Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 11
Luminel spune:
Eu nu i-am facut vaccin contra hepatita A Cristianei.
Nici nu stiam ca exista asa ceva
Da' de ce nu vrei sa-i faci?
bafta la dr si analize beton!!!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
da, exista Havrix parca. Eu nu vreau pt ca, consider c ai-am facut destul vaccinuri, am bagat destule nebunii in el, asta nu te apara pe viata, boala parca nu s emai face asa des, si daca o faci ce? Noi am facut boala, si nu tin regim, daca as avea timp as manca numa snitele si chiftele, analizele hep is beton. M-a inneb Cristi cu "eu nu vreau sa faca hepatita cum am facut eu!". Integ b-ul, C-ul (und enu-i vaccin)...dar A-ul e usoara, fara urmari..ma insel eu?
Lilly79 spune:
adriana superbe pozele din creta, superbe fetitele.
Unde anume ati fost in creta? Cred ca ai scris anul trecut, dar nu am salvat.Incep sa ma gandesc unde sa mergem anul viitor, ca anul asta nu am fost nicaieri din motive de bebe mic.
Si pozele din busteni sunt f frumoase.Am remarcat carrier-ul pe care l-am folosit si noi anul trecut la Julia tot in busteni
, iar acum il folosesc la Victor impreuna cu insertul de bebe.
Felicitari pt prima zi de scoala a Larei.Si eu consider ca varsta de 6 ani e ideala pt a incepe scoala.
luminel eu am plecat de-acasa la 14 ani la liceu.Stateam la internat in tg.mures si in fiecare weekend mergeam acasa.Si totusi daca as fi avut o problema parintii mei erau aproape, in tara.
Baiatul tau ce vrea? Bafta in gasirea deciziei perfecte.
De ieri a reinceput Julia gradinita.S-a marit taxa si noi vrem sa o mai dam si la inot, deci alti bani, alta distractie 
Iar nu mai pot scrie ca ma solicita cel mic.
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich da, exista Havrix parca. Eu nu vreau pt ca, consider c ai-am facut destul vaccinuri, am bagat destule nebunii in el, asta nu te apara pe viata, boala parca nu s emai face asa des, si daca o faci ce? Noi am facut boala, si nu tin regim, daca as avea timp as manca numa snitele si chiftele, analizele hep is beton. M-a inneb Cristi cu "eu nu vreau sa faca hepatita cum am facut eu!". Integ b-ul, C-ul (und enu-i vaccin)...dar A-ul e usoara, fara urmari..ma insel eu? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
si eu zic ca nu merita facut vaccinul asta; in primul rand ca nu stii daca te protejeaza toata viata, in al doilea hepatita A e destul de usoara si in al treilea, asa e, nu cred ca se mai face asa des , cel putin eu nu am mai auzit de epidemii de hep A, ca pe vremuri...cred ca datorita igienei mai bune...
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich da, exista Havrix parca. Eu nu vreau pt ca, consider c ai-am facut destul vaccinuri, am bagat destule nebunii in el, asta nu te apara pe viata, boala parca nu s emai face asa des, si daca o faci ce? Noi am facut boala, si nu tin regim, daca as avea timp as manca numa snitele si chiftele, analizele hep is beton. M-a inneb Cristi cu "eu nu vreau sa faca hepatita cum am facut eu!". Integ b-ul, C-ul (und enu-i vaccin)...dar A-ul e usoara, fara urmari..ma insel eu? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
parca B -ul e acoperit de Infrarix. El ce hepatita a facut?
Lorich spune:
stiu ca e!
Cristi a facut cand era mic, la scoala A-ul...si e traumatizat pe viata vad! Si eu am facut A-ul (erau epidemii pe vremea aia) si nu-s deloc traumatizata. Nu stiu ce vom face, ca ne certam de 1 an pe tema asta. E caposssssss, caposss si ma mai mir de Robert ca etot capos.
mi_bebelina spune:
Hello!
Eu nu-i mai fac niciun vaccin care nu e pe schema obligatorie. Si-asa ma sperie de acum momentul cand va trebui sa faca vaccinul ala la 4 ani, nu stiu care e, stiu ca trebuia la 2 ani jumate parca si din 2008 l-au amanat pentru varsta de 4 ani.
Ramasesem restanta la subiectul cu spalatul pe dinti.....pe Delia o spal doar o data pe zi, seara cand facem si dus. Dupa aceea nu mai mananca nimic.Bine,asta de curand, de cand am renuntat la biberon.Ca inainte o spalam pe dinti si dupa aceea venea biberonul de seara.
Nu are nicio carie. Stiu ca macar si dimineata ar trebui sa o spal, dar zau ca nu-mi ajunge timpul. Pai la 6 se trezeste si la 6.15 suntem deja iesite pe usa cand mergem la gradi.
Eu n-am inteles....e vreo legatura intre antiacide si asimilarea calciului? Zau ca nu stiam.
Va pup, ma duc sa fac o supa cu galuste. Fiica-mea inca doarme ca s-a culcat la 4 de amiaza. Cand se trezeste cica ma ajuta sa fac nitel(cu accentul pe "e")...adica snitel.
Victoria_mami spune:
Mi bebelina, singura legatura e ca aici tabletele de antiacid contin 500 mg. de Calciu.

Edit: si Victoria intotdeauna ma ajuta la nite'le. ![]()
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
alina_anto spune:
Va pup fete dragi!

Lumi, ma bucur ca te simti bine! Acum ai alte dileme, de alt ordin, dar important e ca esti sanatoasa

Adriana, chiar daca nu am reusit sa ne vedem, am vazut pozele voastre din vacante. SUPERBE!!!!! Ne-am uitat toti aseara si ne-a placut tare mult locatia din Creta. Poate la anul ne dai detalii. <ult succes Larei la scoala!! Si pupici pt Annika de la Sara. A recunoscut si ea casa, cand ne-am uitat pe poze![]()
Am ratat pozele Gabitzei...
Laurita, super ca va mutati, in sfarsit! Vi s-a indeplinit visul!!
Lori, nici eu nu ii fac nici un vaccin optional Sarei. Acum cateva zile vorbeam cu dr Sarei si ma intreba daca vreau sa ii fac varilixul, dar am spus pas.
mi_bebelina Succes la nitele!![]()
nadia pupici pt printesa!!!
Fug sa pregatesc si eu cina, cu toate ca de vateva zile nu prea mai pot sa mananc, in special, seara. Doar 2-3 fructe si atat. Sitotusi am pus 5 kg in 5 luni.. Exact ca la Sara.
Maine am eco! dar nu va spun nimic![]()
Alina
20+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Nicole1980 spune:
Cleo – eu abia stept sa imi spuna ca este fetita, dar si daca va fi tot baiat la fel de fericita as fi. Abia pe 6 octombrie am urmatoarea eco in care aflu surpriza din kinder. Legat de calciu, un doctor batran mi-a spus la David ca nu din lapte dulce asimileaza calciu, ci din braneturi, iaurt, lapte batut.
Adriana – am vazut poze cu 2 fete frumoase. Foarte frumoasa este locatia de la munte, este pensiunea voastra ? Foarte interesant si cornetul. Dar totusi nu inteleg: l-ati confectionat voi, l-ati umplut cu dulciuri, l-a luat fata la scoala si s-a intors cu el ? Sau l-a primit cadou la scoala ?
Gabitzam – imi place asa de tare familia voastra si imi plce ca va faceti timp sa petreceti tot timpul liber impreuna. Trebuie sa invat de la voi.
Reallaura – parca incepeati mutarea lucrurilor la casa…ce mai asteptati ? Si noi ne-am mutat la curte acum 2 ani si ne-am obisnuit foarte repede. Si eu, ca si Sis a ta, simt ca sunt la munte. In ce zona v-ati mutat ?
in 17+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe