Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 18
palomina spune:
Holaaaa, fetelor!
Eu azi-noapte vroiam sa mai scriu pe aici dar...s-a rupt filmul am adormit instant dupa ce v-am citit ![]()
Cristeo, noi suntem cu probleme cu rinichii.... Imi pare rau sa aud ca si voi... Antonito acum doar rinichiul stang il are cu probleme, cel care avea bazinetul mai mic inainte de a se naste. Rinichiul drept cica este perfect acum, dupa ce ne ziceau ca are hidronefroza gr. 3-4 ....doamne ajuta sa fie si la voi bine!
sa ne tineti si pe noi la curent cu evolutia lucrurilor!
Fetelor care mergeti la MI- sa aveti vreme frumoasa, sa va distrati bine si sa nu vina niciun control
daca e ceva, conttolati-i voi pe ei !![]()
Mai revin! Ma duc sa-mi beau Si eu cafeaua!!!!!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
bumblebee spune:
Neata!
Racusor, nu ai niciun motiv sa te simti vinovata pt ce simti! 
Esti o mama suuuper si meriti, macar in gand, o noapte dormita cap coada si o zi linistita. Cu Andreiu nu se intampla nimic daca nu te vede o zi, asta e clar!
Sa aveti o cununie religioasa frumoasa, sa va distrati si la petrecere! 'Naseala' placuta!
Iulia, cum mai e Tudor? Sunt sigura ca e cel putin o idee mai bine, moral, pt ca are tzitzi din nou
. 
Multumim pt urarule frumoase! Eu f probabil nu voi mai intra pana duminica seara/luni.

Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
rodyka spune:
vezi gabi cum face Paul progrese? cateodata pur si simplu n-au nici ei chef, sunt obositi. iar apoi in cateva zile ne uimesc cu cate stiu sa faca! felicitari pentru PAUL UMBLARET 
racusor, tu neaparat trebuie sa faci ceva cu oboseala asta, ca se tot aduna! eu nu stiu cum rezistati voi si la munca si acasa cu toate pe cap. eu daca nu am chef de facut ceva prin casa, nu fac! nici mancare! sotul niciodata nu-mi spune nimic, gateste el ceva, iesim in oras sau comandam acasa. bine, asta nu se intampla zilnic. daca dorm 5 ore pe noapte mie imi sunt suficiente (dar sa fie catre dimineata), nu-s prietena mare cu dormitul! dar si-asa, intre nedormit si pus casa la rand, mai un copil care cere atentie (la mine se mai imparte atentia si cu Maria si prietenele ei), eu cred ca e tare greu sa mai fii in forma si la serviciu zi de zi, asa ca ai mare mare grija de tine! 

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Multumim pt urarule frumoase! Eu f probabil nu voi mai intra pana duminica seara/luni. ![]() |
va asteptam sa va intoarceti cu bine, si cu muuulte multe poze

