.
Va pup pe toate!