Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*
Raspunsuri - Pagina 20
laura78nico spune:
multumesc mult Monica.Mi-e dor de discutiile noastre interminabile la tel.Sanatate multa lui Rares.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Roxxy80 spune:
Buna!
Maria spune de o saptamana: nu vau si asta e raspunsul ei la orice o intrebi. Niciodata nu vrea nimic
. Oricum, e tare simpatica cum vorbeste: poceste toate cuvintele intr-un mod asa de haios.
La capitolul raceli, la noi e o diferenta enorma fata de anul trecut cand, dupa prima luna de gradi a lui Matei, eram deja la a doua etapa de boala. Acum se fac 2 luni de gradi si in afara de cativa muci razleti si o tuse f usoara nu am avut nicio problema cu ei. Doamne ajuta sa trecem asa peste iarna. Pana acum nu le-am dat nici un ml de panadol sau nurofen, i-am tratat cu tictura de propolis, oscilo si stodal. Sa vedem ce ne asteapta in continuare.
Ioanna81 spune:
Laura, multumim pentru intrebare, noi suntem la capitolul: mami, ata te e? sau mami, ata cum e?. Are niste mucuti de sezon, nimic grav.
Monica, lasa ca si cand o incepe nu o sa-i mai taca gurita... ca sa recupereze
va pup pe toate si va urez un we minunat.
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaa!!
Laura
mamico nu am mai apucat atunci sa raspund fiecareia,ca dupa ce am postat au venit socrii
,si au stat pana seara , ieri nu am mai apucat sa intru ca am fost si am jucat remi la niste prieteni
...
Tu acusi dai de baut
.
Copiii fac bine,Teodora creste ,am fost marti la control si a luat 1800 gr de la scaderea fiziologica in doua luni,si 9 cm inaltime. Are putin mucuti,luati de la mine si PAul,dar trec ei. PAul inca tuseste dar foarte rar, i-a trecut tusea cu plantusin .I-a mai iesit inca o maseluta,avem 6 in total
. Bine ca a iesit ca il chinuie de doua luni
!
Fata mea gangureste la o bluza atarnata pe marginea canapelei
...
Roxxy ma bucur ca nu au mai fost copilasii asa bolnaviori la acest inceput de an gradinaresc
. Ce imi place cum spui ca poceste fata cuvintele,avea astept sa poceasca si Paul.Deocamdata noi spunem cucateva cuvinte mai mult ca Rares de Monikus
. L-a invatat nepoata sa spuna "mami" , si acum suntem mami si eu si sot
,si ne striga asa frumooos
" mamiiiiii" si apoi urmeaza "ce? " ,adica ne intreaba diverse, sau "a! " , ca si cum ar fi descoperit sau aflat cine stie ce minunatie.
Kemsy
al meu nu spune "nu" decat rar, cel maides inclesteaza dintii, pune mainile in fata si da din cap ca nu
. La fel face si cand nu mai vrea mancare,cand nu vrea sa il imbrac,nu vrea sa intram in casa...
Kiki voi ce faceti? Ce fac gemenasii pupaciosi?
Selen cum ai petrecut de ziua ta? Ce mai face Ebru frumusica?Ce tare a fost cu "supiza"
. Imi amintesc ca pe cand era surioara mea mica,o vecina mai zuzu asa, o invatase varianta rusinoasa a cuvantului
, si mergand noi inspre casa de la magazin,cred.oricum avea un sapun in mana, la intrebarea unei alte vecine " Cristina,ce faci cu sapunelul?" ea a raspuns " Spal pinda ,te,tu nu aci a fel?" Nu avea mai mult decat are Paul acum
...
Xggg
voi ce faceti mamico? Parca ai avut inspectie ? Cum a fost? Despre ouale de prepelita nu stiu ce sa iti spun. Daca e sursa sigura nu vad de ce nu i-ai putea da
.
Felicitari pentru facutul la olita
, noi mai avem mult de lucru... O zi face numai la olita,trage de pampers cu noaptea in cap sa i-l dau jos,si inca vre-o trei plange cand vreau sa il schim
.
Monikus practic si Rares e cu NU in brate
,doar ca asa,mai pe silent
. Va pupic dulce,si mie imi e dor de telefoane
.
Va pupiiic,sper sa revin mai pe seara
.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
laura78nico spune:
Buna fetele! Cu ora asta piciul meu s-a sculat la 7, iar Ramona a dormit pentru prima data la socrii. profit acum de timp si va cinstesc cu ce vrea inimioara voastra:

Roxy ce frumos vorbesti tu de copii tai:la mine din pacate Ramona a racit mai mult si mai des decat anul trecut.Sincer ma mir ca Mihai nu are decat niste mucisori. In fine de maine incepem din nou gradi (ca am fost in vacanta) si vom vedea ce va mai fi.
Lali ma bucur ca sunteti bine.Noi ne pregatim ca vin parintii mei si socrii pe la mine mai tarziu si sigur nu voi mai intra pe la voi.
Cat despre vorbit si olita noi avem zile si zile3. Parca si-a mai dat drumul la vorba, dar noi rostim mai mult nume de animale ...e fascinat de ele.
Fetele va
si va urez we placut!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
cred ca e ceva azi cu trezitul dimineata. feciorul meu s-a trezit la 7.19... pe ora veche 
(mititelul vroia la olita
dar tot devreme era)
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Azi mi-am facut si eu program casnic...vreau sa fac sarmale si piftii :)
fetita mea incet incet a inceput sa faca propozitii...si destul de corecte...cu subiect si predicat:) Si in mare se intelege ce zice si suntem tare incantati. Poate ca si gradi are rolul ei...ca in 2 luni a facut f multe progrese in vorbire.
In rest toate bune, suntem intr-o pauza de raceli si sapt. viitoare sarbatorim pe 1 noiembrie 3 ani de casnicie si pe 2 noiembrie fac eu 32 de ani...asa ca am facut in asa fel incat sa nu fim plecati in delegatii. Bine, pe 3 si 4 posibil sa zbor eu pana la Arad...dar scurt...o zi doua:)
De sapt. cealalta reincepem in forta delegatii si munca...asa ca deocamdata vreau sa savurez weekendul in familie cu treburi casnice:)
Va pup si sper sa imi fac mai des timp sa povestesc cu voi:)
Lali_mete spune:
Poftiri la casuta noua,cu numarul 17
La multi ani Laura,sa fii iubita si fericita,sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa fiti cu totii sanatosi 
!!!!
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)