Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ola gagici

Selen multumim mult de tratatie...a fost tare bun

M-a sunat sot sa-mi spuna ca iar are muci Mihai unde ma bucuram ieri ca am scapat.

Nu avem timp din pacate ...munci, copii casa ...cunosc tot tacamul, dar ma bucur ca sunteti pe aici.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Buna!

Ce mai fac fetele? Lali unde esti?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Laura tare imi pare rau ca iar sunteti bolnaviori. Noi am reusit sa mai scapam de raceli in ultima saptamana. Doamne ajuta sa tina cat mai mult.

Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Neata,

Nu am apucat sa urez la multi ani celor care isi serbau ziua de nume ieri asa ca o fac astazi. La multi ani tuturor!

Lali treci la apel si zi-ne ce fac copilasii.

Daca ieri spuneam ca suntem bine, ei bine ieri, Rares s-a intors de la cresa cu tuse si stranut. Noaptea trecuta a fost infundat si azi.... o sa mai vedem cand s-o intoarce de la cresa. Sper sa fie ok si sa fie suficient un sirop de tuse si vit C.

Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatzaa!!!
M-am auzit strigata .

Monikus sunt bine copilasii ,cu nitei muci ,dar sunt bine. Fata gangureste , se uita dupa frati-su, asta o pupa non-stop... Acum trebuie sa mananc ca imi chioraie matele,si revin cu pupici pentru fiecare.

noi am fost la surioara mea mijlocie o saptamana,si ne-ar fi trebuit asa,niste zile de 48 de ore , si sa stau vre-o luna ca sa terminam cat de cat de vorbit.

Acum fata gangureste singurica in patut cu jucariile de la carusel,asa ca fug sa halesc,va pupic.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
Eu sunt!Cum cine???!!!!
Kemsyyyy!!!
Am disparut complet in ceata

Vad ca sunt dovlecei cu mucisori si raciti. Asa e si dovleacul meu Numai ca are de vreo 2-3 saptamani si m-am saturat sa fug dupa el ca sa ii sterg nasul, ca nu vrea sa stea.
Imi cer scuze ca nu am pentru fiecare un cuvant de scris, sper sa revin in forta dupa we prelungit de relax ce ma asteapta (teoretic )
Vroiam sa va intreb daca bebeii vostri l-au luat pe "nu" in brate. Loris e cu el mereu, nu vrea sa pape, nu sa doarma, nu sa il schimb, nu sa se incalte, nu nimic. Uneori imi pierd rabdarea cand il aud cu nu,nu,nu.
Seara placuta si pupici tuturor!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Buna fetele!

Monica, nu mai suntem raciti.Ramona in sfarsit e ok dupa un sirop de patlagina si Acc 100, iar Mihai mai are muci, dar mai nou nu mai vrea aspiratorul. De ce? habar nu am, dar pana de curand statea sa-i scot mucisorii.Acum nu mai vrea.

Kemsy inca nu l-am luat pe nu in brate, dar nu-i timpul trecut. pe L

Lali ma bucur ca sunteti bine.

In rest noi saptamana asta am avut multi sarbatoriti: verisorul Andrei a facut 6 ani, iar socrela 54.,asa ca i-am sarbatorit pe toti.

Va urez we placut si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Neata fetelor,

Kem si feciorul meu il are pe NU in brate de cave timp de-acuma. De vreo cateva zile l-a descoperit si pe NU VREAU! strang din dinti, ce sa fac!?!!

Mergi la inceput

Hola Ioana!

si in afara de nu si nu vreau ce mai faceti?

Mergi la inceput

Hello girls,

Rares nu avea cum sa-l ia pe nu si nu vreau in brate pt ca el nu zice nimic. El doar tipa cand nu vrea ceva si ce-i drept, in ultima vreme, nu prea mai vrea nimic. Astept si eu cu nerabdare ziua de care vorbiti voi .

Laura la multi ani sarbatoritilor.

Pupici tuturor si weekend placut.

Mergi la inceput