Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saddie oana ce bine imi pare ca mama ta va ajuta in perioada asta! . Taica-miu nici macar nu si-a adus aminte sa sune de ziua Medeei iar pentru sambata cand ii rupem turta a spus ca "o sa incerce sa ajunga" ![]() offfffff imi pare atat de rau stiu ca e greu... [quote] paula, oana unde mergeti la mare? Asa parca ma mananca si pe mine sa plec iar pe undeva dar nu cred ca mai reusim pana pe la sf. lui septembrie. |
la Jupiter...n-am mai fost in viata mea
hai si tu! dupa cum vezi vremea e minunata
...si avem si o oferta tare buna 1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
aelita spune:
fetele,deci daca sarampion e pojarul -rujeola,e vorba despre ROR?
nici macar nu stiam ca pojarul e tot una cu rujeola.oricum pana maine le incurc iar,pojar,varsat,rujeola,rubeola...le fac varza!
ILINCA e nevoie de numele si adresa familiei cand denunta vreun vecin,dar intreaba-i ce trebuie sa faca un cetatean oarecare cand vede in parc/pe strada/statiede autobuz,etc ,abuz asupra copiilor .
unde e clar ca nimeni nu stie adresa si numele indivizilor! ce se face in asemenea cazuri?suna-i si intraba-i:)
BABY,ti-am spus mai sus,ai mei ,in 4 ani ,NICIODATA nu au mancat de regim,si s-au facut bine in tot atata timp cat spun pediatrii..
cat slabeste acum va pune la loc cu mare viteza,dupa diaree se ingrasa f repede ! cantareste mai putin din lipsa lichidelor,ceea ce defapt nu e slabire.
eu le-am dat mereu ce au putut ei sa inghita,am preferat sa stiu ca mananca ceva,orice,ca nu vomita si nu se deshidrateaza.laptele a fost mereu pe primul loc,si nu le-a facut mai rau decat erau.
mi-au spus doar "mancaruri usoare".pediatrul mi-a spus ca noile studii au demonstrat ca regimul e degeaba,poti daregim daca copilul accepta,daca nu,se vindeca oricum!
da,RODICA,si la mine se da iaurt,etc,si nu se da nimic pt stoparea diareei pt ca se considera ca e mai rau.
citesc mai jos,BABY,ca i-ai dat sa suga si ii era dor .BRAVO! da-i continuu,chit ca sta numai pe san !
CRISTEO imi pare rau ca ti-a spus medicul sa nu dai san..of...pai si bietii bebei sub 6 luni care nu mananca nici regim ca nu au inceput diversificarea(cel putin aici nu)ce fac,ce mananca???
daca ai gasito asemenea cresa,mai bine lipsa ! cand amcitit de tristetea din ochii lui...m-a luat si pe mine tristetea.ai grija si cu femeie,pe mana cui e,pune camera de luat vederi,sau ceva de inregistrat,telefon mobil..indiferent cat de incredere pare...
RODICA deci vine mama ta !!cu munca ai mai vorbit?ai o data fixa?
PAULA doar sa stai cu ochii pe ei,ii tine o vreme cu bagatul in gura...
Andres si acum la 3 ani imi aduce pietre in casa,dar nu le mai baga in gura de pe la 1 an jumate cred..
RUBIA?????cum asa??imi pare rau.Multa sanatate!!!
recuperare rapida!
rodyka spune:
saddie, mama ar fi trebuit sa vina acum duminica (adica asa vroia sa ne faca surpriza), pana la urma nu a gasit loc nicaieri decat pentru saptamana viitoare, se pare ca vine multa lume din Ro in Spania daca tre sa faci rezervare cu 10 zile inainte
. cel putin din Bistrita, doar de la o firma pleaca 4 autocare saptamanal pana in Motril!!
racusor, si eu cred ca azi e vineri 
aelita, si eu am continuat cu lapte, facut insa cu mucilagiu de orez in loc de apa. iar cand alaptam, mi-a spus din start ca lm e mai bun decat oricare alt lichid, sa-i dau cat vrea si cand vrea!!
mie mi s-a facut scoarta la spartura din cap
si, cum am uitat de ea si m-am apucat la scarpinat, am rupt o bucatica!! ce toanta pot sa fiu ![]()
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
aelita spune:
sunt multi plecati in Ro in vacante,acum,copii,adulti..si se intorc,ca incep scolile !de-aia nu gaseste acum loc.
foarte multi pleaca in perioada asta.
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita sunt multi plecati in Ro in vacante,acum,copii,adulti..si se intorc,ca incep scolile !de-aia nu gaseste acum loc. foarte multi pleaca in perioada asta. |
asa i-am spus si eu, mama n-a mai venit niciodata pana acum in perioada asta, ca venea la inceputul verii cand era Maria in vacanta, atunci aveam mai mare nevoie de ea
. ma bucur insa ca vine duminica viitoare (initial asa si stabilisem...). cu munca nu o sa mai vb nimic pana nu o vad pe mama instalata, oricum sotul acolo lucreaza, deci nu e mare lucru de anuntat. si-acum, ca am aflat ca unii din cunoscutii nostri care au lucrat ani la rand la negru si acum nu le-au primit contractele sau cererea la INEM, is si mai linistita, mie mi-au verificat acolo datele si au zis ca e ok (perioada care o am eu neacoperita se pare ca e dupa termenul lor), sa revin in noiembrie sa reinnoiesc cererea daca nu lucrez intre timp!am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ochidut spune:
Rubia, deabia acum vad ultimul tau mesaj
. Imi pare asa rau!! Sanatate multa si refacere rapida, din toate punctele de vedere.
