Cand stim ca nu mai e nimic de facut?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Deci si-a luat nevasta mai tanara ca el si tot nu se poate abtine . Asta e boala grea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Parerea sotului este ca si a luat nevasta tanara ca sa fie mai fraiera. Dupa parerea mea si a cam gresit socoteala. Dar acum vb lui Babyblue, nu cred ca toate femeile inselate divorteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

didi, majoritatea nu divorteaza.

fac cate un circ monstruos, tin bot cateva saptamani/luni- dc sotul e cat de cat mielushel si cuprins de regrete.
fac circ, crize, mimeaza ca se sinucid, iau antidepresive, se milogesc pana la umilinta extrema, il santajeaza emotional cu bebe- dc sotul e mai zmeu.
cateva divorteaza.

de aia militez, in cazul ei, pe atitudinea oarecum pasiva.
o vreme. nu lunga.

legat de boli sexuale, da, balanta are dreptate, dar..spaga ta. cand te iei cu cineva care nu e in stare sa se protejeze, ori mergi la risc, ori in perioada de "proba" nu te culci cu el. dar e totuna, dc dupa ce te impaci, desi el a fost cu alta, te culci cu el. ca doar boala nu dispare.

legat de a fi sexi. nu mi se pare nimic sexi la o femeie isterica, colerica si cuprinsa de gelozie morbida. sexi mi se pare sa fii rece, misterioasa si eventual sa l faci sa simta ca poti fi cu altul si l poti lasa la orice ora.

dar nu contest, sunt si barbati care gusta isteria, pt ca femeia doar ce le demonstreaza ca e slaba si disperata.

sexi mi se pare sa detii controlul. si barbatul sa simta o oaresce teama fata de reactia ta, care poate fi una imprevizibila.
din exp mea, pe barbati ii excita mai tare sentimentul de imprevizibil si de a nu detine controlul absolut. ori isteria e la antipod cu a fi imprevizibil.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput