Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 15
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saddie baby -am puiutul sa se faca repede bine ca atat ati tot tras si voi! |
MultumimAcum e mai bine chiar daca mai are scaun apos a avut pauza de la 12 la 18 nu a mai facut nici un scaun..Cred ca suntem pe drumul cel bun...
Rezultatul la coproparazitologic este ok....Absente elemente parazitare intestinale...Sa vedem ce iese si la coprocultura...Daca totul e ok( si per sa nu fie nici un virus ) mergem cu dieta pana ajungem manechini...

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
am uitat sa va spun: de cand cu scaunele astea apoase care nu se mai terminau si cu greva foamei care a tinut mai bine de 3 saptamani, cu unele zile in care doar lapte vroia, a slabit undeva intre 500-700 g!! azi la cantar avea 11.800, la 1 an avea 11.500, iar acum o luna 12 kile. slaba nu e
, tre s-o si masor ca-mi pare ca s-a mai lungit de la 80 cm acum 2 luni.
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissteo spune:
Aelita, pai sa-ti spun apropos de bebe nediversificati care erau pusi la regim in spital- am fost in salon cu o fetita de 3 luni, care bea lapte praf. Ce crzei ca i-au adus de mancare? Orez pasat cu carnita si mar copt. Si cand mama a refuzat, a iesit un tambalau... Urat.
Si cand ma gandesc ca iar tre sa ajungem acolo sa investigam rinichii lui Albert. 
Cine zicea de dilatatie de pielon si de bazinet, de probleme cu rinichii?
Pupam cu drag.
ochidut spune:
Imi vine sa mor

m-a anuntat cineva ca sambata se pregateste o comisie mixta de control de aproape 40 de oameni care o sa circule in zona

Imi vine sa inebunesc, fix acum la MI si de ziua mea
Imi strica astia tot cheful.
Eu sper ca poate nu ne calca si pe noi, desi informatia e tintita pe zona noastra.
Fetelor, o sa vedeti un afis pe usa, sa nu ziceti ca am inebunit. incerc sa scap miseleste
, o sa zic ca e inchis pt o petrecere personala. macar daca intra si le arat si buletinul, chiar e ziua mea, poate nu mai fac atata tam tam.
Incredibil, odata e ziua omului pe an, si fix atunci sa i se anunte control

Sunt f suparata. Si stresata
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Ochidut, lasa mama ca , cand or vedea aia atatia copii s-or lua cu mainile de cap...Poate scapi de control.
Asa a cazut Raul pe beton, are un ditamai cucuiul in frunte. De abia l-am linistit. Dar fuge repede si se impiedica si degeaba pune manutele josca i se duce si capul!!! Asa m-am speriat. 
Rubia, imi pare tare rau ca esti in spital, dar totul va fi bine. Cat mai stai? Cum te simti?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
rubia spune:
Fetelor ma simt bine,in afara de tubul de drenaj care ma jeneaza putin totul e OK;mi se pare mai usor decat la cezariana,Nuprea am pozitie de scris de asta am zis ca va povestesc sambata can ajung acasa.
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui paula_m Puiutz, Saddie la Jupiter, la hotel Delta mergem, cu programul ala marea pt toti, sau asa ceva...e mai ieftin si vb Oanei, si daca prindem vreme rea, parca nu ne pare asa de rau de bani. Ne vedem fetele din Constanta? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!! poze 1 AN |
Pai iti dai seama ca ne vedem! In ce perioada veniti?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

ilinca79 spune:
Rubia draga mea, multa sanatate si sa te faci bine repede! 
Aelita, am omis eu sa va spun, dar cei de la protectia copilului au zis ca daca sesizezi vreun abuz grav sa suni la 112. Acuma in cazul asta totusi, nu cred ca se preta sa sun...fetita se juca deja la 5 minute dupa bataie...of biata copila 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui rodyka mie mi s-a facut scoarta la spartura din cap si, cum am uitat de ea si m-am apucat la scarpinat, am rupt o bucatica!! ce toanta pot sa fiu am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Rody, nu vreau sa te sperii, dar te rog ai grija cu "spartura" nu o mai scarpina, las-o sa se vindece! O cunostinta de-a noastra a patit ceva similar, avea o mica rana in crestet, tot asa a cam scarpinat-o, nu a lasta-o sa se vindece, a stat si in soare fara protectie si ce crezi...in cativa anisori s-a facut un mic cancer de piele acolo... s-a operat si cica acum e bine...
ai mare grija!!!

12.08.2010

puiutz_mic spune:
Rubia draga, insanatosire grabnica, sa scapi repede din spital si sa te recuperezi bine! Lasa ca DD are grija sa-ti implineasca dorinta

Ochidut, imi pare rau de treaba cu controlul! poate scapati totusi! Tinem pumnii!
Si tuturor fetelor si delfinasilor care merg la MI: petrecere frumoasa, vreme superba si relaxare maxima! Inca o data, regret ca nu putem veni si noi 
12.08.2010