Are cineva numarul de telefon al Tinei? Daca da-ti si mie un pm. A mai vorbit cineva cu ea? Ca nu stiu daca vine la MI. ea a zis ca da, m-a si sunat intr-o zi ca era la banca sa imi trimita avansul, dar nu mai stiu nimic
de Larisa Ioana 24.06.2010
aelita spune:
tu nu ai probleme,Rodica !
oamenii aceia au hartia verde cu drept de munca?sau fara drept?au mai cotizat vreodata?
michelle1981 spune:
Paula, Rodyka - si Bianca culege de pe jos ambalaje, chistoace.. si eu am invatat-o cuvantul-cheie "gunoiul", si se duce cu ele spre cosul de gunoi.
La multi ani sot de LALA
La multi ani Catarina!
crispro - eu una incerc pe cat posibil sa nu mai enervez (cand nu mananca sau nu doarme cand vreau eu, chiar uneori ma chinui si 2 ore)
Abordez alta strategie, copilul NU ARE NICIO VINA, problema e la mine, eu trebuie sa lucrez la mine, eu sa ma adaptez situatiei.
In plus, tu spui ca totusi mananca Vladut, pai e fff bine. Cunosc cazuri de copii care nu vor sa manance nicio lingura de mancare (dar chiar si asa exista solutii => LP)! Sau nu dorm decat 10 minute.
Si la varsta asta copiii nu mai cresc asa mult, nevoia de mancare scade, cantiatea de mancare cu care se satura scade.
Eu de la 8 luni nu mai cantaresc/ masor cat mananca. Nici nu am cum!! Ca ii dau in mana sau pe tavita. Sau o las sa isi bage mana in castron si mananca direct de acolo, sau doar da pe jos si intinde pe acolo. Cand nu mai vrea sa deschida gura deloc, o spal si gata (uneori trebuie sa o bag la dus)
Si cu somnul.. e o perioada de tranzitie, uneori ii e somn la 11, alteori la 13, dupa asta ma ghidez daca are nevoie de 2 somnuri sau de unul singur.
Uite un articol despre www.babycenter.com/0_how-much-sleep-does-your-child-need_7645.bc" target="_blank">cate ore de somn are nevoie un copil, asta asa orientativ.
Problema curateninei - cat doarme ea ori ii fac de mancare daca nu e, pt noi si pt ea la comun (bors, pilaf cu carne etc), rar mai strang prin casa in ultma vreme. Mai nou stau si ma relaxez, ma odihnesc, si cand se trezeste strang repede cu ea dupa mine ![]()
ooana - de ce nu ii dai legumele la 11-11.30 si fructele cu branza/iaurt la 15-16? Eu asa procedez in zilele cu un singur somn.
rubia - am ramas fara cuvinte..
Am citit intr-o revista de mamici o poveste cu o mamica care si-a pierdut un ovar (sarcina ectopica) si surpriza, urmatoarea sarcina a fost gemelara. Dumnezeu i-a trimis si copilul pierdut prima data!
Dumnezeu sa va ajute sa va duceti planurile pana la capat!
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ochidut spune:
m-a anuntat mama ca acum bate putin vantul si ca la ora asta e bine cu un plovaras afara - pt copii.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Victo spune:
ochidut, iti mai tb nr. Tinei? sa il caut, cred ca il eu am pe undeva.
ce rau imi pare ca nu ajungem si noi..la fel, mult prea mari pb financiare-v-am zis ca nu am avut bani de rata la banca luna trecuta, i-am imprumutat. acum tb sa ii dam inapoi, dar vine rata urmatoare..
de altfel sunt de-un stres infiorator..nu ma pot concentra ca lumea pe invatat..desi sunt chestii pe care le-am citit de atatea ori, tot grele mi se par...si eu sunt pe cura de magneziu..
a fost mama 2 zile in spital sa isi faca ceva investigatii, am crezut ca si mor de stres..cu copiii, cu mancare, cald..n-am citit mai nimic...groaznic..
Asa vreau sa ma trezesc pe 10 decembrie..sa se termine totul.
va pup pe toate.
rubia, imi pare tare rau! Doamne ajuta sa te insanatosesti repede, asta conteaza acum cel mai mult. va veni si bb la vremea lui.
eu si acum imi aduc aminte cum a fost cu mihai..6 luni a durat pana s-a hoatarat el sa se stabileasca in burtica.
eu am inceput munca la 1 iulie si aveam emotii sa nu nasc inainte sa raman fara indemnizatie ..si am nascut in 16..totul s-a aranjat de la sine.
stresata..aoleo..eu incep munca si copilu asta vrea sa suga toata ziua (acum adeptele alaptatului prelungit, nu ma bateti, dar eu nu sunt, desi am suferit un pic cd l-am intarcat)..ce ma fac..nu vrea biberon deloc...nu doarme noaptea ca tot vrea sa suga intr-una..ce ma fac..nu pot invata in halu asta de epuizata..nu pot merge la serviciu atat de obosita, ca fac dracu minunile de pe lume, ma sanctioneaza astia..
ei..si de la 9 luni doarme. si de la 10 bea bibe si la 11 l-am intarcat si din 15 sept ma pot duce la munca linistita, ca nu face isterii ca nu poate adormi fara tzitzi..
hai ca fug la cartoaiele mele urate!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)