Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Racusor, de la ce fel de targ iei tu dulceata de cirese negre de Topoloveni? Eu la Real nu gasesc decat magiun

In sfarsit a adormit si puiutul meu...adormise pe la 10, inainte de vaccin (nu a mai dormit la ora asta de cand era bebe mic cred), iar cand am ajuns acasa, pe la 12, nici gand de somn... Abia am reusit sa-i gatesc pranzul cu el treaz. Ma bucur ca a papat, acum mananc si eu si cred ca ma bag si eu un pic la somn cu el

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula, voi la care mare mergeti? La noi sau afara? Cred ca mi-a scapat cand ai spus

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rubia, draga de tine! Offff. Recuparare rapida si usoara, ai grija de tine!

Puiutz, nici eu nu stiam faza cu nemancatul dupa vaccin...

De cutremur aici nu stiu nimic, doar in State a fost de 2 zile.

Cand ma intorc la munca ma gandesc sa il daunpe v la o gradi particulara, unde iau copii de 2 ani, pt ca sunt putini copii acolo(6-8 copii) si sansele sa se imbolnaveasca des is mai mici. Nu de alta, dar nu o sa pot sa imi iau concediu decat foarte rar. Nici cel de odihna nu mi/l puteam lua ( am pierdut 30 zile de concediu de odihna aiurea, ca era prea mult de munca si noi cu un om in minus mereu, si nu se aprobau concediile). Si de la 3 ani la o gradi de stat. O nona m/ar costa un pic mai mult ( de la 2 la 3 ani). Nici nu stiu de fapt...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oooffff, Denisa!!! Ce m-am suparat acum pe Calin!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

"Stiti vb aia:De ce ti-e frica nu scapi...ehh...
Va salut din patul de ATI al clinicii;mi-a plesnit chistul si am facut hemoragie interna...am ramas fara ovarul si trompa dreapta"

Asa incepea msj pe care am vrut sa-l trimit ieri din ATI dar s-a terminat bateria la tel.O sa va scriu mai multe de sambata cand ajung acasa.

imi pare atat de rau.... sa te refaci cat mai repede!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Rubia, imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Baby si eu stiu ca LM e bun, asa ca alapteaza-l daca puiul vrea. Eu i-am dat deja de mai bine de o saptamana Enterolactis, cate un plic in laptele de seara, chiar daca a trecut diareea demult. Asa am citit ca se recomanda administrarea si dupa ce dispar simptomele. A acceptat Tudor sub forma de solutie? Eu ma gandeam ca pliculetul e mai sigur, ca nu are gust.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Acum ii dau tzitzi...ce dor ii e de ea

I-am dat un flacon de solutie cu seringa de la panadol ....E dulce si i-a placut
Deci trebuie sa ii dau mai mult timp ....
Sunt tare curioasa sa vad cum ii ies analizele de kk

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

"Stiti vb aia:De ce ti-e frica nu scapi...ehh...
Va salut din patul de ATI al clinicii;mi-a plesnit chistul si am facut hemoragie interna...am ramas fara ovarul si trompa dreapta"

Asa incepea msj pe care am vrut sa-l trimit ieri din ATI dar s-a terminat bateria la tel.O sa va scriu mai multe de sambata cand ajung acasa.

of Rubia prin cate treci! multa sanatate!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Baby, alapteaza-l, eu am ascultat medicul care mi-a spus ca la gastroenterita nu se da san si uite asa l-am intarcat fortat. Si asa de aru imi pare ca nu mi-am ascultat instinctul, poate daca-l alaptam in spital ma dadeau aia afara si asa scapam de o gramada de erori medicale suferite.

Rubia, multa sanatate si Dumnezeu sa te ajute sa te faci bine cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Rubia multa sanatate si refacere usoara.

Mergi la inceput