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
bumblebee spune:
Btz, vezi mami? V nu are forme cu biscuiti, asa ca probabil nu stie sa le potriveasca
.
Dar, ieri era aspiratorul in priza,in hol, el s-a dus, a apasat pe buton si a inceput sa aspire
, gata, de aspirat am scapat, mai trebuie sa-l invat sa spele vasele, sa calce, de mancare tot eu ma voi ocupa
.
Pozeeeeeeee, ca bine zice Rody, pozeeeeeee! 
Al meu cand ii cant ochisorii, nasul si gurita, imi baga destele'n ochi, urechi, peste tot, cu o viteza fantastica, nu in oridinea care ii cant, duh, alte ori nici nu ma baga in seama.
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
ciristina_serban spune:
Neata fete...
iau micul dejun cu voi...
Vreau sa le urez fetelor care pleaca la MI sa aveti drum bun, vreme frumoasa si copii ascultatori. Sa reusiti si voi sa va mai relaxati, puneti taticii la treaba
. Va asteptam cu drag cu povesti si pozici.
Oana, Paula - concediu prelungit, sa aveti vreme frumoasa la mare si apa calda numai buna de balacit. 
ciristina_serban spune:
Rody, chiar ca ai o domnisorica langa tine. Cum sa nu te apuce nostalgia!!! Moamaaa si ce ochi areeee…
Multumim de cafea. Imi pare rau ca nu ai reusit sa mai adormi.
Btz, felicitari pentru mers. Yupiiii. Si eu abia astept sa plece Riana singurea odata. Poate dar ii e frica.., dar deh..asta e. Vezi mami ca Paulica face progrese… eheheheh.. si cate vor urma …
Racusor, odihneste-te mami sa fii fresh la nunta. Trebuie sa te si simti bine la nunta dupa cat ai alergat sa le pregatesti pe toate. Pupici si distractie placuta!
paula_m spune:
Neata
Eu tb sa ma apuc de bagaje, dar nu ma simt in stare. Nu simt ca as pleca undeva. Si in plus, s-a trezit si mama ca vrea la mare si uite asa suntem nevoiti sa o ducem si la MI cu noi, deci o sa fie si o bunica, dar pb e ca imi ocupa locul in masina si oricum stateam prost cu asezatul bagajelor. Si de 3 zile ii cant sa-mi curete primul carucior a lui Raul( cel portocaliu cu gri) care e la ei, ca ala se strange umbrela si mai salvez un pic de loc...dar a avut timp? NUUU, a mai si uitat si uite asa nu stiu ce sa fac cu caruciorul. Ma gandeam sa-i iau unul din ala sport, mic, mic. Ma mai gandesc un pic.
Si m-am stricat si la stomac
. Am diaree, ca doar toata ziua ieri am mancat porumb fiert si toate tampeniile. Deja sunt cea mai buan prietena a WC-ului. Cred ca ma cheama iar la o poveste![]()
O sa facem multe poze la MI ( nu stiu de ce e MI, ca am ramas chiar putine fete
), data viitoare va rog , mai multa mobilizare, da?
Eu vb, care m-am hotarat in ultima sapt...![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
crissy77 spune:
rubia,
nu-ti pierde speranta
. Off, parca nu se mai termina cu necazurile... Eu am o cunostinta, a ramas
la 2-3 luni dupa o extrauterina (in care si-a pierdut doar trompa, e drept). Nu dispera, cu optimism le invingem pe toate. Multi
, stiu ca nu te consoleaza dar macar e bine sa stii ca ne gandim la tine. Refacere rapida!
LMA sot de lalala!
ochidut, eu am tel. Tinei din fisierul cu date despre mamici. Il mai vrei, sau e deja prea tarziu? EU nu stiu pe ce lume traiesc
, stiu doar ca e vineri
.
sper sa nu incurc
, baby, la diaree se alapteaza, dr. pediatri chiar recomanda sa se faca des pt a hidrata copilul. Doar copiilor care sunt pe formula li se recomanda schimbarea laptelui cu unul fara lactoza.
racusor, oare dr. nu s-a referit la lapte? Asta fara lactoza nu e de fapt lapte din soia? Sa nu razi de mine, dar chiar nu stiu si nici nu am fost curioasa sa citesc eticheta
. Si eu sunt curioasa de surpriza facuta fine
. Sa va traiasca si sa traiti si voi, tare frumos ai vb de cum vrei sa fie relatia voastra cu ei.
crissteo, bine ati revenit. Am uitat ca sunteti prin zona

Fetele, sa aveti parte de vreme frumoasa la MI! Si de copii cuminti, sa va lase sa vorbiti in voie.
racusor2010 spune:
da, trebuie sa fie o MAaAAare Intalnire, nu una mica pitica ca acum!
vedeti ca poate venim peste voi la Sovata ![]()
Rodi eu nu gatesc decat pentru Andrei ![]()
cand primeste ceva sotul de mancare e sarbatoare mare in casa ![]()
![]()
fug la munci, am
buna cu lapte pr birou, numai bine sa incep treaba...va
drum bun!!
PAULA dar voi la ce ora plecati? oricum nu faceti prea mult pana la Moeciu....spor la bagaje si lasa-l pe Dl WC singurel, in legea lui ![]()
carut...de cand l-am luat pe asta micu, crede-ma ca e asa liber in masina
sta sub scaun, asa e de mic...
aa, Bumbleeblee ma intrebai de surpriza pentru finuta. in afara de cele necesare si conform traditiilor, cand am fost la petrecerea ei de burlacite, i-am mai luat eu separat dress cu banda, portjartiera tot ivoire si jartea albastra..nu e nu stiu ce, dar ea asa de tare s-a bucurat 
ca nu a mai dat banutii si pe astea.
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum