Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Azi am avut copil super marait, desi a dormit 3 ore dupa pranz, cand s-a trezit plangea din orice, nu se putea tine bine pe picioare, una-doua cadea si se lovea, se freca la ochi tot timpul...offf, mama lor de vaccinuri

Am facut azi curatenie in 3 sferturi de casa, a mai ramas bucataria... am amant "vizita" femeii cu curatenia din motiv de vaccinare copil.

Asa ca acum sunt rupta...ma duc si eu la culcare, noapte buna!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

sa nu uit sa-i urez La multi ani Catarinei! Mami Stefania, sa te bucuri zilnic de fetita ta frumoasa!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

seara buna fetele

mai eu am uitat sa va zic ca am luat examenul pentru care invatam in iunie de acum in decembrie urmatorul

Victo spor la invatat

Paula -ici pentru Raul, sa nu mai cada

si sunt happy, a inceput sa ii revina culoarea in obrajori lui Andrei desi e extra marait, cred ca se arata dintocul nr 8 dar macar se face bine, gata cu stresul

Aelita eu cu andrei a trebuit sa tin regim fara lactate si fructe, pentru ca atunci cand i-am dat lapte plangea saracul si a avut niste crampe de nu stiam ce sa ii fac plus ca facea moale...dar macar el accepta orice si a papat foarte bine, desi ii este o pofta de fructe cum prinde un mar, cum il papa

va tot aud cu curatenia si la mine e haos e curat, dar dezordine ca andrei isi intinde jucariile peste tot si nu mai stau mereu sa i le strang, ma gandesc ca oricum maine o ia de la capat mama lenesa ce sunt

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

BABY,ti-am spus mai sus,ai mei ,in 4 ani ,NICIODATA nu au mancat de regim,si s-au facut bine in tot atata timp cat spun pediatrii..
cat slabeste acum va pune la loc cu mare viteza,dupa diaree se ingrasa f repede ! cantareste mai putin din lipsa lichidelor,ceea ce defapt nu e slabire.
eu le-am dat mereu ce au putut ei sa inghita,am preferat sa stiu ca mananca ceva,orice,ca nu vomita si nu se deshidrateaza.laptele a fost mereu pe primul loc,si nu le-a facut mai rau decat erau.
mi-au spus doar "mancaruri usoare".pediatrul mi-a spus ca noile studii au demonstrat ca regimul e degeaba,poti daregim daca copilul accepta,daca nu,se vindeca oricum!
da,RODICA,si la mine se da iaurt,etc,si nu se da nimic pt stoparea diareei pt ca se considera ca e mai rau.
citesc mai jos,BABY,ca i-ai dat sa suga si ii era dor .BRAVO! da-i continuu,chit ca sta numai pe san !
Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Inca o data multumesc Se vede ca esti o mamica echilibrata si cu experienta

Sa vad maine cum se mai prezinta si voi incepe sa ii mai dau si cateva legume fierte

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Rubia insanatosire grabnica!

Fetelor care merg la MI: petrecere frumoasa si vreme buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Rubia, sanatate multa sa te faci bine repede si sa vi cu vesti de bb2

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

baby, pai nu stiu ce m-a apucat azi scarpinatul, ca nu am obiceiul. oricum e ca vindecata... si eu ii dau pace de-acum

vreau si eu sa urez drum bun mamicilor care pleaca maine devreme catre MI, distractie placuta si vreme buna

racusor felicitari pentru reusita! nu stiu daca ne-ai spus, cred ca nu...

eu nu consider ca daca is jucarii imprastiate e mizerie sau dezordine, alea in 2 minute le-am pus in cos si e gata! dar imi place sa le vad peste tot prin salon si pe hol, in camera Mariei... cine vine ziua la noi spune ca parca e intr-o gradinita

noi abia am ajuns acasa, am mancat in oras ca o sparta, si Isa a mancat tare bine , dar lapticul tot nu l-a refuzat (o portie mica de 5 masuri lp) si a adormit instant. ma duc s-o culc si pe printesa mare, am avut azi o revelatie: intre mine si ea sunt doar 8 cm in inaltime!!! i-am dat o rochita de-a mea si ii vine de minune, ma uitam cu tati la domnisoara din fata noastra si nu ne venea sa credem cum trec anii...

ma ia melancolia asa ca, noapte buna delfinariu

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

baby, pai nu stiu ce m-a apucat azi scarpinatul, ca nu am obiceiul. oricum e ca vindecata... si eu ii dau pace de-acum

puiutz_mic te-a "certat" cu scarpinatul dar eu sunt de acord cu ea..Mai ales ca acolo e mult soare si nu face bine la rana deschisa! Ai grija de tine mami
Ce bine ca vine mamica ta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

noi abia am ajuns acasa, am mancat in oras ca o sparta, si Isa a mancat tare bine , dar lapticul tot nu l-a refuzat (o portie mica de 5 masuri lp) si a adormit instant. ma duc s-o culc si pe printesa mare, am avut azi o revelatie: intre mine si ea sunt doar 8 cm in inaltime!!! i-am dat o rochita de-a mea si ii vine de minune, ma uitam cu tati la domnisoara din fata noastra si nu ne venea sa credem cum trec anii...

ma ia melancolia asa ca, noapte buna delfinariu

wow e aproape cat tine Va fi in curand curtata de baieti ca tare frumoasa este...Sa va vad atunci cum stati cu ochii pe la geam sa vedeti cu cine pleaca cu cine vine.....
Si asa ziceai ca peste 8 ani va veni cu ginerele la masa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rubia draga mea, multa sanatate si sa te faci bine repede!

Aelita, am omis eu sa va spun, dar cei de la protectia copilului au zis ca daca sesizezi vreun abuz grav sa suni la 112. Acuma in cazul asta totusi, nu cred ca se preta sa sun...fetita se juca deja la 5 minute dupa bataie...of biata copila

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bine,asta banuiam ca poti face,sa suni ca la urgenta,daca e caz grav.intrebarea pt ei este,exact cazul de genul asta,nu gravvv ,dar e totusi maltratare pe care o vezi pe strada ,ce faci ??ei trebuie sa aiba raspunsuri pt asa ceva,ca de-aia sunt acolo.ca daca ei nu ne informeaza,noi de unde sa stim?apoi tot ei zic ca lumea nu denunta,intoarce spatele...dar ce faci in cazul in care vezi copil batut pe strada?ma gandesc eu asa:ii suni pe loc ca la urgente,ei vin constienti ca nu vor avea dovezi,sau cu ceva noroc cativa martori adr nici asa nu are mare valoare fara act medical,dar TOTUSI,cu ocazi aia ei au din acel moment numele siadresa,ceii intereseaza.si apoi,daca iar sunt sesizati ,de alte persoane,in alte zile,cu acelasi nume,or declansa si ei cumva controlul la domiciliu ..ca tot nu pot face nimci fara urme..

Mergi la inceput