Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neatza!
Cafelutza e gata!

Cris- bafta multa la noul job ( e nou, nu?). O sa fi un pic mai obosita, dar sa mai schimbi lista persoanelor cu care discuti/interactionezi o sa faca bine la moral (dorul de copil va face revederea mai dulce). Eu vorbesc de experienta mea, nu pot spune ca detin cheia adevarului. Uite o ca sa-ti mai treaca din emotii. Of, of si eu cu cine mai beau cafeaua? Noroc cu Alina si Rocsy ......

Dar lasa ca vine si Aka la bauta...

O zi frumoasa fetelor!

Mamica unui buburuz
La vechiul job,dinainte de somaj.
A fost asa....ma saturasem sa stau acasa,faceam toata ziua treaba,curatenie,mancare,spalat,calcat,smotruit etc,mi se parea ca ignor si copilul din cauza stresului,ca desi tot timpul cu mopul in mana parca nu se vedea nimic in urma mea...si'am zis,"m-as duce si de maine la munca"...am auzit ca angajeaza,am intrebat daca e chiar asa,mi-au zis sa ma intorc,si in dobitocia mea am zis "ok"...acum sunt cu plansul in nas,nu de emotii pt job,ci ca il las pe Sebicu acasa.Aveti o geanta mai mare sa-l bag in ea?
Tot cu mine o sa bei cafeaua, nu am restrictie la net

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Daca lasi indoiala sa-si bage coada iti va fi mai greu la inceput. Te gandesti ca ai luat o decizie si actionezi in consecinta. Iti inchipui ca l-ai dat pe Sebi la cresa si ca pleaca el cateva ore si nu tu.

Pup sa-ti treaca starea de plans si dau si floricele.

Eu am printat 2 poze format A4 cu copilul si le-am lipit de birou (despartitor-e un fel de peretel pus in fata biroului +plus poza pe monitor). E greu, numai mama sa nu fi, dar astea sunt etape normale in viata fiecaruia, uneori mai devreme alteori mai tarziu.

Sa inteleg ca firma si-a revenit de te-ai reangajat la ei? Un alt punct pozitiv: ai un job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

Alina-admirat poze, copii si parinti frumosi!
Cum s-a adaptat Ioana cu ochelarii? Ii tine pe nas, nu-i scoate?

Mamica unui buburuz

Buna!
Multumesc!
E incantata Ioana de ochelari inca din prima zi, ba chiar cand se trezeste si vede ca nu are ochelarii si vrea sa se uite la tv, ne zice ca tb sa-si puna ochelarii ca nu vede.
Ba mai mult cum imi vede ochelarii mei pe masa, mi aduce: " Mamii, ochelarii".

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:

Alina-admirat poze, copii si parinti frumosi!
Cum s-a adaptat Ioana cu ochelarii? Ii tine pe nas, nu-i scoate?

Buna!
Multumesc!
E incantata Ioana de ochelari inca din prima zi, ba chiar cand se trezeste si vede ca nu are ochelarii si vrea sa se uite la tv, ne zice ca tb sa-si puna ochelarii ca nu vede.
Ba mai mult cum imi vede ochelarii mei pe masa, mi aduce: " Mamii, ochelarii".

Blogul fetelor!

E o scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

De fapt zice: "Mamii, totolarii"
Cand o corectez zice o-chelari.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Citat:

Daca lasi indoiala sa-si bage coada iti va fi mai greu la inceput. Te gandesti ca ai luat o decizie si actionezi in consecinta. Iti inchipui ca l-ai dat pe Sebi la cresa si ca pleaca el cateva ore si nu tu.

Pup sa-ti treaca starea de plans si dau si floricele.

Eu am printat 2 poze format A4 cu copilul si le-am lipit de birou (despartitor-e un fel de peretel pus in fata biroului +plus poza pe monitor). E greu, numai mama sa nu fi, dar astea sunt etape normale in viata fiecaruia, uneori mai devreme alteori mai tarziu.

Sa inteleg ca firma si-a revenit de te-ai reangajat la ei? Un alt punct pozitiv: ai un job

Mamica unui buburuz
Mda,ma duc cu inima foarte indoita,partea buna este ca daca nu rezist nu am nimic de pierdut,ma intorc la aceiasi bani,aceiasi distractie.
Funny asta cu totolarii

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna fetele!
Am rasarit si eu :-))
Nico, pai dc nu mai scrii nici tu sau Alina sau Cris se inchide subiectul nostru. Si asa inaintam in pagini cu viteza melcului adormit.
Eu am inceput sa obosesc din ce in ce mai repede si cd ma gandesc ca nici la jumatatea sarcinii nu sunt.....:-(
Cris....fi barbata draga mea. Exact cum ai zis...nu iti convine sau nu poti sta departe de Sebi, te intorci a doua zi in CIC. Si eu cred ca-ti va fi greu si nu o zi-doua (asta de incurajare :-) )
Alina....ce bine ca Ioana poarta ochelarii. Eu eram la scoala, prin clasa 6, cd am avut nev d ochelari. I-am purtat putin....dar apoi ii tineam in tocul lor. Doar la nevoie ii puneam. Si asta a durat pana in facultate...cd mi-am facut niste ochelari mai bengosi :-)
Acum fi-mea doarme, dar trebuie s-o trezesc peste o juma de ora ca sa ne pregatim pentru teatru.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
13+

Mergi la inceput

Simpatica faza cu totolarii....
Cata- eu nu-s gravi si obosesc si mi-e un somn de numa' numa. Noi avem cabinet medical si camera pt gravide (pat cool, aer conditionat). Inainte de a ramane gravi imi si faceam planuri ca atunci cand voi fi cu bb la purtator am o scuza sa ma duc sa trag un pui de somn dupa masa de pranz (auzisem eu ca pe gravide le loveste somnul). Cum am ramas gravi aveam niste ochi de treaza ce eram de ziceai ca am scobitori, nici urma de somn in timpul zilei.... si uite asa am ramas cu un regret, ca nu am apucat sa trag si eu un pui de somn la lucru, fara a ma judeca careva...

Cris- cand anunti la aia cu CIC ca ai inceput munca(nu stiu cum se numeste autoritatea asta) sa faci cerere pt acordarea stimulentului de intoarcere la munca inainte de 2 ani. La noi e 100 ron caci am nascut pe legea veche si nu 500 ca acum.

Mergi la inceput

Citat:

Simpatica faza cu totolarii....
Cata- eu nu-s gravi si obosesc si mi-e un somn de numa' numa. Noi avem cabinet medical si camera pt gravide (pat cool, aer conditionat). Inainte de a ramane gravi imi si faceam planuri ca atunci cand voi fi cu bb la purtator am o scuza sa ma duc sa trag un pui de somn dupa masa de pranz (auzisem eu ca pe gravide le loveste somnul). Cum am ramas gravi aveam niste ochi de treaza ce eram de ziceai ca am scobitori, nici urma de somn in timpul zilei.... si uite asa am ramas cu un regret, ca nu am apucat sa trag si eu un pui de somn la lucru, fara a ma judeca careva...

Cris- cand anunti la aia cu CIC ca ai inceput munca(nu stiu cum se numeste autoritatea asta) sa faci cerere pt acordarea stimulentului de intoarcere la munca inainte de 2 ani. La noi e 100 ron caci am nascut pe legea veche si nu 500 ca acum.

Mamica unui buburuz
Ce ne mai stimuleaza cu 100 ronMai bine si i-ar face supozitor

Mergi la inceput

Cum, bre statul te sprijina cu bani si tu faci nazuri...

D-aia reduc astia indemnizatiile ca mai spune unu altu ca se descurca si fara Oi fi secretara lui Boc?

Mergi la inceput