Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Racusor, noi plecam pe la 1, 2 cand tb sa adoarma Raul.
Mai aveti careva descrierea drumului, stiu ca a scris Ochidut cum ajungem, dar nu am avut timp atunci nici sa pun un semn de carte. Sau macar prin ce capitol a scris...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Racusor, noi plecam pe la 1, 2 cand tb sa adoarma Raul.
Mai aveti careva descrierea drumului, stiu ca a scris Ochidut cum ajungem, dar nu am avut timp atunci nici sa pun un semn de carte. Sau macar prin ce capitol a scris...

am salvat eu un semn de carte, m-am gandit ca nu se stie cand o sa fie nevoie

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rody, sa-ti dea Dumnezeu sanatate . Ce bine ca tu esti strangareata. Multumesc tare mult

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

In sfarsit, a adormit dupa o juma de ora de tzitzi plus plimbat prin casa... Nu mai stiu cum sa-l adorm, aseara iar a adormit in carutz pe drumul de intoarcere din parc ..

Mai incolo plecam prin mall ca nu e de stat prin casa la cat e de cald.

Rubia, multa sanatate iti doresc !

Antonito a prins Si el curaj acum 2 zile si merge singur ! Mai problematic este acum ca nu mai vrea sa-l tin de mana, asa de sigur e pe el... noroc cu hamul!

Azi vreau sa cumpar cartea de la jurnalul, parca. Carte de bucate pt copii- nu mai stiu ce sa inventez pt pranz ....sper sa gasesc acolo ceva idei.

Nici eu nu inteleg cum face fata Racusor- bravo tie, mami!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare delfinariu!

Noi suntem in curte, e o vreme super.

Azi dimineata Sashi a facut kk in timp ce-i dadea bunica-mea sa pape, ea nu a observat si s-a umplut copilul de kk peste tot, nu stiu cum a facut, dar nu mai era kk in pampers doar pe scaun si pe el

Ieri a avut si el niste scaune mai moi, o sa merg azi cu el la dr, ca a si tusit un pic.

Am uitat sa va spun ca mi-am luat masina de facut inghetata, dar l-am dus la Bucuresti si acum imi pare rau. Nu am apucat sa fac nimic la Buc, ca era inainte de petrecere si tare nu am fost prea organizata atunci.

In sfarsit pot sa zic si eu ca face si sashi al meu ceva, adica daca il intreb unde-s diverse chestii se uita dupa mingie, dupa Bogdan, dupa Igor (catelul), dupa moristi, dupa vrabii, dupa mami si cred dar nu sunt convinsa ca si dupa maica-mea.

Daca ii zic sa apese pe buton la diferite jucarii care canta, apasa imediat si incepe sa danseze. Daca ii zic hopa sus, se ridica in picioare...Cred ca cam atat, dar tot e ceva

Nu stiu daca v-am zis, cand am fost la dr, era un copil care plangea rau rau de tot iar sashi dansa pe plansul lui (adica in ritmul in care plangea baietelul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, pai macar sa ma fac utila pe-aici, din cand in cand . drum bun sa aveti si concediu placut, ca al vostru e mai lung

palomina, pe fb am pus acum vateva zile niste link-uri cu retete, stai asa ca le pun si aici. felicitari si pentru ANTONITO UMBLARETUL

www.alimentatiecopii.ro/category/retete-sanatoase-copii/retete-copii-1-2-ani/" target="_blank">retete 1-2 ani

edit: zice la al doilea link ca ar fi reclama mascata, hm! .

Mergi la inceput

Vreau sa le zic si eu fetelor drum bun si distractie placuta la MI.

Ma bucur ca Andrei isi recapata roseata din obrajori, am vazut si eu acum poze cu el si e un scump . Racusor, sa te odihnesti si tu macar un pic, mami

Am vazut si poze cu baietii lui Cristeo, ce roscovan e Berti !! Si cu frumasele lui Rody!

Cristeo, cand te duci la control? Tinem pumnii sa fie bine!

mai vroiam sa zic ceva, dar nu mai stiu ce...

Mergi la inceput

Sashi tocmai a adormit in carut , asa a facut si ieri, nu stiu de ce adoarme asa devreme...O sa-l las asa, ca ieri am vrut sa-l pun in pat si s-a trezit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Elena stiu ROR-ul pt ce e ;).Daca nu imi spunea matusa mea de oreion si implicatiile lui la baietei poate nu l-as fi facut.Dar asta e acum.Sper sa nu regret mai tarziu.
Mai fetelor asta cu schimbarile de comportament dupa vaccin:parerea mea este ca nu se stie.Cel putin matusa mea,mi-a spus,ca pe vremea cand lucra la un M.F. nu au avut parinti care sa se planga de schimbari dupa vaccinare INSA totul este posibil.
Eu sper sa nu afecteze pe viitor cu absolut nimic.

din cate stiu oreionul este periculos pentru baieti daca il fac la maturitate. daca il fac in copilarie si sunt bine ingrijiti, nu ar trebui sa fie urmat de complicatii - te referi probabil la orhita, care poate da sterilitate.

deci vaccinul ce rol are facut in copilarie? sa amane imbolnavirea pana la maturitate eventual, cand forma de boala poate fi mai greu de suportat si poate avea si temuta consecinta de orhita

sper ca matusa ta ti-a spus si ca vaccinul nu confera imunitate pe viata, pe cand boala (cel putin in cazul oreionului) da imunitate pe viata.

de asta zic eu ca e mai bine sa faca bolile copilariei in copilarie, nu sa le amanam pana la adolescenta/maturitate.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

in ambele case e un haos total
ieri seara incepusem sa ma simt vinovata ca arunc totul in cutii...le car la celalalt apartament...inchid usa si plec la mare
(o femeie sanatoasa la minte statea acasa si face ordine )

no' dar mi-a trecut repede ca mi-am dat seama ca nu am decat mobila de bucatarie...restul urmeaza sa fie gata in 5-6 zile, asa ca unde sa le aranjez!?!?!
m-am consolat rapid, asa ca: sunt pe ultima suta de metrii cu adunatul, toata casa e numai cutii si incep bagajul pentru mare

fetele de la mare, sper sa ne vedem

Gabi vezi tuuuuuu mami ca progresele vin usor-usor

Racusoru sa aveti parte de o zi minunata si voi si finii vostrii...asteptam poze superbe cu nasa!

sa aveti un weekend minunat cele care mergeti la MI! si IMPORTANT planificati umatoarea MI!

nu cred ca mai reusesc sa intru asa ca va pup si ne auzim dupa ce ne intoarcem de la mare si de la bunici

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput