Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
ailed_dota spune:
Unde credeti ca doarme fata mea acum? in patul nostru cu ta-su![]()

.I-am dat sa pape si zic" stai si tu cu ea pana vin de la baie", si a mangaiiat-o pe ochisori si nasuc, burtica plina, innorat afara( Slava Domnului!)si gata sunt amandoi in sedintza cu Ene

.. eu mi-am facut o cafea si cred ca o sa iau un nurofen cu concentratie mare la desert ca iar am vizita aia lunara
....ce uitasem cum e....![]()
Va pupic

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
AlexinaA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki1979 alexina,, bine ai venit in club glumesc, e greu cand nu vrea bebe sa pape si tu te straduiesti atat, acum vad si eu cum e la noi nu vroia nimic la inceput, nici o combinatie..asa ca am regresat, ne-am mai jucat cu lingurita, am inceput iar de data asta nu in forta ci cu cateva lingurite de suc ( mar+morcov, dar date si separat sa stie gustul la fiecare iar eu sa-mi dau seama pe ce mizam si pe ce nu )..pe urma treptat am bagat si fructe..dar tin sucul langa mine in bibe ( eu ii fac de mar pt ca mie nu mi-l ia deloc pasat asa ca profit ca il bea suc ) si cand nu mai vrea lingurita mai bag suc..reiau si tot asa pana o pacalesc sa pape..eu i-am dat pana acum caisa, piersica, para..la inceput imi pregateam in recipiente mici fructele separat si ii dadeam sa guste din fiecare..asa am vazut ca para ii place, caisa daca e super aromata la fel..daca intr-o zi nu-i place nimic din ce i-am pregatit, adaug o masura de cereale ( orez cu vanilie i-am luat) si ii da aroma..se pare ca andrei mele ii plac fructele f f aromate..deci pot sa ma declar multumita ca am reusit sa inlocuiesc masa de fructe.. cu legumele insa am si eu o problema, nu le vrea decat la bibe si nu bea suficient cat sa-i tina la o masa sau mai bine zis nu-i tin de foame se pare, ca intotdeauna vrea si lape dupa..nu stiu cum sa fac sa scapam de lapte, poate cand o sa adaug carnita, sa fie mai consistent.. iar lingurita are si ea una de joaca in mana, iar eu ii bag in gurita lingurita asa lipita putin de cerul gurii, cum tin ei tetina de la biberon, si nu inghite propriuzis ci mai mult suge si aluneca pe gat..doar asa am reusit sa-i dau.. si a mea se trezeste pe la 9, insa suge putin de tot si atunci reusesc sa-i dau frucetle la 10-10.30..incearca sa nu mai pape mult dimineata si atunci poate vrea fructele mai devreme..eu nu inetleg, deci pana la urma papa cateva lingurite+suc..cam cat ? si sari peste legume si abia la 4 mai vrea lapte ? nu prea are cum sa-i tina atat de foame.. mami de 2 prichindei |

chiar ca club.
pai de exp azi a papat la lingurita cam 20 ml ( sa zic ca erau 30 dar 10 i-a scuipat). asta la ora 10. masa de dinainte a fost la 6 dimineata si ea inainte manca la 4 ore.deci la ora 10 ar fi trebuit sa-i fie foame. a papat suc de morcov 20 ml si lapte de abia la 12 a mai vrut

. noi cu supa nu am inceput ...de abia i-am bagat suculet de vreo sapt.poate nu explic bine
ai intelesMamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
AlexinaA spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota Alexina , eu cand a refuzat marul am incercat cu diverse... si de obicei eu ii fac asa : eu ii bag in gura, ea scuipa , eu strang cu linguritza dela coltul gurii si incerc sa-i dau din nou sau o sterg si ii dau alta lingur itza... si ea iaras i scuipa...daca ii bag linguritza mai in fundul gurii inghite si cateodata se scutura..mie marul mi l-a luat doar pe cel de la borcanel![]() sau mar normal cu o picatura de lamaie in elSi da-mi si mie o cafea ca vin si eu la tine in gradina ... daca dai si niste dulceatza si apa rece din putz nu mai plec pana diseara![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
am facut si dulceata si compot
stii cum ai iesit> yum...are dulceata o aromaaaa! am pus pachetel pt voi toate cu niste borcane de dulceata de caise. apa rece este cat vreti:)
mersi de rasp cu papa....or sa accepte si ele la un mom dat nu? zii ca da

