Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca voi ce faceti? Tot singura esti?

Elena, multi ani impreuna!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Alice, suntem binisor, tot cu scaune moi, de o saptamana...dar asteptam sa se rezolve. Vreau sa ii fac si analizele de 1 an, dar acum o sa le aman, as vrea sa i le fac cand e sanatos, desi nu stiu cum o sa fie de acum, ca B o sa inceapa gradinita peste o saptamana.
A venit Cristi de la Buc, nu mai sunt singura, astept sa vina maine si mama ca ea e baza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Nu pot sa cred ca la ora asta sunt in pat !!!!! azi n-am facut mare lucru, intentionam sa facem cumparaturi mai serioase in ideea de a umple macar o data la 2 luni frigiderul dar sotzu m-a dus cu zaharelul si azi din motive de serviciu.... Sunt satula sa ma tot duc sa cumpar te-miri-ce in fiecare zi Si cand ajung acasa sa constat ca cine stie ce-mi lipseste.

Antonito are niste mucisori drept pt care la ora de culcare a dat un concert de zile mari,din cauza de apa de mare plus aspirat cu aspiratorul de gura - cu atat mai bine ...asa au iesit si mucisorii uscati :)))

Bumble, ce fain ca iti faci de cap ! Vreau si eu!

Puiutz, multi ani frumosi impreuna!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Si acum Bilantul :

Intr-o zi de vara torida isi facu aparitia Antonito zis si "Leoncito"- asa ii ziceam eu pe vremea burticii- taica-su i-a zis " Frijolito" emotionat fiind in urma vizionarii primei ecografii cu urmasul sau cu "radacini daco-romane"... N-a fost un urias- 2950 gr- dar eu am tinut sa anunt pe toata lumea prin SMS ca tocmai am nascut un pui de 2950 kg pe ritmuri de salsa ... Doctorul a considerat ca ar fi benefic pt mine si pt copil sa ascultam putina salsa in sala de operatii...

Am ajuns acasa dupa 2 zile de la nastere. Recunosc ca imi era frica de mogaldeata mea mica dar incurajata fiind de sotul meu si de voi, indirect, m-am descurcat si cu baita si cu alaptat, schimbat, plimbat...dar mai putin cu somnul lui Antonito care de la inceput a dorit sa arate cine-i seful au urmat nopti nedormite, lacrimi si suspine, in final Antonito a castigat locul mult dorit in ....patul nostru !

.... As mai scrie dar s-a trezit pt tzitzi..... Revin!

Mergi la inceput

... Si in patul nostru doarme si acum, fix in mijlocul lui si noi pe langa el, cum putem, pe unde putem dar nu-i nimic, el sa fie sanatos ca in rest le-om rezolva pe toate !

De la bun inceput a fost mare "analist" - lua o jucarie Si o intorcea pe toate fetele, atent si incruntat - asa e Si acum. Cel mai mult ii plac capacele de la borcanele Babylove de diferite culori, ii mai plac niste pahare de jucarie care se pun unele între-altele, carcasele de cd-uri, DVD-uri, chei, telefoane, telecomenzi etc. Cu astea se joaca atunci cand e in scaunul de masa pt ca da- nu mananca decat daca are ceva de facut interesant, altfel nu!
Cand ne Jucam in camera, preferata este mingea , o testoasa cu forme, numere, masini, tot felul de jucarii de plus, saxoflautul, chilotii mei, sutienele Mele etc.

De-abia acum se simte sigur pe el cand merge, asa ca merge pana cand nu mai poate dar si atunci nu se lasa si o ia de-a busilea.

Stie doar unde ii este nasul si " pitico" si lucrez intens la ureche , stie animalutele dintr-o carticica fosnaitoare, stie care sunt dar nu vrea sa zica cum fac . De fapt, el nu zice decat mam-mam, papa si aiiiiiiiii , in rest vorbeste ceva ce seamana cu coreeana -stiu asta pt ca am vazut/auzit ceva telenovela coreeana pe tvr1 dar il inteleg perfect pt ca are de ce sa fie confuz avand in vedere ca aude in casa 2 limbi...

Programul printzului arata cam asa -
8 trezirea
9 fructe
10 Parc
11.30-12.00 somn 1 ora
14 pranz
16 somn 2 ore
18 parc/shopping si pe acolo savuram iaurtul
21 cereale cu lapte
22 baie
22.30 somn cu tzitzi pana dimineata cu n treziri

Am uitat sa spun ca stie sa bata palma barbateste dar numai daca i se spune "entra" si sa dea cap in cap , parola fiind "tope-tope" . Cand e in toane bune, ne si pupa.... Si cand vrea ceva, arata cu degetul si incepe sa se screme ca Si cum urmeaza sa iasa un kk... E haios rau! A, adora sa -si ia singur Vigantolul din frigider, deschide gura la picaturi si pe urma bineinteles ca analizeaza cutia, sticlutza....

E innebunit dupa copii, cand aude glas de copil se opreste din orice activitate si cauta sursa :))) , ii mai plac cainii, mai cu seama cei pitici, ii plac si pisicile dar nu mult.

Cand vorbeste cineva strain cu el e f circumspect, intai observa persoana, o asculta si daca aré noroc-persoana- ii zambeste si incepe sa " vorbeasca" cu ea.

Eu il vad ca pe un copil normal chiar daca nu stie inca sa faca multe chestii, sunt convinsa ca stie mai multe decat lasa el sa vada, oricum avem timp berechet sa invatam si sa-i prindem pe ceilalti din urma.

Mergi la inceput

Am uitat sa zic de dimensiuni -11.500 si 80 cm - mai are mai putin de un metru Si ma ajunge

Mai vroiam sa spun Si ca a fost un an frumos si obositor, cel mai bun din viata mea, de fapt de vreo 2 ani tot plutesc asa.... Si da, se schimba totul, se da totul peste cap cand apare o juma de buletin in viata ta!

noapte buna, delfinariu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am ajuns si acasa de la 'girls night out'. Din cate ne anuntam sa fim, am ramas 3. Am servit niste Bacardi la Je acasa. Dupa carelea, am dat o fuga pana in club. In club a cantat DJ PROJECT! Recunosc, nu e muzica mea de sulfet, dar din tot ce aud la radio, e de departe supertare, mai ales pt un club.
Asa ca, am baut pt toate mamicile mele dragi cate un pahar! Am cantat pt fiecare cate un cantec, am dansat pt fiecare cate o melodie!
La un moment dat, cantand un refren, mi s-au umplut ochii de lacrimi.
Ii multumesc lui DD, sunt un om sanatos, intr-o familie cu oameni sanatosi, din toate punctele de vedere. Iubesc, iubesc din tot sufletul tot ce ma inconjoara, simt ca sunt iubita si apreciata.
Nu sunt beata (cred ca sunt rezistenta la beutura), dar asa mi-e de drag ca vin acasa, si desi nimeni nu m-a intampinat, nu sunt singura, aici am fetele mele dragi.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, nici nu pot sa-mi imaginez ochisorii Larisei in lacrimi .
Asa de sfasietor mi se pare plansul de copii...
Pupam dulce papusa, nu-i usor nici sa fii copil, dar, cu iubire, toate trec.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Neatza! Va ofer eu sa va puteti trezi !

Bumble, ce bine te-ai distrat ! Asa mi-e dor si mie cateodata dar slab sanse sa pot in viitorul apropiat si cand voi putea deja cred ca o sa fiu o baba

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

puiutz, sa aveti o viata frumoasa imreuna si sa petreceti clipe minunate alaturi de puiutzul vostru mic :-P.

bumble, sa-ti fie de bine distractia. Bravo, mami! Deci si tu ai fost in tineretile tale.

ochidut, daca o chinuie asa tare maselutele, de ce nu-i dai niste nurofen la culcare?

Mergi la inceput