Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*
Raspunsuri - Pagina 16
Lali_mete spune:
La multi ani Rares,sa fii cuminte,istet si frumos, sa ai parte numai de bucurii, si sa incepi sa faci nani toata noaptea
!
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
diamar78 spune:
La multi ani Rares! Sa fii sanatos si sa ai o copilarie frumoasa!
La multi ani cu intarziere si pt Mihai Dragos.
monikus spune:
Diana, Lali multumim frumos. Sa dea D-zeu sa fim in primul rand sanatosi ca restul vin si ele. Toate cele bune si voua.
Ioanna81 spune:
La multi ani, Rares!
Monik, scuze pentru intarziere dar am renuntat la internet/laptop/telefon in we si ne-am refugiat
monikus spune:
Ioana, multumim frumos oricum. Urarile de bine se primesc oricand.![]()
Rares cotinua sa fie racit si balim la greu, ceea ce ma face sa cred ca ne ies ultimele masele. Este atat de suparat si parca satul de viata si posomorat de nu mai stiu de la ce si ce sa-i mai fac. Astazi abia astept sa plec de la munca pt a ajunge si la dr cu el ca nu se mai poate.
O zi buna tuturor si multa sanatate pt ca am ajuns la concluzia ca asta e cea mai importanta.
x_ggg spune:

La mult ani Raresel mititel si frumusel!!!

Eu ti-am urat si ieri pe FB, ca pe telefon tare greu merge DC-ul, dar iti doresc din nou, multa sanatate, fericire, si doar lucruri frumoase in viata ta!
Va pup, girls.
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
O intrebare...eu de luna trecuta de pe 16 sept..de cand a facut fetita 2 ani am mers la munca. Intelesesem ca ar fi trebuit sa primesc si luna asta indemnizatia...ca se dadea retroactiv o luna. De alocatia de 200 de lei nu stiu daca e tot asa retoactiva o luna.
Am verificat contul si nu au intrat banii. Voi ati primit tot asa, pt inca o luna dupa mersul la munca?
Luna asta pt. cine mai primeste...v-au intrat banii?
Pupici
laura78nico spune:
Buna fetele!
Azi a fost prima zi de lucru si din ce am inteles se anunta niste zile de foc, ca s-au gandit ei sa schimbe (oare a cata oara?) organigrama. Si implicit avem de facut foarte multe. despre copii azi au fost cuminti , cu Ramona acasa ca iar a inceput sa tuseasca
. vom vedea maine ce va fi.
Danuta din ce stiu vei primi bani pentru jumatate din luna septembrie.Si da se dau in octombrie pentru septembrie. La fel si cu alocatia.
Eu una am primit alocatia pe septembrie,asta vine cu posta, dar inca nu am primit si indemnizatia de card.
Monica sanatate multa lui Rares.
Diamar multumim pentru urari.Voi ce mai faceti?
Pupam fetele
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
'NA SEARA!!
Noi azi am fost la medicul de familie pentru masurat,cantarit ,pipait baiatul.E foarte ok
. Dar,e azi-noapte a inceput sa tuseasca
,asa ca s-a uitat si in gatut.A spus ca e curat,la plamani nu se aude nimic suspect,sa il bag pe vit c ,ceai cald ,avut grija la temperatura sa nu faca febra.Daca face febra supozitor paracetamol ,sa fiu atenta cum inghite,daca il apuca si durerea de gat schimbam supozitorul cu panadolul. Of,si el se uita ciudat la mine cand ii iau temperatura si fatzaie din fundin,ca nu i-am luat temperatura de luni bune. Acum imi matura in camera
,a venit chiar si cu farasul sa adune biscuitii varsati de el.Am baiat harnic
.
Dupa ce adorm copilasii recuperez ce s-a scris, acum tre sa fac curat in camera
.
Baai,bate un vant aici si e asa urat afaraa
msi eu ziceam ca mai5ne plec la tara,la sora-mea. Daca e tot asa aman cu o zi. Dar sa stiti ca nu cer invoire ,ca are net
,asa ca nu scapati de mine
.
revin....
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Roxxy80 spune:
Buna, mamici harnice!
De cand am postat ultima data, am mai avut parte de cateva maraieli noaptea, dar a inteles ca nu primeste laptic si adoarme rapid. Insa la 5 dimineata e musai sa-i ofer lapte. Oricum e super ok ca are o pauza digestiva de la 22.00 pana la 5 dimineata. azi noapte nu s-a mai trezit deloc pt apa si a dormit de la 22.00 pana la 5.30 (deci trai nenica pe mine). parca nu-mi vine sa cred ce mi se intampla. Ma simt odihnita.
Nu am scos pampersul de noapte pt ca dupa ce am vorbit cu voi a facut pipi urmatoarele nopti. oricum sunt mandra de ea ca ziua face numai la olita (cum se trezeste isi scoate singura pampersul de noapte).
Incepe si Maria mea sa vorbeasca din ce in ce mai mult. A facut si cateva propozitii simple (tati taie (vroia sa spuna ca taie painea)). Aseara am avut parte de niste momente tare frumoase. Copilasii mei s-au jucat mai mult de o ora impreuna, fara sa se bata, sa se zgaraie, sa se parasca. Stiu ca nu se va mai intampla prea curand asta, dar am fost tare mandra. S-au jucat de-a mama si de-a tata. Mama (adica Maria) ii dadea sa pape lui tata (Matei) cu linguritele ei mici si din toate cratitele. Tare frumos a fost sa-i vad jucandu-se impreuna. Chiar am putut sa urmaresc si eu stirile la televizor.