Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 17
aelita spune:
RUBIA,multa multa sanatate !imi pare rau ca treci prin asta,sper sa te refaci cat mai repede !!cred ca iti e tare greu singura in spital...

OCHIDUT aoleeeeu,sperrrram sa nu aveti control !!!! tinem pumnii!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissteo Aelita, pai sa-ti spun apropos de bebe nediversificati care erau pusi la regim in spital- am fost in salon cu o fetita de 3 luni, care bea lapte praf. Ce crzei ca i-au adus de mancare? Orez pasat cu carnita si mar copt. Si cand mama a refuzat, a iesit un tambalau... Urat. Si cand ma gandesc ca iar tre sa ajungem acolo sa investigam rinichii lui Albert. ![]() Cine zicea de dilatatie de pielon si de bazinet, de probleme cu rinichii?Pupam cu drag. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
asta e cand merg doar dupa o idee,fara sa cantareasca ce e mai bine dintre doua "rele"...
rodyka spune:
baby, stiam ca puiutz m-a atentionat, dar cum citisem ultimele tale postari, cred ca eram cam aiurita si am scris anapoda! 
si ca sa vedeti ce mica e diferenta intre mine si Maria, cateva poze din ultima saptamana. si cateva cu printesa-piticot incoronata ![]()
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
si buna dimineata ![]()
is treaza de o jumate de ora, Isa si-a facut un obicei aiurea: maraie dimineata cand vrea lp, si o tine asa pana ma intorc din bucatarie cu sticla!! cateodata se mai trezeste tati, dar nu tace cu el, ca doar tati nu-i da laptic
. si n-am mai putut adormi, ca tati a inceput sa sforaaaieee
asa ca m-am uitat o vreme pe balcon la oamenii care pleaca la serviciu, am butonat tv, acum s-a trezit si tati, asa ca va invit si pe voi la
cu mare drag!
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
matusa77 spune:
neata!
Rody beau si eu cafeaua cu voi, daca fetele sun ocupate cu plecarea.
Fetele petrecere frumoasa la MI si sa tina vremea cu voi.
Rubia
sa te faci bine cat mai repede
.
btz_ovi spune:
Neatza.
RODY multumim de cafea,tare bine merge dupa ne-somn :)))
Vazusi pozele!!Pai Maria deja e domnisoara in toata regula,acusi va sta sotul la usa sa interogheze baietii :))))
Isa mananca singura?????Ca asa se vede dintr-o poza ;)
Elena stiu ROR-ul pt ce e ;).Daca nu imi spunea matusa mea de oreion si implicatiile lui la baietei poate nu l-as fi facut.Dar asta e acum.Sper sa nu regret mai tarziu.
Mai fetelor asta cu schimbarile de comportament dupa vaccin:parerea mea este ca nu se stie.Cel putin matusa mea,mi-a spus,ca pe vremea cand lucra la un M.F. nu au avut parinti care sa se planga de schimbari dupa vaccinare INSA totul este posibil.
Eu sper sa nu afecteze pe viitor cu absolut nimic.
Ha ha AELITA nu avea somn la ora 2 :))
Fetele va urez vreme insorita si multaaa distractie la M.I.Asteptam pozele,cred ca o sa fie o nebuneala totala.Super!!
btz_ovi spune:
Va vine sa credeti ca eu in miez de vara sunt racita bocna?dar stiti cum se spune "oamenii destepti racesc vara " :))))
In alta ordine de idei:observ la Paul progrese.Ieri a dibicit toata ziua jucaria FP "biscuitii",eu ii aratam cum sa bage formele pe deasupra,el incerca din rasputeri sa le bage in formele lor,iar cand nu ii reusea,se enerva,le arunca,dupa care le lua si le punea pe sus.Punct ochit-punct lovit.A inceput sa imi arate ce doreste,de exemplu:daca vrea afara se duce la usa si bate in ea,daca vrea sa stea in cabina de dus si sa se balaceasca se duce in baie,daca vrea plimbat prin casa trage de tite (aici e valabil si pt a cere apa).Si tot de ieri MERGE.Aleluia,ca de mult mai asteptam si pasul asta.
racusor2010 spune:
Neata 
ma bag si eu la cafea, nu am chef de nimic 
cred ca sunt cam obosita, ca ma simt depasita de situatie , sunt invidioasa pe sotul meu ca saptamana viitoare are cateva zile departe de noi. stiu ca nu as putea sta fara andrei, stiu ca m-as gandi mereu la el, dar uneori ma gandesc ca poate mi=ar prinde si mie bine o zi in care sa nu ma gandesc la mancare, in care sa nu alerg ca trebuie sa hranesc copilul, sa il distrez, ca pleaca bona, in care sa nu ma gandesc la nimic...si o noapte in care sa nu ma mai trezesc repede repede sa ii dau lapticul sau sa il legan! pe de o parte ma simt o mama rea ca imi doresc o zi din asta, pe de alta parte ma simt extenuata 

