Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Lumi pai nu mai vreau, am zis gata, nu mai pot sa ma chinui atat, sa fac fata atator dezamagiri mereu, iar ani de zile chiar nu pot sa am speranta cat lumea asta si dupaia sa se prabuseasca totul.
Asta e, nu vreau sa imi mai fac rau, imi face rau treaba asta, ptr ca imi doresc atat de mult si sper atat de mult mereu, si m-am cautat si am incercat si nimic...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

poate tocmai atunci o sa-ti iasa cand nu te mai astepti la nimic

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, tu imparti viata in a lupta pt a avea o sarcina (teste, analize, tratament)si a nu mai lupta pt a avea o sarcina (AC, probabil intrerupt tratamentul de trombofilie etc). Alba sau neagra. Dar viata are si alte culori: rosii, albastre, verzi, roz.
Eu zic sa inchei tratamentul de trombofilie acolo unde zice dr-ul, sa fie organismul stabil, si sa lasi viata sa decurga asa cum e ea. Bucura te de ce ai, de fetita, de momentele cu sotul, fii fericita si lasa lupta!! Copiii sunt incununarea fericirii, linistii - eu asa consider. Agitatia nu face bine la fertilitate, plus ca fiecare organism are o limita, stie ce nu poate sa mai duca. Poate inima ta e mult mai mare, si poate oferi si duce multe, dar lasa si organismul sa decida.

Mai cunosc un caz identic: sarcini pierdute, copil la 35 ani, trombofilie. Si a venit si sarcina 2. Stii cand? cand au fost in concediu, s-au relaxat, s-au distrat, si nu s-au mai gandit la celelalte.

Stiu, o sa zici (ca SIMONIXU) ca uite, cunosc oameni care au facut copil cand aveau belele peste belele etc. Gandeste te ca fiecare om e unic, corpul tau este unic, si momentul cand va veni un bebe este construit din imbinarea si echilibrarea tuturor. Unui om ii da Dumnezeu atat cat poate duce - gandeste te ca in fiecare moment exista si o parte buna. Nu o vezi tu acum - dar o sa apara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nu mai comentez deloc, doar trimit un pupic lui Ylari

Am avut prima sedinta la gradinita. La gradi 2. M-a deprimat instant ca ne-au zis ca nu mai au ingrijitoare si e mai trist la grupa mica. Sunt putin ingrijoara, mi-ar fi palcut sa stiu ca cineva e acolo daca au nevoie la wc, la papa. Robert se dezbraca si imbraca singur la pisu/caca, papa singur cu furculita, dar na... nu ma simt prea safe. dar e doar un gand, ma asteptam sa "deschida" cu ceva pozitiv.

Ne-a dat lista cu consumabile, o s amai fie o sedinta pt rechizite si altele...care e pe 14 si nu stiu a cui mama va mai veni sa stea cu bebii. Macar e aproape gratis, e 180 lei/luna, doar mancarea.

Parinti intepasi si gretosi, nestiutori intr-ale "copii au muci din toaman pana in primavara" , ma busea rasul cu insista unul ca cine verifica copiii sa nu se imbolnaveasca unul pe celalalt. Experienta mi-a aratat ca ce se promite si ce-i in targ nu-s una si aceeasi.

Aaa si va avea 2 educatoare, in ture - una super tanara, draguta, calda, vorbareata, mi-a placut instant de ea...cealalta brrr... sper sa-mi fi facut o prima impresie gresita: o combinatie intre scorpie zbir si un neinteres total fata de subiect - ea nu a vorbit deloc, in timp ce cealalta turuia, la un mom dat un parinte o intreaba "dar dvs ii lasati la TV?" si raspunde "Nu stiu, cred ca o sa-i las...sau poate nu..."

Va pupacesc, Lumi aniversare frumoasa, la multi ani fericiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Maine e Sf. Ana.
of, viata mea, of, glicemia mea

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

m-ai amuzat f tare!!!! Sa-ti traiasca fetitaza scumpa si draga!!!

Sunt in masura de acord cu Simonixu', am cel mai dragastos baiat din lume si ii multumesc lui Dumnezeu din suflet pt tot ce-mi ofera: cuvinte si gesturi de ma topesc si ma implinesc, ma duc pana sus in cer de fericire! si al 2-lea devine si el tot mai tandru........DAR, in my opinion, desi imi ador baietii numai Dumnezeu stie cat de mult, o fetitza reprezinta atata delicatete, finete....rochitele alea superbe si funditele, gesturile alea feminine....imi pare rau , nici un baiat din lume nu le poate avea (si nici n-as vrea sa le aiba, cel putin ai mei)
Avantajul meu e ca ma mai vad cu Laurita si cand o privesc pe Ilinca ma topesc efectiv asa asa o chestie dulce din care iti vine sa papi........dar intra-devar spre deosebire de Simonix, eu mi-am dorit dintotdeauna o fetitza...si poate cine stie, intr-o zi o sa am!!!!

Ylari, iubita mea, te inteleg atat de bine! Numai eu stiu cat l-am asteotat pe Vlad si ce sentimente, frustrari, tristeti am trait! Atata pot sa-ti spun: roaga-te si spera ca Doamne , Doamne te va ajuta!

Fug sa-mi iau copilasii din baie!

Pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

YLARI- imi pare foarte rau... si eu am incercat vreo 6 luni si mi s-au parut un veac, deci imi inchipui ce e in sufletul tau.

In ce priveste fetitele vs baietei, sunt de acord cu SIMONIX, desi nu am fetita cred ca relatia cu baietii e speciala, insa depinde mult cred de mama. De exemplu firi mai feminine precum ALYSH sau LAURITA, normal ca au o relatie speciala cu fetitele. Eu ma recunosc 100% in ce zicea Simonixul, nu prea reusesc sa ma inteleg deloc cu fetitele, am avut ocazia sa vad in vacanta, cand am fost cu nepotelele mele. Ma calca pe nervi efectiv tonul ala matzait, tocmai faptul ca sunt mai sensibile si mai delicate (eu am fost un tomboy cand eram mica, saream garduri, ma bateam, etc). In plus, alaptatul mi se pare sublim atata vreme cat e un baiat, sincer m-as simti aiurea sa alaptez o fetita, nu stiu de ce. Normal, un mic regret insa tot am ca nu am o fetita, pentru ca sunt o fire careia ii place sa experimenteze tot in viata si parca as fi vrut sa trec si prin experienta asta.

ALINA_ANTO- felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cleo nu impart viata in alb si negru, doar ca am obosit. Niciodata nu as intrerupe tratamentul ptr trombofilie, eu nu iau tratamentul acesta doar ca sa mai fac un bebe ci il iau ptr mine si cei care ma iubesc ca sa fiu sanatoasa. Sunt foarte fericita si ma bucur de viata mea si de sotul meu si de Eva si suntem foarte fericiti, atat de fericiti ca ne invidiaza multi, dar toate astea nu inseamna ca mi-a trecut durerea sau ca am uitat ca anul asta am pierdut un copil, nu inseamna ca imi e mai usor sa suport dezamagirile din fiecare luna. Sunt o fire foarte vesela si energica, am o viata plina, eu zic ca ma bucur foarte mult de viata dar imi mai doresc un bebe, si sufar tare ca nu pot sa-l am, atat. Am sa mai scriu doar la aspirante despre asta.
Mercic Lorich, Alysh.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

La multi ani cu intarziere Mariilor, Marinilor, Mariutelor si un pup special pt Mara!!!!!
Ylari, sa dea DD sa mai ai un copilas, eu iti doresc din tot sufletul meu, daca iti doresti asa mult se va intampla cand te astepti mai putin!!!!,ai PM
Nicole va doresc sa fie un copil sanatos, sexul are mai putina imp cred , pana atunci sarcina usoara!!!
Alina Anto felicitari ptbaietel va fi minunat pt Sara!!!!
Adriana ai PM, vreau si eu date despre rucsac!!!
Laurici, cred ca va mutati in Toamna asta, cum e cea micutza, Ilincutza, cred ca e o dulce!!!
Alysh am vazut poze cu tine si baietzii tai toti trei, am incercat sa-ti dau Add pe facebook dar nu merge, am vrut sa-ti dau Send request sa te am in lista mea de prieteni!!! Sunteti mununati!!!!
Simonix subscriu la ce zici tu cu dragostea de baiat, e ceva special si la mine, acum B.G.sta cu mamaie si tataie care nu mai contenesc sa-l plimbe de colo colo, are toate cheile de la masini la el, de la Toyota lui mamaie si de la Toyota lui tataie, de la Nissan si Peugeot-uri, stie toate masinile din reviste pe derost, ca sa nu va zic ca stie si de parte mecanica ce-i cu motorul,e innebunit dupa masini, autocare , camioane, trenuri tractoare, la trenuri deja am toata colectia Chuggington si cu dubluri( o parte i-a adus tasu din Olanda), Thomas mai are vreo 2 circuite de facut ca in rest le are pe toate, vara asta am adunat inca trei cutii mari cu masini si toate cele iar Theo e in extaz ca sta cu el pe jos si se joaca amandoi in legea lor, ea il iubeste f. mult, i se lumineaza fata cand il vede, iar el o pupa in fiecare dimineata
Dragoste mare intre copii mei, se mai infoaie el la ea cand mai trag amandoi de acceiasi masina sau tren , in rest e liniste!!!!
Scuze cu absenta, mai activez si la alte buburuze si plus is prinsa cu hobby-urile mele, si nelipsitele plecari, acum is la Gruiu, promit sa scriu mai des!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari, special pentru tine am intrat: In primul rand, nu te supara pe Cleo, ca eu sunt convinsa ca nu a vrut nicidecum sa te supere; eu sunt de acord cu ce spune ea: sa te resemnezi, dar sa nu renunti. Oricum vrei bb, deci nu ai de ce sa iei AC. Pur si simplu nu le mai lua si vezi tu ce se intampla. Incearca sa te relaxezi; stiu, crede-ma ca stiu cat e de greu sa nu te gandesti la cat de mult iti doresti un bb, eu am fost stresata 12 ani, 12 ani am asteptat un bebe (in care am avut 6 pierderi) si cand intr-un final am inceput sa ma informez despre adoptii, eram resemnata ca asta e, nu se intampla, l-am convins pe daddy ca nu ne trebuie casa mai mare, ca o sa imbatranim numai noi doi, am inceput scoala aici, in ideea ca daca nu pot avea copil, macar sa am o cariera si la 3 luni de la inceperea scolii, am ramas gravida. Stiu cat e de greu si sa auzi pe toata lumea spunandu-ti sa te relaxezi, dar uite ca la mine a functionat. Pe cealalta parte, gandeste-te cat esti de binecuvantata cu o fetita ca Eva, sunt femei pe lumea asta care si-ar da jumate din viata pentru o fetita minunata, asa ca Eva. Bucura-te de copilaria ei, nu-ti supara zilele gandindu-te la ce nu poti avea, ci bucura-te de ce ai. Eu te inteleg ca tu crezi ca nimeni nu poate sti ce e in sufletul tau mai bine decat fetele de la aspirante, dar (si) noi suntem prietenele tale, nimeni aici nu vrea sa te supere, fiecare din noi incercam sa te ajutam. Eu stiu cat e de greu in fiecare luna cand faci testul sau vine ciclul si nu esti gravida, stiu durerea din suflet, stiu dezamagirea, stiu cat imi ridicam eu sperantele ca "luna asta testul va fi pozitiv" si apoi 'caderea libera din al 9-lea cer' cand vedeam testul negativ, sau cand era iar extrauterina. Eu te pup si te imbratisez tare, tare si sper sa-ti revii un picut cu moralul si iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul de bebe2.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

La multi ani Anelor, in special printesei de Lori!

Ylari, nu deznagajdui. Continua sa speri si va fi bine!
Desiree...Sunt sigura ca nu ti-a fost usor ...dar ai acum o printesa minunata.
Fug la mandra mea...azi o iau cu mine la munci ca n-am cu cine o lasa acasa....Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani, Ana! (toate Sa fiti fericite!
Lori, multumesc!...o sa ma delectez diseara cu o pizza, impreuna cu copii, in cinstea evenimentului si o sa vizionam inregistrarea ...
Bafta cu gradi, sper sa fie ok pana la urma, sa nu mai ii deprimata...

Ylari nimeni nu vrea sa te supere...

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput