Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 12
lalala13 spune:
Rubia, stii ca te preveneam ca nu e de glumit..bine ca esti bine, lasa ovarul ca mai ai unul. te imbratiseaza
o colega de suferinta care a ramas la fel ca si tine fara ovarul si trompa dreapta. dar sa stii ca eu am avut surpriza luna asta sa ovulez natural..nici nu am apucat sa va zic. am avut un feeling si mi-am luat test de ovulatie. in 2 ani de zile cat am incercat sa raman cu sebi nu mi-a iesit pozitiv.. acum da...
nu inteleg cum
fetele multumesc pentru urari dar nu le merita. denisa, se ia de mana cu al tau.
crissteo spune:
Cat despre ce fac cu Berti cand ma intorc la serviciu, dorinta mea este sa stau cat de mult cu el, cat mai aproape de 2 ani si sa nu-l duc la cresa. Experienta cu cresa la Teo a fost oribila, asa ca am inceput deja sa caut o persoana cu care sa stea. Are timp de gradinita, socializari, tot felul de experiente de grup si de scos capul in lume.
Stiu ca noi am gasit cea mai prosta cresa, stiu ca-s si altele mai bune, dar nu ma tin nervii sa mai incerc. De la imbolnavit atat de des, incat nu mai stiu de care concediu, invoire, plans pe la sefi, frate, sora, mama, sa stea cu el si cel mai rau a fost de la tritetea din ochii lui si plansetele care au durat 2 luni zi de zi. Apoi mancarea groaznica, personalul mizerabil si multe multe. Sper sa nu intervina ceva care sa nu ne permita financiar sa platim pe cineva sa stea cu el. La mine alegerea e clara.
Va doresc sa luati decizia care sa va dea cele mai putine batai de cap si cele mai mici regrete si care sa va faca copiii cei mai fericiti.
carla_2008 spune:
Ainotna mkultumesc
Rubia offfff draga de tine prin ce treci!!!!las ca va veni bebe si asa,doar faci ET. Nu ai nevoie pt asta decat de uter in stare perfecta!
Lala am inteles eu gresit sau vine bebe2 la voi?
scuze eu nu am citit postarea cu pataniile tale cu sotul tau,dar cu ce te supara?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crissteo spune:
am pus cateva poze pe yahoo group, am limita la nr de poze? sa stiu cate incarc sa nu ocup din spatiul grupului- daca exista asa ceva, habar nu am. 
adrianaBuc spune:
Ilinca, da, o simt de cateva zile deja. Maine fac 16 sapt si avand in vedere ca e cu 1 sapt mai mare... La fel am simtit-o si pe Rebeca, tot pe la 15 sapt.
rubia, ce ghinion
refacere rapida iti doresc!
lalala, si? ai profitat de ovulatie? ![]()
La Multi ANi, Catarina (stefania_97)! Sa cresti mare si sanatoasa!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
15+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissteo Stiu ca noi am gasit cea mai prosta cresa, stiu ca-s si altele mai bune, dar nu ma tin nervii sa mai incerc. De la imbolnavit atat de des, incat nu mai stiu de care concediu, invoire, plans pe la sefi, frate, sora, mama, sa stea cu el si cel mai rau a fost de la tritetea din ochii lui si plansetele care au durat 2 luni zi de zi. Apoi mancarea groaznica, personalul mizerabil si multe multe. Sper sa nu intervina ceva care sa nu ne permita financiar sa platim pe cineva sa stea cu el. La mine alegerea e clara. Va doresc sa luati decizia care sa va dea cele mai putine batai de cap si cele mai mici regrete si care sa va faca copiii cei mai fericiti. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
vezi tu de asta nu ma pot hotara eu, am aceleasi retineri privind imbolnavirile dese
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissteo Baby, alapteaza-l, eu am ascultat medicul care mi-a spus ca la gastroenterita nu se da san si uite asa l-am intarcat fortat. Si asa de aru imi pare ca nu mi-am ascultat instinctul, poate daca-l alaptam in spital ma dadeau aia afara si asa scapam de o gramada de erori medicale suferite. Rubia, multa sanatate si Dumnezeu sa te ajute sa te faci bine cat mai repede. ![]() ![]() Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |

sunt pe program de alaptare acum....El e atat de fericit si bineanteles ca si eu...ca il am atat de aproape si mai ales ca stiu ca mananca ceva 
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010