Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 9
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 c'est moi - cea care scriu mai prost ca tine. Stai ca te-am prins: nu stii sa mergi pe bicicleta sau nu ai curaj? ca eu chiar nu stiu sa merg Mara are pe asta: http://www.decathlon.be/FR/ticha-69536659/ |
pai ce folos ca stiu, daca stiu numa pe strazi goale. e ca si cand nu as sti. da, recunosc, imi e teama. imi e teama ca pot sa imi pierd echilibrul in orice moment, mai ales cand trece o mashina sau o alta bicicleta pe langa mine.
eu am mers sambata cu bicicleta www.google.co.uk/imgres?q=bakfiets&um=1&hl=en&sa=N&tbm=isch&tbnid=wxEFdV-Rm4oDfM:&imgrefurl=http://www.fietsenpagina.nl/weblog/modellen/drie-veel-verkochte-bakfietsen-onder-het-vergrootglas/&docid=IVvXPNTrAbgiNM&w=450&h=300&ei=f-BkTp-zO4Tz-gbg-oWeCg&zoom=1&iact=hc&vpx=942&vpy=465&dur=345&hovh=183&hovw=275&tx=102&ty=110&page=1&tbnh=163&tbnw=236&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:16,s:0&biw=1680&bih=836" target="_blank"> asta. asa cum am zis, cu trei roti.
fug sa imi iau cardul de sport (pe care am pltiti bani grei). gata cu lenea, m-am hotarat. incep sa fac miscare, ca sutn ca o leguma.
Victoria_mami spune:
Cleo, pai aici asistentele fac munca infirmierelor din Romania. Aici asistentele schimba paturile, (imi schimba si copilul noaptea daca le cer, sa nu trebuiasca sa ma trezesc eu sa o schimb)! Si pentru asta, tot isi fac si munca lor cum trebuie. Stii care e diferenta? Nu salariile, ci faptul ca daca in Ro cineva face plangere... face plangere! Aici (sau oriunde, intr-o tara civilizata) daca cineva face plangere exista consecinte, pe care ei nu sunt dispusi sa si le asume. Si consecinta nu e un fel de auto-critca la adunarea de partid, ci isi pot chiar pierde licenta si dreptul de a practica medicina, daca faptele sunt grave! In ro, medicii taie si spanzura, ca ei fac legea spitalelor. Si nu o sa vezi un medic pedepsind un alt medic in ro. Aici nu tin cont ca sunt 'colegi de breasla'. Aici chiar functioneaza "unde-i lege nu-i tocmeala." Diferenta e sus, nu e la nivel de doctor, ci la nivel de minister, de cultura, de ce asteapta pacientul si ce accepta pacientul! In Ro, pacientul asteapta un pret si accepta sa plateasca acel pret sa fie bagat in seama. Aici eu astept calitate si profesionalism si NU accept mai putin de atat.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Adriana_78 spune:
Lara are 6 ani si 2 luni, dar e pregatita pt. scoala, stie sa citeasca, sa faca mici socoteli, ea singura intreaba, cauta, e interesata sa invete ceva nou; insa un an la gradi cu aceleasi si acelesi chestii ar fi fost prea mult pt. ea.
Sunt 13 copii in clasa (6 baieti, 7 fetite) deja ii place de un baietel care ii facea semne cu piciorul pe sub masa -- m-a amuzat teribil![]()
Mi_bebelina, nu stiu la care te referi anume, insa hainele noastre sunt 90 % luate de la H&M (sau C&A); Hello Kitty au sigur si la H&M din Bucuresti
Vacanta Busteni
si daca nu v-ati saturat de noi, cateva poze din
Prima zi de scoala
Daca va intrebati ce-i cu cornetul ala -- asa se obisnuieste la scolile germane (nu stiu daca si in alte tari din vest) - copiii din clasa I merg in prima zi de scoala cu un cornet (acesta e mesterit de noi, dar se poate si cumpara) umplut de parinti in special cu dulciuri, dar si cu creioane, mici carticele, joculete mici, diverse chestii
Lara abia astepta sa dea iama in dulciuri dupa cum vedeti
Victoria_mami spune:
Cleo, de caaaaaaaaaaand tot vreau sa zic si nu am mai apucat: de dulciuri si cariile Marei: Victoria indeasa ciosolata, Kit Kat si biscuiti (chocolate chip cookies) cat are ea chef (eu am invatat-o sa manace Kit Kat inainte de culcare, ca ajuta sa mentina nivelul de glicemie; e hipoglicemica) si nu are nici o carie. Poate ca la voi problema e ca ii speli prea des. Nu stiu, zic si eu...
poate zic prostii. Victoria se spala pe dinti numai dimineata (DUPA micul dejun), inainte de somnicul de la amiaza si seara la culcare. Daca ai stii de cate ori se spala pe dinti si dupa mai baga niste ciocolata... si nu o mai spal inca o data... (lenea, oboseala, etc.) si nu are carii. Pe de alta parte, poate ca exista predispuneri la carii...? Si eu si daddy avem dinti oribili, eu am deja unul lipsa, care nici nu poate fi inlocuit cu surub, ca ceilalti 2 de langa is crescuti intr-o parte, deci nu e loc de surub, si uite Victoria pana acum sta bine-bine cu dintii. Ea probabil are dintii bunicii mele (Oma), ca ea nu a vazut interiorul unui cabinet de dentist decat cand ne-a dus pe noi. A murit cu dintii ei in gura. Si zau ca nici nu se spala pe dinti (acu' intre noi fie vorba, cati dintre bunicii nostri se spala?).
