Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Nu sunt beata (cred ca sunt rezistenta la beutura), dar asa mi-e de drag ca vin acasa, si desi nimeni nu m-a intampinat, nu sunt singura, aici am fetele mele dragi.

ce bine ca te-ai distrat!! aici suntem . dar ia zi, pentru mine ce ai baut si ce ai cantat?

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui palomina

Bumble, ce bine te-ai distrat ! Asa mi-e dor si mie cateodata dar slab sanse sa pot in viitorul apropiat si cand voi putea deja cred ca o sa fiu o baba

multumim de cafea!
ce inseamna "baba"?! noi planuim sa mergem la disco in satul vecin, acum o avem pe mama sa stea cu fetele(adica inca nu, peste vreo doua ore ). si mai corupem cativa "mosi" sa vina cu noi, ca altfel ruginim

Mergi la inceput

sa dau si eu buna dimineata

am dormit bustean, de la 1 la 4.30 si apoi pana la 7.30, domnisoara mica era insetata si apoi avea chef de povesti, asa ca am iesit si eu si tati din dormitor, e tot al ei acum! si continua sa doarma

nu mai am rabdare, ma mananca talpile s-o iau din loc s-o intampin pe mama . si ma gandesc ca as fi in culmea fericirii sa ma iubeasca si pe mine fetele mele cand vor fi la casa lor macar jumatate din cat o iubesc eu pe mama!!

ma duc sa-mi beau capuccino, ca altfel va innebunesc cu entuziasmul meu... o duminica placuta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!
Eu m-am trezit de 2 ore si m-am tot chinuit sa readorm .

Rody, pai am cantat cu cei de la DJ Project, ai vreo melodie preferata? Ca eu le-am fredonat pe toate (duh, mai ascult si eu, rar, cate un radio)
Eii, deci acusica te revezi cu mami tau! Suuuper!
Asa mi-e de dor de mamica mea..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Am repetat figura- culcat langa Vlad de la bun inceput. S-a foit, trezit, dat suzeta, linistit. Treaz a stat doar o ora juma, de la 5 juma incepand si ed la 7 iar somn pana la 10. Asa mai e cumva! Dar tot ma doare capul de imi bubuie! Ma doare de alaltaieri asa , in surdina, si tot astept sa treaca. Ketorol scrie pe mine.

Palomina, ce frumos ai scris de Antonito! Esti o mami fericita si implinita!

Bumblebee, Tare mi-e drag de tine!

Ochidut, o pupacim pe Larisa, draga de ea! Cum stie ea sa iti explice ce e doare! Ai fetita isteata!

Rodi, azi vine mama ta! IUHUUUU!

Bumblebee, mai pune-te un pic in pat! CAnd mergi dupa Victor? Ca el te ia de noua...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Bravo Cristina e bine sa te odihnesti si tu! O sa fie totul mai roz dupa cateva nopti de somn!

Rodyca- bun venit mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Rody spor la povestit. Ai facut prajitura?

Cristina, daca iti zic la c ora s-a trezit mara ma injuri. La 11 fara putin, d la 10 aseara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vai, tu, Alice!! Vreau si eu o Mara!
Poate si fratiorul mai mic ii va semana!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salu'

Am facut o supa de pui cu fidea, salata de ardei copti si mancarea de rosii(e inca pe foc). Mandra mea tocmai a cazut a 1000a oara si si-a crapat din nou buza (cum pana mea cade, nu imi dau seama, dar numai buzele le face varza).

crispro, canin nu poate fi ca e mult prea in spate. In plus e umflata gingia si acolo unde va fi canin . O sa vedem ce zice pediatrul cand o sa mergem la control. Poate fata mea are mai multi dinti decat masele - sper sa nu!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta
17+

Mergi la inceput

o duminica frumoasa si vesela va doresc tuturor, asa cum ati inceput-o fiecare de dimineata

a ajuns mama, am atatea de facut si de povestit!!!

Mergi la inceput