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
AlexinaA spune:
| citat din mesajul lui mandreeac Tot la Suceava sunteti? Da, ne vedem mami. Pupici si de la noi.imi pare rau ca aveti probleme cu papa,dar ai incercat legumele?renunta la fructe si da -i piure de morcov,simt ca va fi un succes,iar la fructe revii peste o sapt-doua.eu cu legume am inceput,cu masa de pranz si la 2 sapt am introdus frycte cu branzica.Astept vesti k mananca prea putin si la intervale f mari Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
da tot la suceava
nu m-am gandit sa incerc cu supa

pe mamosul de Rares si pe tine

alina06st spune:
Buna!
Azi mi-a lipsit cafeaua de duminica la terasa, ca e sotul plecat... Am fost doar la biserica cu prichindelul si inapoi acasa. Oricum era o caldura afara... e mult mai bine in casa. Am bagat un pui la rotiso, Luca doarme, eu butonez si-l asteptam pe tati.
Aly, sa va fie de bine concediul!
Alexina, urmareste daca in rest mananca laptele normal, la 4 ore. Portia de la 12 a fost normala? Si apoi la 16 si asa mai departe. Eu zic ca daca in rest mananca normal, poate chiar ii ajung aia 20 de ml. Pana la urma daca ea nu plange de foame... nici nu stiu ce sa zic.
Delia, stii ce vorbeam ieri?
Ei bine, azi dimineata, s-a trezit Luca la 5.30, a papat un biberon si avea un chef de joaca... Nu l-am servit. Pana la urma l-am luat cu mine in pat (noroc ca nu era tati acasa) si pe la 6.30 a adormit...
Mandreac, Miki, apropo de nedormit: aseara ma uitam la el cum doarme si ma gandeam: cum sa ma supar eu ca se trezeste noaptea, sau ca nu doarme intr-o zi la pranz (de ex. ieri, cand a dormit doar 40 min). Pai daca, Doamne Fereste, s-ar intampla ceva si nu l-as mai avea? Nici nu pot si nici nu vreau sa ma gandesc. Las' sa se trezeasca, trebuie sa profitam de fiecare moment alaturi de ei. Si de ceilalti dragi.
Am luat o revista cu retete pt bebe. M-apuc sa studiez.
Va pup pe toate! 
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AlexinaA spune:
nu mai e nimeni azi?
noi acum am ajuns pe acasa. am fost de dimi la biserica si acum facem un gratar
asa cum am zis mandra mea a mancat azi la 6 dimi laptic.
la 10 20 ml suc de morcov
la 12 laptic
mi se pare putin nu? of innebunesc
va doresc o zi minunata!
AlexinaA spune:
| citat din mesajul lui alina06st Buna! Azi mi-a lipsit cafeaua de duminica la terasa, ca e sotul plecat... Am fost doar la biserica cu prichindelul si inapoi acasa. Oricum era o caldura afara... e mult mai bine in casa. Am bagat un pui la rotiso, Luca doarme, eu butonez si-l asteptam pe tati. Aly, sa va fie de bine concediul! Alexina, urmareste daca in rest mananca laptele normal, la 4 ore. Portia de la 12 a fost normala? Si apoi la 16 si asa mai departe. Eu zic ca daca in rest mananca normal, poate chiar ii ajung aia 20 de ml. Pana la urma daca ea nu plange de foame... nici nu stiu ce sa zic. Delia, stii ce vorbeam ieri? Mandreac, Miki, apropo de nedormit: aseara ma uitam la el cum doarme si ma gandeam: cum sa ma supar eu ca se trezeste noaptea, sau ca nu doarme intr-o zi la pranz (de ex. ieri, cand a dormit doar 40 min). Pai daca, Doamne Fereste, s-ar intampla ceva si nu l-as mai avea? Nici nu pot si nici nu vreau sa ma gandesc. Las' sa se trezeasca, trebuie sa profitam de fiecare moment alaturi de ei. Si de ceilalti dragi. Am luat o revista cu retete pt bebe. M-apuc sa studiez. Va pup pe toate! ![]() Mami fericita: Luca 12.04.2011 Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
portia de la 12 a fost mai putin ca de obicei
, dar nu cu multin rest mananca cam la 4 ore normal si seara dupa baie mananca cel mai mult. ii plac cerealele

ce bine ca mergeti in fiecare dum cu bebe la biserica.eu nu reusesc
lasa ca mai bei tu o cafeluta cu tati cand ajunge acasa.

cami_antonia spune:
hello fetele
ce mai faceti voi?
alexina eu sunt pe aici
da nu apuc sa scriu prea multe
din cauza de fete
fetele eu am dat suc de mere
si la morcovi cand am vazut ca se stramba dat cu lingurita
i l-am bagat in bibe
si a baut super bine
ieri a baut 30 ml
iar azi combinat cu mar
a baut 70ml
ca ii facusem 90ml
da mi s-a parut mult asa de odata
madutza_bra spune:
Pupici fetele!
Am atatea sa va povestesc si nu stiu cand o sa am timp sa o fac
. Week-end-ul viitor suntem nasi si am avut de alegat pt ultimele cumparaturi: pantofi de schimb pt mine, dres, ceva de pus in par, papion si brau pt sot, bentita pt Catalina, pantofiorii Catalinei i-a trimis Strumph prin posta si cu ocazia asta ii multumesc inca odata, sunt superbi

