Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salutare!

LA multi ani, Catarina de Stefania!

Sot de Simona!
Simona, n-o fi el asa de rau, ca doar nu l-ai luat degeaba de barbat. Iarta-l, ca sunt putine lucruri care merita cu adevarat sa strici o casnicie, o prietenie, o familie. Te pup, te imbratisez, nu am vrut sa fiu lupul moralist, dar vreau sa te incurajez! Rabdare, rabdare, rabdare si iubire!

Rubia, draga de tine, imi pare rau pt problemele tale.. Dar vorba Simonei, mai ai un ovar, o sa faca ala toata treaba!

Denisa, imi pare rau ca nu poti veni.. chiar f rau. De barbactu' ce sa mai spun?! Te-a suparat f tare si imi pare rau ca iti face atatea minuni..
Lasa ca noi ne-om vedea la urmatoarea MI.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

"Stiti vb aia:De ce ti-e frica nu scapi...ehh...
Va salut din patul de ATI al clinicii;mi-a plesnit chistul si am facut hemoragie interna...am ramas fara ovarul si trompa dreapta"

Asa incepea msj pe care am vrut sa-l trimit ieri din ATI dar s-a terminat bateria la tel.O sa va scriu mai multe de sambata cand ajung acasa.

of ce m-ai speriat! am citit de 2 ori mesajul, dar e bun tonul tau oarecum optimist. te pupam de 1000 de ori

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

carla, ce rau imi pare ca s-a intamplat asa

Isa nu are chef de somn inca , a trecut o ora de la ora ei obisnuita de somn, canta singura in geam la balcon "maaamaaaa, aaaa, maaaa, maaamaaa", imi vine s-o mananc!! a mancat bine si la pranz, eram putin ingrijorata ca i-au aparut bubite pe maini, pe gat, pe spate. sunt ca alea de la caldura, cate una ceva mai mare. nu da semne c-ar deranja-o in vreun fel, cred ca i-a fost cald aseara in rochita ca a transpirat tare, astept pana maine sa vad daca se mai trag...

am vb iar cu mama, sa-si faca mai repede rezervare, adica miercuri si sa ajunga vineri. ma suna inapoi ca nu sunt locuri la 3 firmed e transport , a avut noroc ca a gasit un loc pentru vineri. deci, e batut in cuie: duminica viitoare am mami la mine

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ce mult ati scris!!
Rubia, iti doresc din siflet sa se rezolve totul cu bine! Ai incredere si rabdare, eu cred ca se va rezolva si vei putea sa incerci din nou. Am vazut ca si tina ti-a povestit, si eu am avut chis endometriozic de aporx.10 cm si endometrioza extinsa care cuprinsese tot ovarul, trompe si intestine. Am operat-o, exista sanasa sa imi pierd un ovar, dar a iesit totul bine si desi sanse reduce de bebe, uite ca am reusit. Asa ca, curaj, se poate.

Deci doamnelor nu stiu daca mai apuc sa intru,asa ca va astept cu MARE NERABDARE la marea intalnire!!!!!!!!!!!!!!
Noi plecam pe la 12 si ceva din Bucuresti, daca ajunge cineva inaintea noastra ne cerem scuze anticipat.Luati numarul meu de pe site sa ma sunati pt orice. Luati si ultimul nr.- e al mamei, in caz ca cine stie eu nu raspund (poate doarme larisa in masina si il dau pe silentios si nu vad cand suna).

inca odata, va rog eu mult sa nu ma injurati (sau sa nu ma injurati prea tare), 2 km din drum se lucreaza - pregatiri de asfaltare. Asa ca e posibil sa mergeti putin mai greu sau sa fie ceva utilaje pe drum si se mai ridica si praful

mai trebuie sa va mai zic altceva???

paul rade de mine ca am emotii, a zis ca parca imi vin rudele plecate de mult de-acasa.
si scuze, paul cu siguranta va va incurca numele, asa e el.... sa nu ma ziceti ca l-am barfit

sper sa si apucam sa vb ceva intre noi ....nu sa alergam tot timpul dupa pici. vise, nu?

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

rubia ce rau imi pare . Sa dea DD sa te refaci cat mai repede si sa vina BB 2 cat mai curand

baby -am puiutul sa se faca repede bine ca atat ati tot tras si voi!

oana ce bine imi pare ca mama ta va ajuta in perioada asta! . Taica-miu nici macar nu si-a adus aminte sa sune de ziua Medeei iar pentru sambata cand ii rupem turta a spus ca "o sa incerce sa ajunga"

rody ce super e si la tine ca vine mama ta! Am inteles eu bine vine chiar duminica asta?

giorgia cum merge curatenia?

paula, oana unde mergeti la mare? Asa parca ma mananca si pe mine sa plec iar pe undeva dar nu cred ca mai reusim pana pe la sf. lui septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ma fetelor mie nu mi se pare normal ca un doctor, homeopat sau cum o fi el, sa te certe ca ti-ai vaccinat copilul. mie nu mi se pare normal ca doctorul sa influenteze in vreun fel parintele. el trebuie sa te informeze pro si contra (nu doar pro, cum fac majoritatea) dar nu sa iti impuna sa il vaccinezi sau sa te certe ca de l-ai vaccinat..

ma duc sa mananc ca mi-e foame

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+
Nici mie !!!!
in general nu imi place agresivitatea cu care se impun anumite idei.si nu stiu de ce,dar printre naturisti gasesc multi,si desi oamenii cred in ele,se retrag tocmai datorita acestei agresivitati.cand pari fanatic peo chestie,pierzi credibilitate.
chiar daca in parte poti avea dreptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

baby nu vreau sa te necajesc mai tare, insa sebi cand a refuzat ceva, ii facea rau. cand imi refuza laptele cu sau fara lactoza ori il vomita, ori il durea burta....fa-i orez, morcov fiert..si ia si probiotice. sunt foarte bune...noi facem scaune moi de 3 zile, dar masele/canini..de astea

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

si ai mei asa au facut mereu,candrefuzau ceva nu le facea bine,si pediatrul ne-a spus sa maghidez dupa ei.
mereu le-am dat laptele lor normal(tzitzi daca era cazul,sau laptele praf) ,practic ei mergeau pe lapte cat ii tinea boala,si se faceau bine cu tot cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Racusor, de la ce fel de targ iei tu dulceata de cirese negre de Topoloveni? Eu la Real nu gasesc decat magiun

In sfarsit a adormit si puiutul meu...adormise pe la 10, inainte de vaccin (nu a mai dormit la ora asta de cand era bebe mic cred), iar cand am ajuns acasa, pe la 12, nici gand de somn... Abia am reusit sa-i gatesc pranzul cu el treaz. Ma bucur ca a papat, acum mananc si eu si cred ca ma bag si eu un pic la somn cu el

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

nu vand decat la targuri cica, pentru ca au productie limitata, oricum e scumpa ca porcu', 200 mii un borcanas mic mic. dar e tare buna poti intra pe site-ul lor sa vezi unde mai merg

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Puiutz, Saddie la Jupiter, la hotel Delta mergem, cu programul ala marea pt toti, sau asa ceva...e mai ieftin si vb Oanei, si daca prindem vreme rea, parca nu ne pare asa de rau de bani.
Ne vedem fetele din Constanta?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Rubia imi pare tare rau, curaj si cu Doamne Doamne inainte

fetele, sper din suflet sa pot sa va vad macar putin, desi eu tare cred ca o sa ajung dupa ce plecati voi dar sun totusi inainte de a pleca, ca cine stie...

petrecere faina!!

PS eu tot cred ca azi e vineri

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput