Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
ochidut spune:
Bumblee, tu ai talent fata mea :)))) Nu degeaba - nu mai stiu cine - vroia sa-ti zica Creanga
de Larisa Ioana 24.06.2010
adrianaBuc spune:
Mai bumble, esti mortala!
Bine, acuma ma gandesc la sarmanii tai parinti sa te vada vanata...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+
ochidut spune:
O pazesc pe Larisa sa adoarma si pana atunci sa va zic ca avem niste probleme cu o masea, nici nu mai stiu care.
In afara de niste mataieli inerente durerilor, de 3 zile incoace face o criza de plans pe zi de ti se rupe inima efectiv. Ieri si alaltaieri a apucat-o cand am venit din parc, mai da rau, cum nu a facut niciodata, de nu o puteam calma cu nimic, nu vroia nimic, si plangea, si suspina, ochii rosii cat cepele, i se inodau lacrimile in barba si la final cand s-a mai potolit si-a pus capul pe pieptul meu (gest de afectiune mai rara intalnit la ea) si ofta de numa numa. M-as fi si speriat daca nu stiam ca e sigur maseaua, ca isi baga acolo o jucaria din aia de dentitie si o strangea cu putere si apoi imi si arata, tipa si se punea pe plans.
Azi in schimb a facut de 2 ori asa si s-a si trezit din somn la pranz plangand. I-a luat vreo 20 de mine pana sa o calmam.
Imi e atata de mila de ea!!!
cand o vad cu ochii plini de lacrimi si cum suspina, de imi venea si mie sa plang
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Hello!
Am fost in Cluj, pe fuga, la nasi. Am intrat un pic si in Polus, la fantana. Dar tot pe fuga, de asta nu am sunat fetele din CLuj. A fost o zi faina, copilul a dormit tot drumul incolo si deloc incoace. L-am culcat acum.
Rodi, asa si eu cu filmele de groaza, eram mare fan. Acum nu stiu cum sa ma ascund la o secventa sau un sunet mai inspaimantator.![]()
Ooo, da, si la noi sunt mamici la povesti pe banci, la tigara, copiii in legea lor, se paruiesc, isi vorbesc urat. Eu nu zic ca tre sa stai calare pe copil, ca e bine sa creada ca ii dai libertate. dar sa fii langa el, sa il supraveghezi. Si la noi in parc e plin de mucuri de tigari.
Puiutz, La multi ani fericiti impreuna! Sa aveti parte de dragoste, liniste si armonie in fiecare zi a vietii voastre, sa fiti sanatosi, sa va bucurati mereu unul de altul, si impreuna de comoara voastra!

.
Bine ai revenit, Mycya!
Adriana, la noi la maselute s-au vazut 4 colti. Poate la voi e caninul, doar ca e mai distantat de dintisorul de jos lateral. Nu e posibil?
Rodi, asa stiam si eu cu petele de la unghii- lipsa de calciu.
Foarte faine pozele din Grecia ale Andreei(Eladea). Astept si eu sa merg la mare (daca va fi vreme buna...) Atat de bine arati, mami!!! Radiezi in toate pozele!

Paula, ceva poze cu Raul? cu voi,de la mare? Abia astept! Si de la MI, ca si tu ai facut poze!
Corina, bine ai revenit si felicitari pt miscaretul Tudorel!!!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Alina, ce tare ai fost cu caramida
. Eu am doar o nedumerire: de ce nu mai cadea caramida aia? Vedeti cum sunt femeile? Intotdeauna vor mai mare, mai frumoasa si poate si mai grea...
. Oricum sa ai distractie frumoasa in seara asta si bea un paharel si pt mine.
Elena, multi ani fericiti inainte
. Si imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit tura asta, dar am fost cam departe una de alta si nu ni s-au prea potrivit orele si in plus am venit si mai repede acasa.
Bilantul de un an? Il fac maine , dar azi il descriu in 2 cuvinte : miscaret si vorbaret![]()
Oana, of, of cum o mai necajeste maseaua pe Larisa...Dar a apucat-o plansul asa din senin? Te-ai putut uita in gura ei sa vezi in ce stadiu e? Pup ochisorii ei albastri
Cristina, asa rau imi pare ca te simti asa. Eu cred sincer, ca starea lui Vlad are legatura directa cu starea ta psihica. Eu ti-am tot spus ca depresia asta e urata si ai nevoie de ajutor. Nu o data am auzit de cazuri terminate tragic, mamici care s-au omorat din cauza depresiei. Bine , nu e cazul vostru, dar voiam sa subliniez faptul ca nu e de joaca.
De ieri dimineata pana aum am dormit 3 ore, deci efectiv sunt terminata, ma duc sa ma pun in pat. Mai vb maine. Chiar v-am simtit lipsa saptamana asta.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
paula_m spune:
Cristina, maine pozele si de la mare si de al MI. Filmuletele oare unde sa le pun? Ca am si filmulete de la MI. Si nu stiu unde sa le pun sa le puteti lua si voi.
Fetele din Cluj, s-a deschis H&M in Cluj? Tb sa am duc la cumparaturi, sa alcatuiesc garderoba de toamna pt Raul...nu mai are nici o bluza cu maneci lungi, toate ii sunt 3 sferturi![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Rody, mi-a iesit super praji! (exceptand faptul ca, desi am tinut-o 30 de minute la cuptor, s-a ars putin pe fund, dar am rezolvat si pb asta |
cum asa?! eu am lasat-o 45 si a iesit bine. la 180º, cu hartie de copt dedesubt. na, acuma astea-s amanunte, bine ca a iesit super!!

eu cand citesc postarile tale ma astept mereu la ceva hazliu, si intr-o nenorocire tu esti capabila sa gasesti si un amanunt mai putin rau. e contagios entuziasmul tau

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Alice_Elena spune:
Hahahaha cristina, poarta mami tricoul daca te simti bine in el
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
20+ 
crispro spune:
Paula, pune-le pe picasa, pe contul tau. Nu stiu cum e in cazul filmuletelor, dar eu pozele asa le-am luat si din contul fetelor.
Tu fete, sa ma justific si eu- noi la Mi am ajuns vineri seara si am plecat duminica dimi, deci majoritatea pozelor s-au facut sambata. No, pai sambata am fost imbracata intr-un tricou maro cu o bufnita galbena pe el. toata ziua! Asa ca toate pozele is in tinuta asta! Ca sora-mea , dupa ce a vazut pozele, a zis ca toate is faine, dar ca tot cu tricoul ala is??? ca tot cu ala am fost si la ziua lui Vlad...
L-am pus acum bine in dulap, pana la anul nu il mai scot.![]()
Sa-l ajutam pe Alex
ainotna spune:
La multi ani fericiti impreuna cu sotul tau, Puiutz! Sa va intelegeti si sa va iubiti mereu!

(exceptand faptul ca, desi am tinut-o 30 de minute la cuptor, s-a ars putin pe fund, dar am rezolvat si pb asta