Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*
Raspunsuri - Pagina 18
Lali_mete spune:
Hello gagici
.
Noi suntem la surioara la tara,de aia nu am mai intrat.
La multi ani Mattia ,sa cresti mare si sanatos
.
Revin cred ca maine
.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
laura78nico spune:
Buna fetele!
Eu am prestat munca si azi cam vreo 6 ore. Ce sa-i faci? Ne-am intors la munci si nu prea mai avem timp de forum. La mine Ramona inca mai tuseste, si din ce am vazut eu, Mihai nu mai are mucisori.deci una calda una rece.
Selen iti urez LA MULTI ANI de azi, ca maine nu stiu daca voi mai putea intra ca avem mult de munca.
pupam mamicile si dovleceii.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
Buna dimineata fetelor
La multi ani, Mattia!
Danangie
Va urez o saptamana usoara, frumoasa, calduroasa 
laura78nico spune:
Buna!
La multi ani!Selen inca odata.
Sunt intr-o mini pauza si am intrat sa va salut.La noi Ramona inca se lupta cu tusea, iar Mihai este ok.
Si noi ne luptam cu lipsa timpului si mi-e dor de voi. 
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
La multi ani Miha!
La multi ani Selen!
Sa fiti sanatoase.
Da, si eu am intrat intr-o pasa din asta aglomerata de nu mai reusesc sa ies din ea. Adevarul e ca abia acum le inteleg pe mamicile cu mai multi copilasi si pe cele care s-au intors la munca mai devreme. Nu mai ai timp pt forum decat foarte putin. Bine, eu inca sper ca imi voi gasi timp si pt a va scrie cateva cuvinte din cand in cand.
In alta ordine de idei, imi e dor de voi dar intru si eu cum pot si ma bucur cand vad ca inca se mai scrie asa cate un pic.
Rares e bine. E infundat mai tot timpul dar zic mersi ca nu are febra.
Laura, Danuta multa sanatate copilasilor si multa rabdare voua.
Cata nu stiu daca ai citit intrebarea mea sau daca ai raspuns deja la ea dar eu mai intreb o data
: Cum l-ati sarbatorit pe Rares?
Danangie ce mai fac copilasii?
Kiki tu ce mai faci? Ce fac gemanutii?
Kem ce face L? I-a placut petrecerea organizata?
Gata, va pup.
monikus spune:
Roxxy, Ioana imi place cum povestiti de copilasii vostri. Abia astept sa ajunga si Rares sa vb si sa pot povesti cate in lume si-n stele.
selen80 spune:
hello fetele
am intrat sa las macar pt cina cate ceva de-ale gurii, ce ziceti de-un gratarel?? iar ca desert, avem un tort krantz!
, iar totul aluneca mai bine cu un vinutz bun alaturi, nu? 
Va multumesc din suflet pt urari si de aici si de pe FB, cred ca n-am primit in viata mea atatea urari 
zic si eu La multi ani Rares Costin, Mihai Dragos, Rares Andrei, Mihai Gabriel si Mattia, sa cresteti mari si sanatosi! 
Cea mai mare bucurie a mea a fost azi ca fata mea mi-a zis pt prima data Ia mutzi ani
si mi-a lipit pe obraz cel mai dulce pupic posibil
! face cat toate cadourile din lume!
ieri am sarbatorit cu cativa invitati si bineinteles ca ea a fost in centrul atentiei, a stat in brate la toata lumea, a mancat de pe la toti, a spus poezii si a primit aplauze la scena deschisa
s-a alintat la maxim, normal!
faza haioasa: la un mom dat isi tot baga manuta printre picioare si eu o intreb ce ai acolo? de obicei spune "pasaita!" (=pasarica) dar ieri ne-a spus : "supiza!" (=surpriza)
multa sanatate tuturor dovleceilor!
va pup si (tot mai) sper sa reusesc sa intru mai des!
PS Laura, multumim de intrebare, suntem binisor, si noi cu muci, ba trec, ba ii curg iar ca la robinet si tot asa....diferentele astea de temperatura sunt tare pacatoase! multa sanatate copilasilor!
x_ggg spune:
Hello, girls!
LA multi ani, Selen!!
La multi ani, Mattia!!!!
Unde e ziua aia cu 34 de ore? Ca tare as mai avea nevoie...
Noi suntem bine, sanatosi, facem la olita, Da da!!!
Tare mandra sunt de el, o saptamana a durat cu pishucuri pe el...se mai scapa, noaptea ii punem inca, dar de exemplu azi dimineata la 5, s-a trezit, a cerut pipi, a facut la olita si gata...somn iar. Pentru mine inseamna enorm, mai ales ca face si kk acolo, si cere dinainte.
L-am sarbatorit acasa la 2 ani, cu ceva familie si prieteni, am pus poze atunci si pe FB si pe picasa, nimic exceptional, dar oricum...am marcat![]()

In rest, eu intru in inspectie saptamana asta, vreau sa imi dau un grad didactic si se lasa cu vreo 3 ture de inspectii anul asta...
muncim, facem hartii, asta e tara noastra...
Multa sanatate dovleceilor bolnaviori.
Voiam sa va intreb despre oua de prepelita. Am o sursa sigura, i-am tot dat lui Rares cate 5 galbenusuri fierte pasate in piure de cartofi, dar ma gandeam sa i le dau crude, tot amestecate in ceva. Ce stiti? Se pot da la copii asa mici? Stiu ca au tot felul de minerale, vitamine, si mult mult fier.
Va pup