Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Happy sanatate muuuulta lui Andrei , sa treaca cu bine si emotia asta, si sa nu faca Maria!Mariei i-ai dat de la inceputul diversificarii asa, sau la inceput ai dat suculet ori doar cate o leguma/un fruct, fara branzica? Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
AM inceput cu cate un fruct, si acum f f rar combin fructele intre ele, ca ptr mine vreau sa fie clar ce fructe-i plac si care nu, ori daca le amestec nu o sa aflu niciodata.
Am inceput cu cate 3-5 lingurite prima data, pe urma a doua oara am dat inca pe atat si la fel si a treia oara, si din a 4-a zi am crescut cantitatea la cat a vrut ea.
Suc am dat doar de mar si morcov si sunt singurele pe care le-am combinat.
Sucul prima data l-am "indoit" cu apa, ca sa zic asa. Si am dat prima data 10 ml, a doua oara 20ml, a treia oara 30 ml, si pe urma am dat cat a vrut sa bea.
Tura urmatoare am dat de morcov, dupa acelasi principiu si abia dupa ce am dat si de morcov cat a vrut, in urmatoarea zi am combinat, dar ca idee, combin mar 3/4 si morcov 1/4, ca morcovul coloreaza pielea.
si intr-o luna am testat mar, para, caisa, piersica si cam atat.
Acum 3 zile i-am dat branzica, dar amestecata cu un singur fel de fruct, eu i-am dat cu piersica si a papat f bine.
Ar fi urmat sa-i amestec cu caisa, dar nu prea mai sunt. Vad eu cu ce-i mai amestec, sincer nu as amesteca si cu mar, ca vb aia, nici eu nu as manca mar cu branza. Dr Mariei a zis asa: da-i si ei combinatii de care ai manca si tu. SI eu dupa asta ma ghidez.
Abia nici ea nu se plictiseste de aceleasi combinatii.
Azi de ex i-am dat mar + para si suc de mar cu morcov.
Maine-i dau piersica+branzica si suc de para.
SI tot asa.
Va
.Ailed, Alina, Alexina

Mamica de Andrei si Maria
miki1979 spune:
alexina,, bine ai venit in club![]()
glumesc, e greu cand nu vrea bebe sa pape si tu te straduiesti atat, acum vad si eu cum e
la noi nu vroia nimic la inceput, nici o combinatie..asa ca am regresat, ne-am mai jucat cu lingurita, am inceput iar de data asta nu in forta ci cu cateva lingurite de suc ( mar+morcov, dar date si separat sa stie gustul la fiecare iar eu sa-mi dau seama pe ce mizam si pe ce nu )..pe urma treptat am bagat si fructe..dar tin sucul langa mine in bibe ( eu ii fac de mar pt ca mie nu mi-l ia deloc pasat asa ca profit ca il bea suc ) si cand nu mai vrea lingurita mai bag suc..reiau si tot asa pana o pacalesc sa pape..eu i-am dat pana acum caisa, piersica, para..la inceput imi pregateam in recipiente mici fructele separat si ii dadeam sa guste din fiecare..asa am vazut ca para ii place, caisa daca e super aromata la fel..daca intr-o zi nu-i place nimic din ce i-am pregatit, adaug o masura de cereale ( orez cu vanilie i-am luat) si ii da aroma..se pare ca andrei mele ii plac fructele f f aromate..
deci pot sa ma declar multumita ca am reusit sa inlocuiesc masa de fructe..
cu legumele insa am si eu o problema, nu le vrea decat la bibe si nu bea suficient cat sa-i tina la o masa sau mai bine zis nu-i tin de foame se pare, ca intotdeauna vrea si lape dupa..nu stiu cum sa fac sa scapam de lapte, poate cand o sa adaug carnita, sa fie mai consistent..
iar lingurita are si ea una de joaca in mana, iar eu ii bag in gurita lingurita asa lipita putin de cerul gurii, cum tin ei tetina de la biberon, si nu inghite propriuzis ci mai mult suge si aluneca pe gat..doar asa am reusit sa-i dau..
si a mea se trezeste pe la 9, insa suge putin de tot si atunci reusesc sa-i dau frucetle la 10-10.30..incearca sa nu mai pape mult dimineata si atunci poate vrea fructele mai devreme..eu nu inetleg, deci pana la urma papa cateva lingurite+suc..cam cat ? si sari peste legume si abia la 4 mai vrea lapte ? nu prea are cum sa-i tina atat de foame..
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota Miki o sa fie Vlad cand creste un cuminte ai sa vezi... mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
ha ha..si eu pe asta mizez
vlad cred ca s-a amorezat..i-a venit partenera de joaca, avem o fetita aici vecina dar care a fost plecata toata vara kla bunici in moldova si de cand a venit nu mai tace..si cand adoarme si primul lucru cand se trezeste..unde-i mia ? adica maria..lui vladu' ii e dor de mia..vladu o iubeste pe mia..mori daca il vezi ce grijuliu e cu ea, cum o ia dupa gat si o pupa..iubaretul lui mama
ailed_dota spune:
Miki, ce tare! love story....
spunei ca Maria l-ar iubi mai mult daca doarme la pranz
.....
E clar Andrei mele nu-i place dovlecelul... azi a baut 60 ml supa din ceapa, telina si morcov...si am dizolvat fulgi de orez in supa si am facut pilaf, nu? pe care l-a papt cu linguritza... mai ii dau si maine supa asa si luni ii bag cartoful... i-am pus eu odata pe limbutza si i-a placut....
sa vedeti ce am facut ieri... am luat legumele care le-am fiert in supa si i le puneam pe limbutza: dovlecel
,telina
,morcov
ziceai ca ai pus ardei iute asa a facut..![]()
pa ma duc sa calc

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
AllyLaur spune:
Buna seara
!!!
Am ajuns si noi acasa dupa 3 sapt de concediu ![]()
...Sunt super obosita acum si treb sa asez tot si toate la locul lor. Mi-a fost tare dor de voi
!!!
Ally ,
Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
mandreeac spune:
Delia,nu am pus si asta in practica inca,la el problema e ca se mai trezeste,ii dau o tzatica si adoarme in cateva secunde,daca ii bag suzeta plange,asa ca ma gandeam cum sa o tai pe doamna tzi.pup
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
Multumim mami Miki pt urari.asa imi plac bulanasele lui ca le-am albit la cat le pup toata ziua.pt mine esti o mama eroina si mereu ii povestesc sotului despre tine si nazdravanul Vladut
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
Multumim mami Alina pt urari. Asa le place lor sa fie mami langa ei toata ziulica,sa nu mai ai a timp de nimic. Si mie imi e drag cand se trezeste si la fel il pup ca ma innebuneste mutrita lui de adormiy
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
Tot la Suceava sunteti? Da, ne vedem mami. Pupici si de la noi.imi pare rau ca aveti probleme cu papa,dar ai incercat legumele?renunta la fructe si da -i piure de morcov,simt ca va fi un succes,iar la fructe revii peste o sapt-doua.eu cu legume am inceput,cu masa de pranz si la 2 sapt am introdus frycte cu branzica.Astept vesti k mananca prea putin si la intervale f mari
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui AllyLaur Buna seara !!!Am ajuns si noi acasa dupa 3 sapt de concediu ...Sunt super obosita acum si treb sa asez tot si toate la locul lor. Mi-a fost tare dor de voi !!!Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)![]() |
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011 
, sa treaca cu bine si emotia asta, si sa nu faca Maria!
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)