. apoi am luat esarfa pt mireasa, mai am de luat oglinda si farduri si mai vreau sa le iau si o icoana cu Maica Domnului. ehee mai sunt de facut destule..tb sa ma epilez, s ama vopsesc, marti am vaccin cu fata...vreau sa ajung si in kiabi...
dar sa va povestesc ceva si de mare. Ne-am simtit nesperat de bine, si chiar am reusit sa ne si odihnim. Hotelul a fost f ok in schimb mancarea nu pre a fost pe placul nostru...anosta, nu f gustoasa, mereu aceleasi feluri, berea nashpa, cola nashpa, cafea nashpa (era de fapt nes) Camera de hotel era in schimb imensa, puteai sa bagi lejer in ea 2 masini, avea vre-o 10-11 m lungime pe vre-o 4 latime..mare rau. A avut unde sa alerge Cristi
. Vremea la fel a fost f buna, apa marii calda si curata. Doar in ultima zi au aparut ceva alge si nispre meduze...bleah.
programul nostru a fost bineinteles in functie de copii, iar Catalina ne dadea trezirea in fiecare dimineata pe la 6:30-7:00, papa apoi se trezeau toti de g
a ei, vorbea in continuu si radea si chiuia si evident ne trezeam toti de-a binelea. Apoi ii pregateam pe toti pt plaja+haine de schimb, Catalinei ii pasam fructe pt ora 10, luam cu mine si borcanelul cu mancare, la 8:30 era la masa si la 9:00 pe plaja. Stateam pana la 12:30, apoi la masa si in camera la somn, in jur de 2 ore. Dupa-amiaza din nou pe plaja sau la piscina , iar seara la masa si apoi plimbarea prin statiune. La ora 9 ne intorceam in camera, spalam copiii, le dadeam lapte respectiv Actimel lui Cristi, citeam cate o poveste si ii puneam in patuturi si adormeau singuri singurei. Camera avea un balcom mare cu scaune si mas adin fier forjat cu penute albe moi si acolo stateam in fiecare seara, beam cate ceva si fumam o tigara
vecinii nostrii de camera tot romani cu un baietel de 2 ani si 2 luni, ne conversam cu ei seara. Ne simteam oarecum ca la o terasa
. La 11-11:30 eram in pat.
Am avut de la hotel patut pt Catalina f frumos si f curat, nu am mai desfacut patutul adus de acasa, Cristia dormit pe un fotoliu extensibil cu o saltea f comoda, iar noi 2 ne-am rasfatat intr-un peat de cel putin 240/200 cm 
Pe Catalina am tinut-o dimineata la soare cam o jumatete de ora apoi numai la umbra, in schim Cristi a stat numai in soare si in apa, cu sepcuta si crema de protectie 30 sia fost f ok. Abia il scoteam din apa cu buzele vinete si il pacaleam cu reviste de copii si fructe sa stea 5 min pe seslong la soare sa se incalzeasca putin. Evident ca pana la urma a facut si ceva muci, dar trece. Sper sa nu ia si Cata de la el ca ea tb sa merga la vaccin.
Vieri i-a dat si Catalinei primul dintisor, stanga jos, iar ieri a fost ff agitata si a plans mult seara..ii mai da inca un dinte de sus..
nu stiu daca veti avea ramdare sa cititi toate povestile mele...eu tb sa plec la cumparaturi ca e cxam sexy frigiderul iar sapt asta o sa fie una plina: vopsit, vaccin, ziua nasei copilor(zi de nume si de nastere) apoi nunta, apoi ciorba de potroace..eheee abia spre 5-6 sept ma voi mai linisti..cand se va apropia gradinita si culesul viei...eheee ![]()
![]()
![]()
deic va pup dulce pe toate si mi-e dor de povesti cu voi
Mai vreau doar sa urez Laviniei La multi ani, mamico! Sa ai parte de toate bucuriile din lume, iar copii sa-ti cresca mari, frumosi si sanatosi, iar tu sa arati la fel de bine cum arati acum si peste ani cand vei fi poate bunica ![]()
imi cer scuze ca urarea vine atat de tarziu 
strumph, recreere placuta la muzeu si bafdta multa la croitor. Intradevar nu multa lume se baga sa modifice o rochie de mireasa.
alexina, roxy, mandreeac, ally, happi, pisuc, scrish, alina06, ailed, viss,cami pup toate fetele mele dragi 

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
...ah, da , si am pus ceva poze de la mare ![]()
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

de miracol
Rares Andrei 27.02.2011