Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 10
rodyka spune:
a fost cutremur aseara la mare?! eu acum citesc titlurile stirilor 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka a fost cutremur aseara la mare?! eu acum citesc titlurile stirilor ![]() am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
ce?!?! habar nu am, ia sa caut si eu...
Matei e prima data cand nu doarme la ora asta

si-a aruncat suzeta...i-am dat alta a aruncat-o si pe aia dupa pat apoi s-a ridicat in picioare si a luat icoana cu Sf Matei de pe dulapior si lovea cu ea in pat
acum se joaca...pe la ora 13 ii dau sa pape si il pun iar la somn...poate isi schimba programul?!?
m-as bucura sa dormim dupa ce papam la amiaza ca ajunsesem sa dormim de la 11.30 pana la 15,30-16 si mi se pare foarte tarziu sa mananci dupa ora 16...ca iar la 18 ii mai dadeam ceva fructe ca de ceva mai consistent nu poate fi vorma la doar 2 ore disctanta...apoi la ora 20 laptele
iar m-am intalnit cu prietena mea care isi duce fetita la cresa...fetita inca nu are 1 an...si iar parca ma bate gandul sa incercam si noi uffff greu ma mai hotarasc

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
| citat din mesajul lui ciristina_serban Baby, ti-a zis dr sa nu-l mai alaptezi pe Tudor? Eu stiam ca laptele de san nu se intrerupe. Iar noi cand am fost la pediatru dupa criza de varsaturi si urmau scaunele moi ne-a zis sa-i dau lapte in continuare dar sa i-l fac cu mucilagiu de orez cat face moale. Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
Sincera sa fiu nu am intrebat

Lalala, La multi ani pentru sotul tau!!! Asa cum este, bun rau e al tau...si e tatal copiilor tai! Azi iarta-l si maine pedepseste-l

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Neata ![]() Simona La multi ani sotului tau!!! Si sa-i vina mintea la cap!!! Baby, Racusor, dar gemul de Topoloveni nu e din prune? Sau voi ii dati alt gem de Topoloveni...ca eu stiu ca prunele in nici un caz nu ajuta la diaree... Oana, ma bucur ca mama ta va ajuta. Mai bine mai tarziu decat niciodata . Si daca sta mai mult cu Matei, se obisnuiesc unul cu altul si mergi si tu mai linistita in Irlanda.Vai, iar tb sa ma apuc de bagaje!!! Asa m-am saturat sa impachetez si despachetez haine.Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!! poze 1 AN |
eu am luat de la targ dulceata de cirese negre si nu te gandi ca pun nu stiu cat, doar ung putin felia si gata...
doar ca Andrei daca il tin departe de fructe crude si lapte normal face scaune normale, noi nu suntem pe regim din ala drastic,ca puiutul e spre bine

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ilinca79 spune:
Ziua buna delfinariu,
e o caldura infernala, nu prea reusesc sa fac nimic prin casa ca daca ma agit un pic parca nu mai am aer
Asa ca Rodi ma gandesc la voi cum va luptati cu caldura si nu ma mir ca nu are Isa pofta de mancare...
Baby si eu stiu ca LM e bun, asa ca alapteaza-l daca puiul vrea. Eu i-am dat deja de mai bine de o saptamana Enterolactis, cate un plic in laptele de seara, chiar daca a trecut diareea demult. Asa am citit ca se recomanda administrarea si dupa ce dispar simptomele. A acceptat Tudor sub forma de solutie? Eu ma gandeam ca pliculetul e mai sigur, ca nu are gust. 
Crissteo cat de frumos ai scris
...din nou
Alice sanatate lui Marius, ce tare ai fost ca te "incurca" ![]()
Lalala La multi ani sotiorului!
Oana tu te hotarasesi pentru bona pana la urma? Cand te intorci la serviciu?
Denisa zic si eu ca fetele, fa tot posibilul si du-te la MI chiar cu masina soacrei, luati mai putine bagaje 
Si mie imi pare rau ca nu ajung la MI, dar cum plecam in concediu saptamana viitoare era un efort financiar prea mare. Sper din suflet sa ne vedem la anul!
Adriana tu simti bebica cum misca la doar 15 s? 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
gata am depus armele! DOARME!
a papt 80gr ca era mult prea obosit ![]()
| citat din mesajul lui ilinca79 Oana tu te hotarasesi pentru bona pana la urma? Cand te intorci la serviciu? |
hotarat e mult spus - sunt intre ele
nu stiu ce sa fac

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
carla_2008 spune:
Am urat cum se cuvine LA MULTI ANI la subiectele dedicate in ordine inversa,inca doar lui Medeea,Mara,Eva, David,Antonio,Victor,Sasha si Miguel. Urmeaza si restul dedicatiilor,atat am avut timp
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Am sunat-o pe Oana,nu mai are camere 
nici la pensiunile din jur nu sunt locuri
cum Calin m-a tot zapacit,nici nu s-a dus sa dea avansul si uite asa e acum....
offf
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
puiutz_mic spune:
Buna fetele!
La multi ani sot de Lalala!
Azi am mers si noi sa facem Infarixul. Pentru prima data aud de la dr. ca nu trebuie sa-i dau sa manance solide si nici lapte 2-3 ore dupa vaccin... iar eu nu apucasem sa-i dau fructele...A stat bietul de el flamand pana la 13.30 cand i-am dat pranzul direct. 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rubia spune:
"Stiti vb aia:De ce ti-e frica nu scapi...ehh...
Va salut din patul de ATI al clinicii;mi-a plesnit chistul si am facut hemoragie interna...am ramas fara ovarul si trompa dreapta"
Asa incepea msj pe care am vrut sa-l trimit ieri din ATI dar s-a terminat bateria la tel.O sa va scriu mai multe de sambata cand ajung acasa.