Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)
Raspunsuri - Pagina 8
NicoletaB spune:
Mai am cafea si 2 castraveti pe birou (nemurati, pe aia acri ii mancam in sarcina)
.
Eu am pus dovlecel, ardei gras si gogosar cu frunze de telina.
Eu fac zacusca atunci cand am pofta, ca doar am vinete si ardei la congelator. nU am spatiu de depozitat borcane.
Trimite un mail pe pm sa trimit poze, ca pe situri de profil nu am acces de la scarbici iar acasa nu pun mana pe PC decat ca sa-l sterg de praf.
Ioanact spune:
Buna!
Multumim pt
! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Alina sa-mi trimiti si mie gogosari ca eu muraturi n-am pus in viata mea, dar nici n-am incercat. Vineri am mai copt o tura de vinete si ardei si am tocat gogosari si ardei pt congelator. Mamica unui buburuz |
Nici eu n-am pus pana acum, e prima oara.
Anii trecuti a pus sotul, dar anul asta am zis sa ma implic si eu.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Da,asta e si nedumerirea mea,ca regulamentul l-am citit,dar nu gasesc butonul "Voteaza" |
Cititi aici cu atentie:
Concursul se va desfasura incepand cu data de 20 septembrie 2011 si se va incheia la data 10 decembrie 2011 . Inscrierile in concurs (primirea pozelor) se vor opri la data 3 noiembrie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. De la data de 4 noiembrie pana la data de 4 decembrie se va desfasura votul public, iar apoi se va inregistra votarea juriului pentru ca in final, pe 10 decembrie, sa fie anuntati castigatorii.
Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje. Pentru a descuraja utilizatorii (falsi) - nu vom spune care este acel numar de mesaje.
In concluzie se poate vota incepand cu data de 4 noiembrie (pana atunci au loc inregistrarea pozelor) pana pe 4 decembrie.
Au drept la vot numai acei utilizatori cu un anumit nr de mesaje pe DC.
Eu asta am inteles.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

NicoletaB spune:
Am inteles. Ne mai tragi de maneca incepand cu 4 noiembrie. Ai sot talentat la pus muraturi, noi 2 ne pricepem doar la consumat![]()
cris_09 spune:
V-am vizionat Nico,dar pe socrela tot nu mi-ai aratat-o,la naiba
(doar glumesc)
Ai baiat frumos,si mare,daca nu stiam,i-as fi dat cam 3 ani
Sa va fie de bine concediul!
De maneca o sa va trag,fac eu propaganda cand incepe concursul![]()
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
NicoletaB spune:
Multumesc pt cuvinte. Fi-miu e precum Fat Frumos creste intr-un an cat altii in 3
!
Nu-ti ajunge soacra ta? O vrei si pe a mea? O dau gratis (asa are o fata pe forum semnatura)![]()
Gata pe ziua de azi ma car acasa!
O seara placuta!
cris_09 spune:
Vrea cineva o www.parisnajd.com/wallpapers/data/media/45/coffee_parisnajd.com9215.jpg" target="_blank">cafea?
Nico m-am gandit ca daca a mea imi face zacusca poate a ta imi pune si mie niste gogosari la murat![]()
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
tigruta spune:
Bun gasit!! multumim de urari
Fetelor vin cu o nelamurire ca nu stiu ce sa mai cred..De o saptamana i-am scos lui Luca din alimentatie lactatele dupa ce v-am zis ca s-a umplut de bubite pe picioare, am inceput sa-i notez tot ce mananca..l-am tinut pe carnita de pui, legume si fructe si ieri i-au aparut cateva bubite..nu stiu ce sa cred ca e de la mancare sau sunt intepaturi
..tin sa va precizez ca alaltaieri i-a dat vecina o prajitura si n-m putut sa i-o mai scot din mana asa ca suspectez ca de la aia i-au aparut..avea o creama de smantana si margarina(era de la magazin)..
Am sunat la o clinica sa intreb daca ii fac un test alergologic ii iese la ce are alergie, mi-a zis ca trebuie sa am o idee la ce e alergic, pai asa ce rost mai are??
Elena mami fericita de Luca si
7+
r_ocsy spune:
Salut !
