Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)
Raspunsuri - Pagina 10
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Neata ! Multumim de cafea ! Alina Cris : cu arata bubita din gat ? R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |

Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
NicoletaB spune:
Cris-sanatate celui mic! Du-te la medic si vezi ce spune. Sa se fi oparit cu ceva?
Rocsy- nu mai certa fetita, da si tu militaria jos din pod cand o fi adolecenta nu acu', mi-o si inchipui stand pe langa tine. Pupicei multi de la mine ca sa-i treaca supararea....
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Cris-sanatate celui mic! Du-te la medic si vezi ce spune. Sa se fi oparit cu ceva? Rocsy- nu mai certa fetita, da si tu militaria jos din pod cand o fi adolecenta nu acu', mi-o si inchipui stand pe langa tine. Pupicei multi de la mine ca sa-i treaca supararea.... Mamica unui buburuz |
Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
Ioanact spune:
Buna!
Multumim pt urari: NicoletaB
, cris_09
sa-i treaca bubita lui Sebi si
Multi ani fericiti impreuna! 

r_ocsy
.
Ieri am fost la acvariul din Tulcea.
Cateva poze sunt aici.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cris_09 spune:
Multumesc Ioana
Pozele nu le pot vedea
Miercuri ma duc la munca,a fost o decizie de moment si parca nici acum nu realizez...jumatate din mine se bucura,cealalta jumatate e franta.Nici nu stiu...sper sa iasa totul ok si sa nu-mi para rau.![]()
Rocsy,Nico,ziceti ceva de incurajare ca sunt cu inima cat un purice
Cris
Ioanact spune:
cris scuze! Am uitat sa fac albumul public
.
Acum il puteti viziona. ![]()
Cu cine va sta Sebi, daca tu vei merge la munca?
Iti doresc mult succes , sa va descurcati si cu serviciul si cu copilul, casa.
Va fi bine! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui Ioanact cris scuze! Am uitat sa fac albumul public Acum il puteti viziona. Cu cine va sta Sebi, daca tu vei merge la munca? Iti doresc mult succes , sa va descurcati si cu serviciul si cu copilul, casa. Va fi bine! ![]() ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
Cris
aka spune:
Cris te imbratisez tare tare. stiu ce greu e sa te desparti de pui. eu n-am curaj sa ma intorc deocamdata, pe la 1 an si 11 luni o voi da la cresa si apoi la 2 ani ma intorc la servici. pupici Sebicului sa treaca repede bubitele, stiu ca sunt foarte dureroase.
La multi ani Iustinei si taticului, scuzati intarzierea
Nicoleta si eu pe cine mai citesc ![]()
Rocsy are tot timpul sa faca la olita
.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
NicoletaB spune:
Neatza!
Cafelutza e gata!
Aka- pai daca ne citesti, mai baga un rand doua si pe la noi, ca ma gandeam ca o fi fugit lumea de pe forum din cauza mea si ma gandeam sa trec in silenzio stampa
. te asteptam mai des pe forum!
Cris- bafta multa la noul job ( e nou, nu?). O sa fi un pic mai obosita, dar sa mai schimbi lista persoanelor cu care discuti/interactionezi o sa faca bine la moral (dorul de copil va face revederea mai dulce). Eu vorbesc de experienta mea, nu pot spune ca detin cheia adevarului. Uite o
ca sa-ti mai treaca din emotii. Of, of si eu cu cine mai beau cafeaua? Noroc cu Alina si Rocsy ......
Dar lasa ca vine si Aka la bauta...
O zi frumoasa fetelor!
NicoletaB spune:
Alina-admirat poze, copii si parinti frumosi!
Cum s-a adaptat Ioana cu ochelarii? Ii tine pe nas, nu-i scoate?