Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 10
Victoria_mami spune:
Cleo, noua dr. ii ne-au recomandat pentru calciu ptr. oase Tums 500mg/zi (o tableta)(Victoria nu bea lapte). Nu stiu daca sunt in europa. De fapt sunt ptr.... hmmm, nu stiu cum le zice in ro., arderile alea in piept, de la stomac, in general cand mananci condimentat... stii ce spun sau mai incerc in romaneste???
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Nadia, sunt si in Ro chestii din astea antiacide, au gust de creta Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
da, clar ca sunt. Sub diferite nume.
Eu nu vreau sa ii dau de capul meu - si nici sa nu ii dau fara o 'investigare' a cauzei. Adica, daca are probleme cu absorbtia calciului, eu ma gandesc sa identific cauza, si sa vedem o combinatie alimentara care sa acopere aceasta carenta.
Plus, ca ma sperie de a depinde de medicamente pt o problema de nutritie.
Luminel spune:
'neatza! si o
ca sa ia greatza...nu ca as mai avea![]()
Multam fetelor pentru opinii si sugestii; va tin la curent cu ce se hotareste 
Desiree, Cleo, nici Cristi nu se spala pe dinti decat din joi in Pasti. Si nu are nici o carie (cu toate ca si eu si tati avem dintii varza , mai ales el). Varu-sau il spala cumnata-mea de la 1 an si are si dintii si maselele distruse.
Am mai zis-o: e clar vorba de ereditate (o gena recesiva probabil la noi, de ex. de la tatal meu care a avut o singura masea cariata in viata lui acum 20 de ani si nici pe dinti nu se spala) si de probleme de asimilare a calciului si a altor elemente din compozitia dintelui. Si v-am mai dat eu un citat dintr-un sudiu mai demult: spalatul prea des si prea apasat pe dinti, le distruge smaltul.
Laura, mai aveti de finisat casa? nu s-a terminat, eu asa retinusem ca acum in spetembrie va mutati deja...spor!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Luminel 'neatza! si o ca sa ia greatza...nu ca as mai aveaMultam fetelor pentru opinii si sugestii; va tin la curent cu ce se hotareste ![]() Desiree, Cleo, nici Cristi nu se spala pe dinti decat din joi in Pasti. Si nu are nici o carie (cu toate ca si eu si tati avem dintii varza , mai ales el). Varu-sau il spala cumnata-mea de la 1 an si are si dintii si maselele distruse. Am mai zis-o: e clar vorba de ereditate (o gena recesiva probabil la noi, de ex. de la tatal meu care a avut o singura masea cariata in viata lui acum 20 de ani si nici pe dinti nu se spala) si de probleme de asimilare a calciului si a altor elemente din compozitia dintelui. Si v-am mai dat eu un citat dintr-un sudiu mai demult: spalatul prea des si prea apasat pe dinti, le distruge smaltul. Laura, mai aveti de finisat casa? nu s-a terminat, eu asa retinusem ca acum in spetembrie va mutati deja...spor! Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
ei, de acu nu mai sta acasa sa o lase Vic. sa se joace toata ziua cu periuta pe dinti
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Nadia, sunt si in Ro chestii din astea antiacide, au gust de creta Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Antiacide! Multumesc. La noi sunt de fructe, dar si simple, de 'creta'.
_
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Lumi, cred ca m-am exprimat eu gresit; am zis ca Victoria se sapala pe dinti de 3 ori/zi: dimineata DUPA micul-dejun, la amiaza inainte de somnic si seara. Doar ca seara dupa ce se spala, iar mananca... mai ales kitkat...
si dup-aia nu o mai spal inca o data. Si da, sunt zile cand mai sarim cate un spalat, chiar 2, in zilele maraite rau.
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Lumi, cred ca m-am exprimat eu gresit; am zis ca Victoria se sapala pe dinti de 3 ori/zi: dimineata DUPA micul-dejun, la amiaza inainte de somnic si seara. Doar ca seara dupa ce se spala, iar mananca... mai ales kitkat... _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Nadia, am inteles ce-ai zis tu; cred ca eu m-am exprimat gresit. Am vrut sa spun ca Cristi nu se spala asa des pe dinti si tot nu are carii, nu ca Victoria sau Mara nu s-ar spala...
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
astazi cam trageti chiulul ![]()
se vede ca nu v-am mai dat subiect de dicutie ![]()
hellooooooo?
Lorich spune:
Iubita, chiar ma gandeam ma tine, in timp ce spalam vasele..deh..spal atatea vase ca o s ama fac filozoafa
. Ca toate am sarit pe tine cu baiatul, de parca si asa nu era suficient de greu.
Asa ca da, ne-ai dat tema ieri. Aaaaa..faza cu mutatul la tara/alt oras mi s epare aureaaaa, dar daca lui ii suna mai bine, why not!?
Pupicei, eu sunt in zona, maine vine mama, dimineata mergem la un control de rutina pt fifi si analiza din gat+caca culturi pt Robert; si-n plus m-a capiat ta-su cu vaccinul anti hepA pe care nu-l vreauuuu... ne certam ca chiorii.
Voi ati facut anti hep A la copilasi???