Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si o feliutza de tort

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi!

Ylari de ce s anu scrii si aici? Te cunoastem si-ti vom oferi tot sprijinul pe care il putem oferi. O s avina bebe,o sa vezi, o sa va aleaga un bebe si o s avina la voi!!

Doloress hai ca m-ai omorat cu remarca aia cu alapatul d efete/baieti? Cums a fie diferit? Adica..ce sa simti? Eu una am alaptat un bebe fff papacios de tzitzi si acum alaptez alt bebe, tot asa de topit dupa tzitzi, insa nu-mi dau seama unde incepe asta cu "acum alapatez o fetita, deci..ma simt cumva". Depinde de fiecare, insa, recunosc, pe asta n-am mai auzit-o.
V-am admirat cu drag pe FB, deliciosi sunteti, iar locurile vizitate..minuni ale Romaniei, cred ca veti mai veni, ca e ff frumos si aici!

Am fost iar la gradi s apaltesc taxa, m-au convins doamnele alea sa-l las si la nani, ok, vom incerca sa vad ce si cum, daca nu-i place si daca nu papa la pranz o sa ramana la 4 ore, ca nu e obligatoriu sa-l fortez cat timp eu sunt acasa. Vreau s arecunosc ca astea 2 sapt in care nu a mers deloc la gradi nu au fost deloc grele, chiar minunate, ne-am inteles de minune, a mancat bine, am facut activitati... ce biens a ai baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Lori ...chiar tort din asta Padurea Neagra am mancat ieri ca ne-a servit o colega (de onomastica). Delicios!
Sa aveti pofta!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Lori ...chiar tort din asta Padurea Neagra am mancat ieri ca ne-a servit o colega (de onomastica). Delicios!
Sa aveti pofta!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

inca o data LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Sa aveti pofta!

inca o data LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

saru'mana! Sa dea D-zeu la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele :)

Azi dimineata domream cu piticul si el era cam zvarcolit, caci are muci Ma trezesc la un moment dat cu o manutza pe fatza si un glascior in ureche: Mami?? Eu: Da, Robert, ce este? El: Te ubec mult, mami Moment in care am cazut sub pat Io: si eu te iubesc Robert, de la cer pana la pamant si inapoi. El: mami, da, pana la munti, lamunti din aia cu fooooc si care scuipa lava si pietre si fac fuuum (e fascinat de vulcani acum ) Asa ca de la amor am dat-o pe vulcani - si evident a inceput cu DE CE urile de rigoare: De ce scuipa foc, de ce e lava, de ce de ce de ce

Dolores - DAAAAAA, iti dau dreptate, mi-era cam teama sa zic asta Si eu la fel, fix asta e si reticenta mea cu fetele - nu neaparat cu alaptatul, caci eu nu am prestat asa, dar sunt multe chestii care simt ca merg mai putin bine cu o fetitza (asa simt eu, stiu ca sunt fete care nu simt asta - de ex Lori - dar ea si-a dorit mult o fetitza ). Nu vreau sa va speriez dar mi se pare uneori ca relatia cu un baietel devine ambigua tare, este ceva aproape erotic si simt ca cu o fetitza nu se poate ajunge aici. Tare ciudat, nu stiu cum sa explic sa nu fiu prost inteleasa :D

Noi doo parca am fi sorori Fix asa imi zic si eu: as dori o fata ca sa experimentez si cealalta fatzeta a lucrurilor dar recunosc ca in inima mea baieteii ma dau pe spate. Hainutele si coditele de fetitze sunt faine dar nu stiu ... tot nu ma fac sa trec peste reticenta mea legata de ele. Acum, ca ma gandesc inapoi, copila fiind mie nu mi-au placut nici macar papusile foarte tare, m-am jucat cu ele dar mai mult le studiam asa, sau faceam scenete cu ele, dar niciodata nu le-am acordat f multa atentie (gen imbracata cu x haine, pieptanat). De altfel cand am primit un set de papushi Muppets cu cre puteam sa fac toate scenetele posibile papushile alea clasice cu cozi etc au disparut din centrul meu de atentie.

Noah, asta tine de fiecare, eu mereu mi-am dorit sa fiu baiat (Adevarul e ca nici acum nu mi-ar displacea sa devin unul )

Dar ce e fain la mamicile de fete e ca mai incolo vor fi mai implicate in viata copiiilor, caci vad cam care e relatia cu socri etc. Fetele vorbesc mai mult cu mamele, baietii se mai indeparteaza. Asta este, asa e viata, acum mai depinde si de noi cum ni-i invatam sa ne fie apropiati.