Noi fetele suntem la Bistrita la bunici de cateva zile, l-am lasat pe al nostru sotior si tatic singurel acasa
. Al meu tata are o gramada de prostii pe calculatorul lui, nu stiu ce versiune de windows are ca nu pot sa imi verific mail-ul sau sa intru pe FB ca cica nu are browser-ul bun
... dar nu-i nimic ca oricum nu sunt fan mail sau FB . Mai rau e ca doar acum mi-a trecut prin cap sa incerc sa intru pe DC 
Trebuie sa va anunt ca Sofia de o saptamana face kk numai pe olita
... ne-a ajutat foarte mult zic eu ca la vazut pe baiatul cu care am fost la mare ca facea la olita. Cum am ajuns acasa a inceput sa ceara olita, intai statea 5 secunde
... treptat am ajuns la 30 de secunde ... apoi la 10 minute ( timp in care citim reviste
). Vreo 2 saptamani se tot cerea la olita " pe degeaba " .... nu facea nimic, inca nu se prinsese ce ar trebui sa faca. Intr-o sambata dimineata o asez pe olita, incepem sa citim cartile preferata si chiar ii spun sotului : " eu nu stiu cand o sa reusim sa prindem si noi momentul ca stam degeaba de 2 saptamani si ea tot nu s-a prins ce trebuie sa faca ". Abia am terminat de zis ca numai o vad ca se inroseste toata
.... vreau sa zic ca atunci cand s-a ridicat si i-am aratat ca a facut kk si pipi a fost cea mai fericita , am luat olita, am spalat-o , s-a aplaudat singura cateva minute
. De atunci progresam incetul cu incetul. Acum se cere la olita dar trebuie sa fi pe faza, daca nu ai remarcat cand ti-a aratat pampersul tine ea ce tine pana la urma face pe ea dupa care vine sa iti spuna ca ar fi cazul sa o schimbi
.... de cand face la olita nu mai suporta sa stea cu kk in pampers ! Se cere si pentru pipi cateodata dar pana o dezbrac, pana o asez dureaza si tot in pampers face. E bine totusi, progresam pe zi ce trece, nu imi vine sa cred ca a invatat la ce foloseste olita !
Tigruta : felicitari, sarcina usoara iti doresc !
Eu zic ca daca tot suspectezi alergia la produsele lactate la Luca fa-i macar testele pentru lapte, smantana, iaurt, unt .... sau pentru ce prefera el mai mult din produsele lactate.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Sa vad cu ce ne mai putem lauda
.
Cand vorbesti cu ea sau ii explici ceva iti repeta ultimul cuvant daca i se pare interesant. De exemplu de cateva zile este cu "sus-jos" , se urca in pat si zice : "us-os", cand termina de mancat zice "gata", astazi i s-a pus pata pe cuvantul verde ca ii aratase bunica-sa o jucarie si i-a zis ca are culoarea verde ... toata dimineata a fost cu "ede" ... si tot asa. Arata si ea un degetel cand o intrebi cati ani are; stie sa arete urechea, ochii, nasul, gura, sprancenele, fruntea, obrazul, parul, buricul, degetele, picioarele, burta. S-ar cremui toata ziua, maereu imi cere creama sa se dea pe fata si pe maini. Stie cum face pisica, cainele , rata , gasca si leul ! Daca surprinde pe cineva dormind incepe sa sforaie
.
Stie o gramada de lucruri, nici nu imi vin acum.
Jocurile preferate sunt cele de indemanare, mesterit , adora sa mazgaleasca cu creionul pe hartie si sa ii desenezi figurine pe care ulterior pe pupa
. Ii plac la nebunie masinile dar si papusile, desi totusi parca masinile sunt mai atractive.
M-am ludat destul pentru azi ... mai lasam si pe maine
.
Va pup ... ma duc la cumparaturi !
pa
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Vrea cineva o www.parisnajd.com/wallpapers/data/media/45/coffee_parisnajd.com9215.jpg" target="_blank">cafea? Nico m-am gandit ca daca a mea imi face zacusca poate a ta imi pune si mie niste gogosari la murat Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei! |
Dar gura mea nu ar manca niste gogosari? Pt tine o pun sa puna ardei iute d-ala de te ustura kuru o saptamana dupa ce l-ai mancat, dar e bun rauuuuuu
Rocsy-felicitari pt facutul la olita! Noi am ratat si ocazia asta de a-l invata la olita, e la tara fara ea. ma gandeam ca in aer liber poate face pe el fara grija.Iar la bloc nu o vad pe maica-mea inghesuindu-se sa-l invete...

Da,asta e si nedumerirea mea,ca regulamentul l-am citit,dar nu gasesc butonul "Voteaza"