Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
coteasca spune:
Buna ziua si de la noi!
copilul doarme, iar eu am pus sa fac un piure de cartofi cu ficatel. si noi tot cu foiala toata noaptea. azi-noapte, m-am trezit si i-am facut 250ml lapte sa pape, cred ca ar trebui sa-i bag seara inainte de culcare in loc de lapte simplu sa-i fac si cereale ca sa-i tina la burtica, ma gandesc ca de la foame s-o foi toata noaptea.
Rody, de acum esti la relax cu mama ta langa tine
Crispro, durerile alea de cap se pot trage si de la
, asa ca da-i tare...nu sta![]()
adriana, mancare de rosii nu am mai auzit, dar te rog daca ai timp pune reteta ca suna tare bine
, as vrea sa incerc si eu.
gata fug la tigaie, mai vb
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE TUDOREL
paula_m spune:
Pozele de la MI
Nu am avut timp sa am uit peste ele, sa sterg pozele neclare, eu le-am pus pe toate, luati ec vreti si imi gasesc eu o zi de comentarii si sa sterg pozele neclare sau intunecate.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
adrianaBuc spune:
coteasca, mancarea de rosii e super simpla. Ceapa, 2-3 catei de usturoi, ardei rosu si rosii foarte bine coapte cat cuprinde. Calesti ceapa, ardeiul, adaugi usturoiul, apoi repede putina apa sa nu se prajeasca usturoiul. Apoi rosiile taiate cubulete sau facute la robot, dar mai mare, nu fine. Eu am pus si un varf de ardei iute. Lasi sa se inmoaie toate legumele si sa scada sosul de la rosii. La final poti pune 3-4 ardei copti care au stat macar juma de ora in putin otet cu ulei. Toci patrunjel si gata. Iese o divinitate! Se poate manca si calda si rece.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+
Alice_Elena spune:
Bumble, pe la 6 jumate s-a trezit pt lapte si nu stiu ce tot a facut vreo ora, ca atipea se trezea, iar atipea (cel putin asa cred. Ca eu adorm repede nu stau sa o pazesc
). Ma gandesc ca d-aia a dormit atat. Oricum, s-a trezit marius inaintea noastra, a venit sa vada ce se intampla de e liniste in casa :))
Sper si eu sa fie si asta mic la fel de prieten cu somnul ca sorasa.
Tu te-ai mai odihnit?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
20+ 
Alice_Elena spune:
Mmm adriana, face soacramea ceva de genu da cu mai mult ardei copt si usturoi si ardei iute. Dar cam acelasi principiu. E buuun
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
20+ 
adrianaBuc spune:
eu mananc ardeiul copt ca "salata" la mancarea de rosii. In mancare pun doar ca sa dea gust. Acuma, fiecare ... dupa cum ii place. Oricum e bestiala! Visez de ceva timp la ea. In plus eu am un ardei iute de nu te poti atinge. Am pus cam un sfert dintru-un ardei mic mic si se simte iute bine in mancare. ![]()
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+
coteasca spune:
adriana, azi nu fac dar maine cu siguranta, am salvat reteta, suna mortal, multumesc
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE TUDOREL
saddie spune:
Holaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Ce dor mi-a fost de voi!!! Am ajuns si eu la zi cu cititul! Am lipsit nemotivat ca am avut o saptamana tare ciufuta si eu si maimutica din dotare. In plus am fost prinsi si cu motul sambata trecuta si cu ziua nepotelului meu sambata asta.
Cred ca noua ne mai iese vreun dinte ceva ca asa crize de plans cum a tras saptamana asta n-au mai fost demult. Plus ca iar baga orice dar chiar orice in gura!!
De ieri a inceput sa faca si kk moale si sincer nu stiu daca e de la dinti sau daca o fi luat vreun crocobaur de la tot ce baga in gura. Azi am trecut-o pe putin regim, adica orez cu banana acum seara si i-am pus in lapte o masura de faina de orez. O s-o urmaresc sa vad cum evolueaza.
bumblebee spune:
Am dormit si eu cu piticul, aproape 2 ore! 
Interesanta reteta, Adriana! I-ai dat si Rebecai? Ii place? Sau inca nu gusta mancare picanta?
Despre bufnituri, noi avem un dinte ciobit, buza sparta de vreo 2 ori, vanatai fara numar, zgarieturi si tot tacamul.. Sper sa trecem de perioada asta intregi, eu sa nu fac infarct
.
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
saddie spune:
Am terminat de vizionat si eu TOATE pozele de la MI. Am vazut numai mamici frumoase si copilasi si mai frumosi dar mai ales cuminti
. Neaparat data viitoare venim si noi!
crispro mami ideea cu psihologul este una foarte buna. Desi la noi inca mai sunt multe preconceptii cu privire la acest subiect, ele nu sunt decat atat - idei preconcepute. Te ajuta foarte mult sa vorbesti cu cineva impartial despre problemele tale, sa asculti o parere care nu e subiectiva.
In plus macar una din noptile din week-end mai lasa-l si pe sotul tau cu Vlad. Chiar daca nu doarme, nu conteaza, oricum nici cu tine nu doarme. Gandeste-te ca meriti O NOAPTE dormita dupa un an si aproape doua luni de nesomn! Chiar citeam mai demult la "Parintii intreaba, parintii raspund" de o mamica care zicea ca un week-end a plecat efectiv de acasa. S-a dus la hotel numai sa doarma! Copilul l-a lasat acasa cu sotul.
Alice ce scumpa-i Mara! Musai trebuie sa mai ajungem in IOR sa ne mai vedem si cu voi si cu Ochidut si cine mai vrea sa vina!
Pupam toate vanataile si bubutele delfinasilor. Si noi suntem pline de vanatai pe picioare. Am avut si o julitura mare pe obraz de la o cazatura mai serioasa, dar ce sa-i fac daca e Speedy Gonzales si nu se uita pe unde calca!