Da, si voiam sa zic ca vazui si eu pozele de la munte si mi s-a facut dor de padurea de acasa :) Nu prea am fost pe la munte in ultimii ani - poate o sa bagam ceva ceva la anul :) Oricum, frumoase poze si frumoasa familie am vazut - baietii tai sunt niste dulci amandoi.

Luminel - si eu sunt curioasa cum va fi Robertixul cu fetele - ceea ce pot zice de pe acum este ca e foarte "barbatos" si ferm Sa il vezi cum te ia de gat sau cum te strange in brate - e hotarat asa, iti transmite ceva de genul "te iubesc si asta e voia mea" Asta stiu ca place la fete in genere :D Acum, nu stiu cum va evolua, desi asa voinic si hotarat, este totusi un sensibilos si il destabilizeaza anumite vorbe, comportamente. Si stii cum e cu experienta asta, uneori e de ajuns o lovitura si nu te mai trezesti o vreme ... asa ca va depinde si de donsoarele din viata lui :)

LA MULTI ANI ANA :) Toate ANA-ele Ieri nici nu am zis pentru MARII - nu prea sunt obisnuita cu sarbatorile astea :)

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, iarta ma daca mesajul meu a fost dur. Din exterior, fara implicare sufleteasca, drumurile se vad altfel, curate, clare. Numai tu stii ce durere e in sufletul tau, incercam sa iti zic sa nu inlocuiesti durerea cu refuzul, ci cu acceptare si cu mai multa liniste.

La multi ani, Anelor! sa fiti sanatoase si fericite!

Cat despre fifi/contra flacai, si eu am fo baietoasa, si eu ma consideram mai potrivita mama de baiat decat de fifi. Dar pt zambetele pisicoase - nu as regreta NICIODATA ca am o fifi, si nu baietel!
Stiti ce ne complica mie relatia cu Mara? ca ma revad in ea. Vreau sa ii cumpar bicicleta care nu am avut-o eu, vreau sa ii dau rochitele care mie mi-au lipsit, si apoi imi dau seama ca fifi e unica, si ce are nevoie e doar de alintaturi. Din pacate timpul pt asta e f. redus. Ma consoleaza dormitul nas in nas.
Acum is destul de ofticata, ca Mara a inceput gradi, si ma "pedepseste" cred, ca nu o duc io, nu o astept eu etc. Plus mai am si 2 zile pe sa pt de curs de limba, asa ca seara ...se cam duce. Marti am gasit-o aproape adormita ... ce mai, ma simt mama prin corespondenta.

Mergi la inceput

Eu, de ex is foarte atenta sa nu fac greselile facute de mama, de ai mei, in general. Dar mi-a picat mie fisa - voi face altele, noi, probabil. Asa e viata, impoarant e ca-i iubit si facem tot cat putem pt ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani Anelor
si puiutului mic de Lorich

Doloress, si pe mine m-ai dat gata cu dif./sentimente diferite la alaptat intre baietel si fetita - eu cred ca atunci cand tii un pui mic in brate nu mai conteaza ca e baiat sau fata, E AL TAU si depinde de tine.

Si mie imi plac mai mult fetitele, sunt mai gingase, mai dragalase, plus ca atunci cand cresc nu sunt asa razboinice si batause ca baietii -- mereu vad in jur baieti care se lupta unii cu altii, alearga, urla (chiar daca in joaca), fetitele nu sunt chiar asa.
Si mie imi mai place ceva - o sa ziceti ca-s ciudata - da fetitele cu pasaricile lor mici si pufoase nu se compara cu baieteii cu pieile lor de pe la putulica si testicule -- da, o fetita in funduletul gol, imi place de o mie de ori mai mult decat un baietel gol
Oricum si eu imi doresc un baietel, pt. ca mi-ar placea sa vad cum e si ca mama de baiat, sa cunosc si partea cealalta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Mariilor, Marutelor, Anelor, Anutelor mari sau mici.

Luminel si multi inainte fara griji si probleme.

Ylari: draguta, nu dispera, nici nu stii cum se rezolva toate daca esti optimista.

scrisesem mesajul lung dar am dat cancel si papapapap

Spuneti-mi si mie cum se fac fructele alea de pe tort, sau coaja aia de portocala din tortul diplomat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Si mie imi mai place ceva - o sa ziceti ca-s ciudata - da fetitele cu pasaricile lor mici si pufoase nu se compara cu baieteii cu pieile lor de pe la putulica si testicule -- da, o fetita in funduletul gol, imi place de o mie de ori mai mult decat un baietel gol

subscriu

Mergi la inceput