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaH ca sa mai reparam putin, cand m-am intros eu acasa, am mers cu totii (matusa, unchi, verisoara, copiii), dar mai putin tati, la picnic undeva in afara delftului. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) ps: hai ca vad ca pana am scris eu pomelnicul, voi ati mai discutat. pupici lumi, si sper sa lcururile sa se asheze cum e mai bine pt voi toti. |
Dana- locuiesti in Delft? L-am vizitat anul trecut in toamna si am fost profund impresionati de oras. Parca eram intr-o alta lume, o lume de poveste. Totul atat de aliniat si frumos construit si modelat. Ne-am plimbat de nebuni pe starzi o zi intreaga. Mi-a placut tare mult Olanda (atat cat am vazut). Sper sa mai ajung peste cativa ani in aceasta tara.
in 17+ si mami de David 16.06.2008Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nicole1980
Dana- locuiesti in Delft? L-am vizitat anul trecut in toamna si am fost profund impresionati de oras. Parca eram intr-o alta lume, o lume de poveste. Totul atat de aliniat si frumos construit si modelat. Ne-am plimbat de nebuni pe starzi o zi intreaga. Mi-a placut tare mult Olanda (atat cat am vazut). Sper sa mai ajung peste cativa ani in aceasta tara. in 17+ si mami de David 16.06.2008Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 Evolutie Bebe |
Nicole, dar tu o sa fii curioasa ce sex are bibicu, nu ne tii in suspans ca Alina_anto, da?

DanaH, din aia imi trebuie si mie. Sa ma duc la piata cu ea. Desi la cum e Andreleht-ul plin de tiganii din ro, oare o mai gasesc la 5min dupa ce o leg de gard?
a, si am realizat ca Delft nu e asa departe de noi - este tren direct.
De fapt, e si Leuvain-ul mai aproape, avem bus si ajungem in nici o ora. Data aviatoare cand va vizitam orasele, va anuntam din timp (pi tini, pe Esme).
Adriana, superbe fete ai! niste caprite cochete, minunate. M-am uitat cu Mara la poze, pe Annika nu a recunoscut-o, pe Lara insa da, si mai ales casa voastra, poza de la voi acasa, cand e Lara jos cu cornul abundentei desfacut si ainceput sa tzipe ca MAI TII MINTE CAND AM FOST AICI? evident, ea tine minte...
Desirre: Da, asta le lipseste celor care lucreaza la stat in ro: frica de tras la raspundere. Ori au pile, ori is prea nesimtite unele asistente.
Cat despre dintii Marei, eu suspectez ca imi seamana si nu absoarbe bine calciul. Desi amandoua consumam lapte - se pare ca eu nu din lapte asimilez, ci din branzeturi, cascaval, iar un dr mi-a recomandat si pestele. Si mi-e ca asta e factorul principal, ca ei i-au si iesit dintii repede, unul dupa altul... ma gandesc sa fac totusi niste investigatii pe tema asta.
Reallaura spune:
Buna scumpele
Scriu si eu din amintiri, sper sa nu uit pe nimeni
danaH, AdriNa multumesc
Adriana reusesti de fiecare data sa ma surprinzi cu pozele tale minunate...vad ca ati fost in aceeasi locatie cu anul trecut. f frumos! Interesanta chestia cu cornetul. lara e la o scoala germana in Bucuresti, am inteles bine? Succes
Gabitzam acolo ma duceau mamaie si tataie cand eram mici sa ne jucam. Nu pot uita taboganul asta, mi se face rau numai cand vad sfarsitul scarilor, sus, imi tremurau picioarele...frumoase pozele. Sa va fie de bine intalnirea cu Adriana &Co
cleo 10 plombite? Mama mia!bine cA totul s-a terminat cu bine. Te admir pt cat de bine v-ati acomodat
lumi imi dau si eu cu parerea, ca tot omul. Ma gandesc la copiii care invata in camine, in alt oras decat parintii lor. E tot aia, pana la urma. Cred ca mai bine termina scoala aici, unde a inceput, sa nu schimbe totul odata, si casa si scoala. Mai ales ca in Bucuresti se face soala mai bine. Daca vrea sa caute anturaj, nici apropierea ta nu-l poate feri.daca el e ok cu ideea, nu mi se pare un capat de tara. Are 18 ani doar. Succes sa luati decizia potrivita!
Smonix bine ati venit dinconced. Asteptam multele poze. Tare Robertzelul cu haremul lui
Dana H ce frustriant trebuie sa fi fost sa petreci asa unica zi de vara din an! Te consolezi insa ca esti intr-o tara care compenseaza. :D
Alysh fata mea, ce frumosa esti, ce copii dulci si ce tati de nota 10 frumoase poze. Mi-era dor de tine. Pup
lorich interesanta dupa amiaza. Poate la anul pentru noi, Ilinca nu sta nici 5 minute si cred ca ne omoram pe acolo fugind dupa ei, dar suna bone pt anul viitor!
Noi am fost azi la casa, inca nu intrase in lucru, dar speram sa fi dat startul
Reallaura spune:
Aaah, Nicole, acum vad, felicitari pentru Bb 2 sa fie asa cum va doriti!
desiree si noi la fel cu spalatul pe dinti, uneori ne e lene, sau nu vrea si nu vrea, sau mancam dupa aia si ne culcam. Nu are nici o carie.
mi_bebelina spune:
Adriana, ma bucur tare ca Larei i-a placut la scoala. Ce mai, ai fata mare!
Laurita, nu inteleg.....casa nu e gata? E la rosu sau cum? Ce trebuie sa mai faceti ca sa va mutati?