Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Trebuie sa va anunt ca Sofia de o saptamana face kk numai pe olita ... ne-a ajutat foarte mult zic eu ca la vazut pe baiatul cu care am fost la mare ca facea la olita. Cum am ajuns acasa a inceput sa ceara olita, intai statea 5 secunde .... vreau sa zic ca atunci cand s-a ridicat si i-am aratat ca a facut kk si pipi a fost cea mai fericita , am luat olita, am spalat-o , s-a aplaudat singura cateva minute R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Buna!
Felicitari!
Sigur de la baietelul cu care ati fost la mare..asa si Justina o vede pe Ioana si se cere la olita de cateva zile, dar mai face si in pampers.
Insa, e un inceput cum ai zis.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

NicoletaB spune:
Neatza!
Va ofer o cafeluta/ceai/lapte de incurajare sa mai scrieti una alta!
O zi frumoasa fetelor!
remy_mv spune:
Neata!
Vreau si eu cafea, intravenos daca se poate. Fii-mea de vreo doua dimineti se trezeste la 6.30-7 

. Inca nu ma pot obisnui cu orele astea, mai ales ca se mai trezeste si peste noapte de vreo 2-3 ori.
Rocsy Felicitari pentru reusita cu olita. Si eu am inceput sa o mai asez din cand in cand, sa se obisnuiasca. Eu imi doresc ca macar kk sa faca la olita, poate mai fentam infectiile urinare.
O zi frumoasa sa aveti!

cris_09 spune:
Neata!
Sunt sigura ca nu aveti suficienta cafea de cata as avea eu nevoie
Am un copil extrem,ori e dragalas de si mierea ti se pare amara in comparatie cu el,ori e miorlait de iti vine sa fugi in lume.
Cu singuranta are rosu in gat,dupa amiaza mergem la doctor,pana atunci incerc sa ma tarasc prin casa sa-mi caut un pachet de vata sa-l indes in urechi
.M-a rupt...
Pfiuuuuuuuuuuu
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
cris_09 spune:
Rocsy si Ioana.la cat mai multe olite pline.![]()
Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
Ioanact spune:
Buna, fetele!
cris multumim! la fel cat de curand.
Off.. ce va mai chinuiti!
Dar ce-a patit Sebi bebi? A racit?
Insanatosire grabnica.
Am avut si noi 3-4 zile maraite aproape continuu, nu vroia sa pape, nici sa doarma (nu ca n-ar fi vrut ea ci durerile de masea).
Dar de ieri dupa amiaza, s-a schimbat total Justina, a inceput sa pape..iar azi e f linistita. Se joaca singura..cotrobaie prin toata casa.
A inceput sa scoata haine din dulapul ei. Le ia si se plimba cu ele prin casa, si le pune si dupa gat (orice, snur, haina..ea isi pune dupa gat). S-a nascut si cu cordonul in jurul gatului..din burtica i-a placut.
In concluzie: i-a iesit si ultima masea.
Am terminat cu dentitia! (deocamdata, pana la urmatorul rand de masele) Yuuuhuuu!

ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Buna!
Nu mai vrea nimeni sa scrie?![]()
Poftiti de serviti o prajitura si un
de suc , pt ca azi sotul si fiica cea mica sarbatoresc ziua numelui.
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Mucenic Ciprian si a Sfintei fecioare Justina! 
La multi ani, sotului si a fiicei mele, care le poarta numele! 
O zi buna! 
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
NicoletaB spune:
Neatza!
Alina-Sa-ti traiasca sotul si fetita! Sanatate si numai bine!
Spre rusinea mea, eu habar n-aveam de ca caesti sfinti se serbeaza pe 2 octombrie![]()
O zi faina fetelor!
Eu sunt pe aici, dar daca vorbesc de una singura mai bine lipsa...
cris_09 spune:
Neata Nico!Alina
,la multi ani sarbatoritilor de ieri
Dau eu cafeaua si un www.canakkale.com.tr/VPF/Food_And_Drink/f1.jpg" target="_blank">fresh ca astazi se implinesc 7 ani de cand ma iubesc cu sotulache![]()
Sebi are o bubita in gat,e un fel de basicuta..abia ieri am remarcat-o,cand plangea.Poate de la ea a fost asa plangacios saptamana trecuta,de nu a vrut sa manance.Acum mananca bine,si-a mai revenit,nu mai are nici atatia mucisori,dar ce o fi cu bubita aia?
Cris
r_ocsy spune:
Neata ! Multumim de cafea !
Alina : sa-ti traiasca sotul si fetita !
D-ra sta lipita de mine pentru ca am certat-o, abia pot sa scriu
. Dupa mai bine de o saptamana in care a facut kk la olita azi a facut in pampers, de cate ori o intrebam daca vrea pe olita dadea din cap ca nu, pana la urma s-a prefacut ca se joaca si l-a lansat in pampers
... acum suntem certate
si nu stie ce sa mai faca ca sa imi aduca zambetul pe buze ; o mai las sa fiarba putin
.
Remy : mai greu e pana face prima data pe olita, pana se prinde cum mergea treaba , apoi incetul cu incetul se aseaza treburile !
Cris : cu arata bubita din gat ?
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

... ne-a ajutat foarte mult zic eu ca la vazut pe baiatul cu care am fost la mare ca facea la olita. Cum am ajuns acasa a inceput sa ceara olita, intai statea 5 secunde