maine noapte va ramane cu bunicii, cat nasim noi, imi e groaza de experienta asta, mai ales ca nici nu prea ii stie, cu mama a stat mai mult, sper sa fie bine...sa nu planga si sa nu mai poata fi consolat
ma mai gandesc ca peste vreo 2 saptamani vine mama si atunci poate ma mai relaxez putin...
scuzati-ma pentru mesajul lung si nu prea vesel de dimineata, dar ma simt rau fizic, cred ca la fiecare final de saptamana ma simt asa, de la oboseala, am si avut un vis ciudat care m-a bulversat cu totul si in loc sa uit de el, eu caut explicatii si legaturi cu viata reala...sunt dusa, e clar ![]()

gabitza, unde lucra soacra ta? are un loc liber? ![]()
![]()
![]()
am si stat numa pe drumuri weekend de weekend, asa ca se explica starea mea...poate dupa cateva zile la bunici imi mai incarc bateriile!
va 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Va vine sa credeti ca eu in miez de vara sunt racita bocna?dar stiti cum se spune "oamenii destepti racesc vara " :)))) In alta ordine de idei:observ la Paul progrese.Ieri a dibicit toata ziua jucaria FP "biscuitii",eu ii aratam cum sa bage formele pe deasupra,el incerca din rasputeri sa le bage in formele lor,iar cand nu ii reusea,se enerva,le arunca,dupa care le lua si le punea pe sus.Punct ochit-punct lovit.A inceput sa imi arate ce doreste,de exemplu:daca vrea afara se duce la usa si bate in ea,daca vrea sa stea in cabina de dus si sa se balaceasca se duce in baie,daca vrea plimbat prin casa trage de tite (aici e valabil si pt a cere apa).Si tot de ieri MERGE.Aleluia,ca de mult mai asteptam si pasul asta. |
vezi mai mami

sanatate multa 
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
rodyka spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Vazusi pozele!!Pai Maria deja e domnisoara in toata regula,acusi va sta sotul la usa sa interogheze baietii :)))) Isa mananca singura?????Ca asa se vede dintr-o poza ;) |
deja interogheaza sotul pe toata lumea, haha
Isa are incercari de a manca singura, o mai las cand e pe final, inca nu se hotaraste cu care mana sa tina lingurita. ca asa bucatelele le mananca cu amandoua, isi ia din farfurie in ambele maini si indeasa pe rand
. dar inca nu ma bazez eu pe ce/cat mananca singura. desi Maria se descurca bine cu lingurita la varsta asta. eu tot fac comparatii intre ele, sunt asa de multe diferente desi fizic par identice! sanatoase sa fie, restul vom vedea...dar noi poze cu Paul unde/cand mai vedem? am vazut de vreo luna ceva pe youtube, dar de-atunci... nimic! si apropo, eu de vreo 2 luni incerc sa-i explic cum vine cu nasul si gura si ochisorii, se uita la mine si rade, daca insist se enerveaza, dar tot nu vrea sa le arate. dar eu cred ca le stie, doar ca nu vrea sa intre in jocul meu
. ca daca o intreb "cat creste fetita" ea e cu mainile in tavan fara sa apuc eu sa mai zic "mare mare". de cateva zile ii spun "bravo, a papat fetita tot si creste mare"!, ieri n-am zis (am uitat), dar ea si-a amintit si dupa ce a aplaudat, a ridicat mainile sus sa-mi arate cat de mare creste daca a mancat
.am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!