Cand stim ca nu mai e nimic de facut?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Este bine sa stii cum stai, dar de la intrebarea daca te inseala o sa ajungi la intrebarea de ce. Pentru ca pana la urma aceasta dorinta vine din faptul ca te simti inselata.
Poate sa nu te insele si atitudinea lui sa vina din faptul ca acum are de cucerit pe cineva si se concentreaza in directia asta.
Eu as proceda altfel. I as spune ca nu imi place atitudinea si daca nu se schimba sa facem o pauza sa vedem ce vrem fiecare pe viitor. Ca pana la urma nici nu conteaza daca te inseala sau nu, daca se poarta urat. Unii se mai trezesc la realitate cand constientizeaza ca se poate ajunge la divort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Eu una as vrea sa stiu daca sotul meu ar avea o relatie cu altcineva. Unul din motive ar fi faptul ca ma tem ingrozitor de bolile cu transmitere sexuala si dupa cum stim, se spune ca atunci cand faci sex cu cineva, de fapt faci cu toti partenerii acestuia dpdv boli sexuale. Plus ca nu mi-ar placea sa traiesc in iluzia ca am o casnicie cand de fapt as avea un menage a trois. Habar nu am cum as reactiona, dar as vrea sa stiu daca domnul umbla in alta parte; de asta sunt sigura.
Eu nu am multa rabdare cu al meu, si nici nu i-am tolerat prea multe, inca de la inceput. De ce i-as fi tolerat? Avem o relatie de egalitate, nu de supunere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

de acord, dar trebuie sa te mai si tina nervii pentru asta. ori daca esti deja stresat la maxim si cu o tona de agresivitate pasiva inghesuita la tescherea, e cam greu sa reactionezi asa de smart. nu zic ca nu se poate, dar eu nu cred ca as putea, sa fiu in locul diutei.

Atitudinea sugerata de babyblue e pentru sfintii din calendar, nu pentru cei ca mine (poate diuta e altfel si i se potriveste). Pe langa ca m-as simti ipocrita cu atitudinea de "sustinere" si calm, nici nu prea cred in eficienta ei, pentru ca atunci cand incerci un lucru ce ti-este peste puteri poti rabufni si cadea nervos mai rau.

Sigur, pentru progresul personal, pentru evolutia spirituala, pentru respectul de sine chiar, etc. e foarte bine sa incerci sa iti pastrezi calmul si sa actionezi civilizat, cu bunatate, in orice situatie, dar, de aici pana a fi chiar capabil de dragostea aceea, pentru mine e o distanta mare.

In plus si pe deasupra, daca ne uitam putin in literatura universala, scriitori ca Ovidiu, Stendhal, Balzac, Huxley, Proust (probabil sunt singurii pe care i-am citit!) ne arata ca tocmai atitudinea contrara (celei sustinute de babyblue) este considerata "sexy" si atragatoare de catre barbati.

Mergi la inceput

Balanta, ai dreptate cu sexul. Dar nu cred ca face multe lume analize cand isi schimba partenerul si cu ele in buzunar se apuca de sex.
Poate partenerul nu o inseala, tot ramane faptul ca se poarta urat.

Mergi la inceput

Nu e vorba de a face sex doar daca ai analizele in buzunar. E vorba ca prea multa lume ignora problema asta cu BTSurile.
Daca o insala cu doamna casatorita, eu de exemplu ma gandesc ca amanta nu e vreo sfanta si implicit poate sa nu fie nici la prima 'abatere'. Si uite asa se largeste cercul .

Mergi la inceput

Asta cu prima abatere, poti sa fii sigura ca ai dreptate. Avem un prieten casatorit care are mai multe amante. Una este casatorita, are si o functie prin adm. publica si de ea este cel mai multumit (asteia nu ii va trece prin cap sa il sune acasa).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Asta cu prima abatere, poti sa fii sigura ca ai dreptate. Avem un prieten casatorit care are mai multe amante. Una este casatorita, are si o functie prin adm. publica si de ea este cel mai multumit (asteia nu ii va trece prin cap sa il sune acasa).

Ohoooooo, ce armasar
Da' si pe ele le mananca

Mergi la inceput

traditie din tata in fiu :). Raman uneori surprinsa cat de multe femei practica sportul. Nu stiu ce se va face daca se prinde nevasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Nu s-a prins pana acum?

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

traditie din tata in fiu :). Raman uneori surprinsa cat de multe femei practica sportul. Nu stiu ce se va face daca se prinde nevasta.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Din cate stiu eu, nu. Sunt casatoriti doar de trei ani, iar ea este mai tnara ca el cu vreo 10 ani (cred ca are 25 ani).

Mergi la inceput