Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
ramonavlas spune:
Aseara Raisa nu a vrut sa manance mancare, doar boabe de porumb....eram sigura ca nu va dormi pt ca nu se saturase, asa ca i-am dat lapte de vaca. A baut 100ml, pt prima data in viata ei.
Surprinzator, nu s-a trezit deloc azi noapte (dupa ce in ultimele nopti se trezea de 2-3, straigand pa-pa).
Acum nu stiu ce sa fac, LP nu vreau sa ii dau, LM mai este dar nu cred ca se mai satura cu el....am zis aseara ca atunci cand nu mananca seara, o sa ii dau lapte de vaca, completare.
Oare gresesc?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Rodi, felicitari pt Isa curajoasa!
Plimbare placuta!
Ramonavlas, eu nu is pt lapte de vaca. Eu zic sa intrebi pediatrul Raisei, cel mai bine.
Sa-l ajutam pe Alex
coteasca spune:
am venit de la pediatra. nu am facut nici de data asta vaccinul din cauza alergiei! am intrebat pediatra de un alergolog, mi-a spus ca nu are rost sa duc copilul pt ca marea majoritate fac alergie pana la 3 anisori, apoi am intrebat de BCG, a zis ca nu-i problema sa las copilul asa, ca in afara nu se mai face BCG, doar la noi si la albanezi
. mamici: Rody, dragaica, otilia, micya, voi ati facut BCG-ul in maternitate?????
am cumparat catina, crestina aia mi-a zis sa pun juma juma, cum a zis si bumb si sa las 14-20 zile la macerat! acum ma apuc sa pun in borcan ca am toate incredientele. Copilul se prezinta bine, doar cu bubitele de la alergie, sapt viit mergem iarasi, poate ne-o vaccina atunci.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor
coteasca spune:
ramonavlas, eu am crescut de la 6luni cu lapte de vaca, lui tudor inca nu i-am dat, eu nu am nimic cu laptele de vaca, dar daca copilul nu face alergie de la el eu cred poti sa-i dai mai ales ca acum raisa e maricica si stomacelul ei dezvoltat. Si eu o sa-l trec pe tudor cat de curand pe lapte de vaca sau capra!
in oct incepem ca o sa merg acasa si mamaia are vaca, deci totul o sa fie bio, sper doar sa nu faca si de la asta alergie.
pup
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor
crispro spune:
Si eu tot cu Lv am crescut. Eu in schimb am de cativa ani o anemie de care nu scap. nu stiu daca de la Lv, dar cat timp este varianta la Lv, o prefer - pt copil, ma refer.
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
SALUTARE...IAR INTRU REPEDE...![]()
azi la 12 m-am dus dupa Eric la gradi, cu inima stransa si cu stomacu in gat de parca ma duceam la cine stie ce examen...
cand am oprit masna vizavi de gradi, m-a avzut pe geam si m-a strigat...
m-am dus la el, era tot o veselie, a fugit la mine in brate dar nu era plans...mi-a spus educatoarea ca a plans putin(nu stiu daca a fost chair asa...
) apoi s-a calmat...a zis ca merge si maine si am plecat fericiti...acu sa vedem maine ce-o fi...
cristina, vazut scolarelul tau...felicitari pt performanta si pt noul inceput... un an nou cat mai bun tuturor scolarilor si gradinarilor...![]()
victo, voi ati inceput cu dreptul gradinita?![]()
antonia, imi pare rau ca nici la voi n-a fsot roz ziua de azi...uff...
saddie, imi pare tare rau de patanie...cum sunteti?
concediu fain cristina si michelle...
relaxare totala va doresc...![]()
mov, si eu ma gandesc serios la intarcat, dar nu ma lasa inima...
ma enerveaza ca suge noaptea de cateva ori...deja nu mai pot...
nu stiu cat o mai duc...
nici el nu serveste alt lapte deloc, desi am incercat nspe feluri...
cat despre masina...mersi tuturor de pareri...
va ziceam ca vreau ceva mic, cu care sa ma misc usor si rapid prin trafic...dar care sa aiba totusi un portbagaj cat de cat...mda, vreau prea multe, stiu...
.ca cea de familie o avem deja, un Ford Focus combi...
nu mai stiu ce-am vrut sa zic...
oare noapte buna???
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
senty_mary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc salu saddie, ai avut prezenta de spirit; eu cred ca lesiman cu ea in brate. Mie imi e groaza de cazaturile astea insangerate. A fost al meu barbat cu Rebe la medic! Bun! Bine-inteles ca nu a intrebat nimic de pe listuta care i-am lasat-o. Medicul a zis ca nu par a fi paraziti intestinali, mai degraba e de la DA. Ciudat, pentru ca nu a mai avut semne de DA de luni de zile. Dar ce sa fac?! Daca ma-sa nu s-a dus cu ea?! Ca eu nu o iertam cu explicatiile astea. In plus, am o problema: are 80 cm si doar 9500g; mi se pare extrem extrem de putin, desi ea mananca bine. Ma simt mama denaturata ca nu reusesc sa ma preocup mai mult de aportul caloric pentru ea. ![]() Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta 18+ |
stai linistita iubita ca al meu are 82 cm si doar 9200g. si mananca de sparge
am intrebat si eu doctorita si mi-a zis ca nu are cum sa fie mai grasut ca a fost mic la nastere, doar 2900g si nici eu nici sotul nu am fost grasuti knd eram mici. eu cel putin eram doua bete-nfipte-n.... stiti voi vorba aia.
atata timp cat e sanatoasa, vioaie, bucuroasa nu te stresa. poate asa e firea ei

rodyka spune:
| citat din mesajul lui coteasca [...]apoi am intrebat de BCG, a zis ca nu-i problema sa las copilul asa, ca in afara nu se mai face BCG, doar la noi si la albanezi . mamici: Rody, dragaica, otilia, micya, voi ati facut BCG-ul in maternitate????? |
noi in maternitate am facut doar HB (presupun ca e contra hepatiteiB, reluat la 2 si 6 luni).
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui crispro Si eu tot cu Lv am crescut. Eu in schimb am de cativa ani o anemie de care nu scap. nu stiu daca de la Lv, dar cat timp este varianta la Lv, o prefer - pt copil, ma refer. |
adica preferi varianta de lp. si eu. nu pentru publicitate si vanzari, nu cred ca aici se poate pune asa problema intre 100 de firme de lv
, dar cum ai spus tu mai devreme, e vorba de aportul de fier si altele care in lp sunt in proportia ideala pentru copil, iar in lv pentru vitel
rodyka spune:
| citat din mesajul lui senty_mary stai linistita iubita ca al meu are 82 cm si doar 9200g. si mananca de sparge am intrebat si eu doctorita si mi-a zis ca nu are cum sa fie mai grasut ca a fost mic la nastere, doar 2900g si nici eu nici sotul nu am fost grasuti knd eram mici. eu cel putin eram doua bete-nfipte-n.... stiti voi vorba aia. atata timp cat e sanatoasa, vioaie, bucuroasa nu te stresa. poate asa e firea ei ![]() |
nu stiu daca e o explicatie buna asta... Isa a fost cu adevarat mica, la 2.700!! si Maria a avut 2.760 la nastere. eu m-am nascut cu 3.500 dar am fost mereu silueta, ale mele insa s-au facut grasunele din primele 2 luni de viata... ASTA DA insa, daca sunt sanatosi si isi urmeaza curba de dezvoltare, e foarte bine!